Open: Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Φουρθιώτη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8
Απροετοίμαστοι για ακόμα μία φορά στο OPEN που το πάνε... αργά... αργά... και χαλαρά...! Δεν είναι τυχαίο που και οι πτήσεις του σταθμού τους πίνακες τηλεθέασης είναι παρόμοιας... χαλαρότητας.

Ενώ εκκρεμεί η οριστική απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας με τον Μένιο Φουρθιώτη στη δίκη που θα γίνει αρχές Δεκεμβρίου, η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού φάνηκε σαν να μην περίμενε τη θετική για αυτήν απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων. Μπορεί λοιπόν να έβγαλαν ανακοίνωση για «Οριστική Διακοπή Συνεργασίας» χωρίς να έχει αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη αλλά αμέσως σήμανε συναγερμός στην Παιανία για το τι θα βγάλουν στη θέση της εκπομπής. Έτσι λοιπόν επιστράτευσαν τους συντελεστές καλοκαιρινής εκπομπής αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για προσωρινή λύση.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν, μετά την  απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο παρουσιαστής, αποφάσισαν να αναζητήσουν το πρόσωπο που θα πάρει το «τιμόνι» της εκπομπής ώστε να μην αφήσουν τους απέναντι, στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια να ωφεληθούν από την απουσία της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά και πωλήσεις προϊόντων, βεβαίως, βεβαίως.

Έτσι λοιπόν προσπαθούν να βρουν τον κεντρικό παρουσιαστή ή παρουσιάστρια, ενώ όμως στο OPEN υπάρχει και άλλη κόντρα μεταξύ στελεχών του σταθμού για το αν στην καινούργια εκπομπή συνεχίσουν συνεργάτες της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», με κάποια από τα στελέχη να επιθυμούν την παραμονή τους ενώ κάποιοι απαιτούν την… αποπομπή τους, τονίζοντας ότι ήταν «με την προγενέστερη κατάσταση», δηλαδή τον Μένιο Φουρθιώτη. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων δεν δίνει… open δικαίωμα στον τηλεοπτικό σταθμό για καινούργια εκπομπή, αλλά πρέπει να περιμένουν την τελεσίδικη κρίση της Δικαιοσύνης.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι αν και η συνεργασία με τον παρουσιαστή έχει διακοπεί μετά την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα είναι εμφανές ότι το… φάντασμά του συνεχίζει να ενοχλεί κάποιους στο κανάλι της Παιανίας έστω κι αν το βλέπουν στα πρόσωπα εργαζομένων που θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους…! Άλλωστε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στις αρχές Δεκεμβρίου μπορεί πολλά να αλλάξουν καθώς υπάρχουν… open εκκρεμότητες…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια εμμονή με το Open την έχει ο κατά τ'άλλα καλός δημοσιογράφος σε σημείο που κουράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα υψηλές τηλεθεάσεις λέει ότι σημείωνε η εκπομπή του Μένιου και γελάνε και οι πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Απροετοίμαστο για ακόμα μια φορά" λέει το άρθρο στην αρχή του και σε χθεσινό άρθρο γραφόταν για τα καλά αναγκαστικά του καναλιού γι ακόμα μια φορά που δεν άφησε την ώρα της εκπομπής κενή. Καταλαβαίνω ότι γράφονται από διαφορετικούς ανθρώπους αλλά μήπως το σάιτ πρέπει να έχει μια κοινή γραμμή για να μην πάθουν και οι αναγνώστες σχιζοφρένεια; Το λέω επειδή έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, όπως η παρουσία του Πουμπουρα στο Nomads που στο ένα άρθρο ήταν πολύ καλή και στο άλλο πολύ λίγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά πάει το οπεν δεδομένης της κατάστασης. Έχει τη ρετσινιά του εψιλον από πίσω κι ο κόσμος δεν το παίρνει στα σοβαρά. Το ότι έδιωξαν τον Φουρθιώτη μόνο καλό θα κάνει στο κανάλι μακροπρόθεσμα αν θέλει να γίνει μεγάλο κανάλι και να μη παραμείνει τριροκλασάτο καναλάκι. Κύριοι του οπεν σταματήσετε να ψάχνετε, ούτε λύσεις σαν τις τζορτέλες είναι λύση. Βάλτε μια οικογενειακή ξένη ταινία κάθε σκ μεσημέρι και θα πάτε μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κάθε συντάκτης έχει την δική του άποψη. Εμείς στο TVNEA.COM δεν δίνουμε την κατεύθυνση. Αν γινόταν έτσι δεν θα υπήρχε ελευθεριά σκέψεων αλλά κανονική λογοκρισία. Θα έπρεπε πιστεύω να σας αρέσει η διαφορετική άποψη που βγάζει το site μέσα απο κάθε άρθρο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:05 π.μ.
    Το κείμενο δεν το υπογράφει συντάκτης του tvnea. Είναι άρθρο του Μελά από το newsit. Αλλά και να ήταν κάποιου συντάκτη, θα ήταν απολύτως φυσιολογικό να έχει τη δική του διαφορετική άποψη. Δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν σε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω αποφασίστε τι θα λετε . Χθες λεγατε Μπραβο στο Οpen τωρα γλειφετε τα αρ..δια του Μενιου. Ε Βεβαια σαιτ της Τατιανας θα γραφει για το Open τετοιες Βλακιες αφου εφαγε σουτ απο το καναλι. Ξυπνηστε και ας ειστε αντικειμενικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aπό το newsit είναι το άρθρο; Μάλλον ο κυρ Νίκος και η γυναίκα του δεν το έχουν χωνέψει που τους έδιωξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !