MEDIATOWN:Τα αποτελέσματα του Open,κουίζ,η Πάνια επιστρέφει, η Μαραγκουδάκη στον ΑΝΤ1,οι αποφάσεις για την prime time,επιστρέφει το Πρωινό ΣΚ,top20 Mega

Κωνσταντίνος Κότσαρης
23
Το "Mediatown" είναι εδώ για ακόμη μία φορά, εκτάκτως σήμερα ,Παρασκευή. Σήμερα σας έχουμε τέσσερις δυνατές αποκλειστικές ειδήσεις, ένα κουίζ που θα έπρεπε να κάνει ένα πρόσωπο να ντρέπεται για τη συμπεριφορά του, μία σύντομη κριτική σε κάποια από τα νέα προγράμματα του Open ,αλλά και ένα top20 από τις κωμικές σειρές του Mega που αγαπήσαμε. 
Για πάμε...



Λίγα λόγια για το Open

Είναι νωρίς και δεν πρέπει να πυροβολούμε τόσο γρήγορα, αλλά κάποια πρώτα συμπεράσματα νομίζω μπορούν να εξαχθούν.



"Ευτυχείτε": Ένα πολύ ωραίο σκηνικό και μία πιο ήρεμη Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ωστόσο έχει ακόμη δρόμο. Η μεγάλη έκπληξη είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει γνώση του αντικειμένου που σχολιάζει, διαθέτει επιχειρηματολογία ,και δεν φοβάται να πει την άποψή του. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζονται τα πάνελ των εκπομπών. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει χάσει την ενέργεια που είχε τα τελευταία 3 χρόνια, με αποτέλεσμα φέτος να βγαίνει πιο αδιάφορος από ποτέ (κρίμα γιατί ήταν από τα ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα). Αυτό που πρέπει να διορθωθεί άμεσα είναι η τάση των αδελφών Ράντη να μην αφήνουν τους υπολοίπους να μιλήσουν. Η θεματολογία χρήζει βελτίωσης, ωστόσο, η δομή των θεμάτων είναι πολύ σωστή και άκρως ανταγωνιστική. Τέλος, μεγαλύτερες δόσεις τηλεοπτικού ρεπορτάζ θα ήταν πιο ελκυστικές για το κοινό, κάτι που έχει δώσει πόντους στη "Φωλιά του κου" με το δίδυμο Κωνσταντινίδης-Πουλόπουλος να "κεντάνε".



"Για την παρέα": Ο Μουτσινάς έχει κέφι και φαίνεται! Είναι πολύ καλός και αποφασισμένος να πετύχει. Τα αρνητικά στοιχεία της απογευματινής εκπομπής είναι το κακό σκηνικό και οι αδιάφορες συνεντεύξεις.



"Δελτίο": Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για το δελτίο μόνο αποστροφή μπορούν να δημιουργήσουν στον τηλεθεατή. Όσο για τη θεματολογία,εκεί εντοπίζεται κακή δομή των ειδήσεων και κυριαρχία τυποποιημένων θεμάτων.



"Ελεύθερη σχέση": Είναι μία πολύ καλή δουλειά με γερό cast, ενδιαφέρον σενάριο ,αλλά και ατάκα. Της αξίζουν σίγουρα μεγαλύτερα νούμερα, αλλά η δυναμική του καναλιού στην prime time είναι πολύ συγκεκριμένη. Για να δούμε αν θα βοηθήσει η αλλαγή ώρας...


"Για πάντα παιδιά": Ίσως ένα από τα χειρότερα σενάρια που έχουμε δει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ένα κείμενο που αδικεί κάποιους από τους πρωταγωνιστές. Όσο για τα νούμερα που είναι ελαφρώς πιο ανεβασμένα από την "Ελεύθερη σχέση", δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η πρώτη δεν έχει απέναντι ούτε το "Next top model"του Star, ούτε και τη "Φριτέζα" του Ant1.




Κουίζ

Δύο γνωστοί συντελεστές μίας ψυχαγωγικής εκπομπής πήγαν πριν κάποιες μέρες για μία αποστολή. Ο πρώτος είναι χρόνια στον χώρο και έχει περάσει από σημαντικά πόστα ,και ο δεύτερος κάνει τις τελευταίες σεζόν τα πρώτα του βήματα. Σε αυτή την αποστολή χρειάστηκε να ανέβουν την πρώτη μέρα σε μία βάρκα για τα γυρίσματα του θέματος, και μαζί τους ανέβηκε και ο cameraman, με τον τελευταίο να ζαλίζεται υπερβολικά. Την επόμενη μέρα αρνήθηκε να ανέβει ξανά λέγοντας πως είναι αδύνατον να περάσει ξανά ό,τι πέρασε χθες, και πως θα μπορούσε να βγάλει κάποια μακρινά πλάνα έξω από τη βάρκα. Τότε, ο ισχυρός συντελεστής έστειλε μέιλ στη διοίκηση του σταθμού και η επόμενη εξέλιξη ήταν η απόλυση του cameraman! Ας είναι καλά η Ε.Τ.Ι.Τ.Α που έβαλε το χέρι της και ο άνθρωπος επέστρεψε στη δουλειά του...

Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν έχει και το καλύτερο όνομα στον χώρο, αλλά τα κολλητιλίκια να είναι καλά...



Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει!

Πάμε στο πρώτο αποκλειστικό της στήλης! Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτό είναι σχεδόν σίγουρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το κανάλι που θα κάνει το comeback της είναι το "Νέο Έψιλον" του Φίλιππου Βρυώνη. Οι σχέσεις του επιχειρηματία με την παρουσιάστρια είναι άριστες και αυτό βοήθησε στο να οριστικοποιηθεί η συνεργασία. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενδιαφέρουσες κινήσεις από τον συγκεκριμένο σταθμό.



Σειρά έχει το δεύτερο αποκλειστικό!Να σας πούμε πως τη συγκεκριμένη πληροφορία την έχουμε πολύ καιρό, αλλά περιμέναμε μέχρι να επιβεβαιωθεί από όλες τις πλευρές. Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στο "Opentv", με το κλίμα να είναι βαρύ και να της χρεώνονται μία σειρά από λάθος κινήσεις ("La Banda", προγραμματισμός, επιλογές των δικών της προσώπων). Η ζυγαριά γέρνει στο να έχουμε διαζύγιο το προσεχές διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών (κάποιοι κάνουν λόγο για Δεκέμβρη).

Αντίστοιχο είναι το κλίμα και στον ΑΝΤ1 με τον Τζώρτζη Ποφάντη. Ο Θοδωρής Κυριακού είναι πολύ απογοητευμένος από τις επιλογές του Διευθυντή προγράμματος, με το ποτήρι να ξεχειλίζει μετά τα όσα ακούστηκαν μετά την παραίτηση Κανάκη. Ο Θοδωρής Κυριακού, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θέλει να τον αντικαταστήσει με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, επιστρέφοντας έτσι στον τόπο του εγκλήματος. Πάντως, στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 ακούγεται η εξής φράση: "Ο Ποφάντης θα μείνει μέχρι να φύγει η Μαραγκουδάκη από το Open".



Δεν φταίει μόνο ο Ποφάντης...

Σαν site έχουμε κάνει πολύ σκληρή κριτική στον Τζώρτζη Ποφάντη για τις επιλογές του και τις εμμονές του, ωστόσο ,σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα του καναλιού. Δεν μπορεί πάντα να φταίει μόνο ο ένας ,και ίσως ο Θοδωρής Κυριακού θα πρέπει να κάνει μία καλύτερη έρευνα για το ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα στα κέντρα αποφάσεων και έχουν οδηγήσει στο κανάλι σε μία σειρά από λάθη. Για να το θέσουμε αλλιώς, δεν διάλεξε ο Ποφάντης τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των προσδοκιών...



Αποφάσεις για την prime time του ΑΝΤ1!

Τρίτο αποκλειστικό! Ο Γιώργος Πασχαλίδης στο "Τηλεκοντρόλ" την Τετάρτη σας ενημέρωσε πως η τάση στον ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο είναι να δοθεί τέλος στα ριάλιτι και έμφαση στη μυθοπλασία. Σε εξέλιξη αυτού του ρεπορτάζ, σας μεταφέρουμε πως το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι τις καθημερινές να έχει σειρές (να προστεθεί μία καθημερινή και η σειρά του Αμαραντίδη που θα παίζει 2 φορές την εβδομάδα) και τις Κυριακές να έρθει στους δέκτες μας ένα πολύ δυνατό σόου. Αυτά βέβαια θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε οι ανατροπές είναι μέσα στο παιχνίδι.



Τέταρτο αποκλειστικό! Όλο και πιο κοντά βρίσκεται η επαναφορά της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Γίνονται συζητήσεις, οι οποίες βρίσκονται κοντά στο να δοθεί το πράσινο φως , κάτι που το προσπαθούν τα στελέχη τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο κανάλι, αλλά το θέμα "μπλοκάρει" συνεχώς από το οικονομικό τμήμα. Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά μάθαμε πως επικρατέστερη παρουσιάστρια είναι η Δούκισσα Νομικού.



To top20 του Mega
Εδώ και λίγες μέρες το Mega δεν είναι πια κοντά μας. Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά και για αυτό τοn λόγο θα ήταν περιττό να πούμε κάτι και εμείς για ένα κανάλι το οποίο μπόρεσε να μας προσφέρει πολλά...Ακολουθούν οι 20 καλύτερες κωμικές σειρές με σειρά προτίμησης  κατά τη δική μου γνώμη (όχι σύμφωνα με την τηλεθέαση ή τη διαχρονικότητα):

1) Στο παρά πέντε
2) Δύο ξένοι
3) Απαράδεκτοι
4) Είσαι το ταίρι μου
5) Τρεις χάριτες
6) Ντόλτσε Βίτα
7) Μίλα μου βρώμικα
8) Σαββατογεννημένες
9) Ευτυχισμένοι Μαζί
10) Χάι Ροκ
11) Πολυκατοικία
12) Αυθαίρετοι
13) Κάτω Παρτάλι
14) Πενήντα-Πενήντα
15) Tο κόκκινο δωμάτιο
16) Η γενιά των 592 ευρώ
17) Ο κακός βεζύρης
18) Big Bang
19) Λατρεμένοι μου γείτονες
20) Safe sex

Αυτά και για σήμερα! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την Τετάρτη, επιστρέφοντας στην κλασική μας μέρα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ποιος διαλεξε τον λεντζα; ο μαυριδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραδεκτο να μην ειναι οι απαραδεκτοι στο 1 με ντολτσε βιτα στο 2 και παρα πεντε στο 3. Το μιλα μου βρωμικα δεν ξερω καν ποια σειρα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μαραγκουδακη; που εφερε τον κυριτση με ενα τραγικο σηριαλ με καστ του 90, την ελευθερη σχεση που δεν εχει καμια σχεση με την συντηρητικη ελληνικη πραγμαατικοτητα, το για παντα παιδιά που ειναι οτι πιο κλισε υπαρχει κ τα εβαλε ολα αυτα απεναντι απτα μεγαθηρια; Γιατι πρεπει να ανακυκλωνονται πάντα τα ιδια άτομα;; 30 χρονια τωρα λατσιος μαραγκουδακη καλημερης ελεος, οτι ειχαν να δωσουν το δωσανε! καμια εξελιξη πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν το open ήθελε να γίνει νέο mega, το πρώτο πρόσωπου που έπρεπε να πείσει κ να εντάξει στο δυναμικό του είναι ο Πέτρος Μπούτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω αν η Αννιτα επιλεγει να δουλευει σε σταθμους Β' Εθνικης, (TEMPO,ALTER-στις αρχες του-,E)ομως πιστευω οτι εχει να δωσει πολλα και σε μεγαλυτερα καναλια. Η πορεια της στον ALPHA ηταν πολυ καλη, και εχει ενα μοναδικο τροπο να αγγιζει κοινωνικα θεματα (οταν εχει ορεξη) μακρυα απο κλισε και κλασικες κοινωνικες εκπομπες! Αν το αποφασισει η ιδια και αν της δωσουν την ευκαιρια θεωρω οτι μπορει να κανει σπουδαια πραγματα στην TV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Το όπεν λάθος προγραματισμούς έχει κάνει και άργησε να βγει στον Αερα.
    -Νέο MEGA? χα χα χα Νέο Εψιλον καλύτερα...
    -Ο Σαββίδης που έριξε τόσο χρήμα άφαντος είναι.
    -Η Πάνια τι θα πάει να κάνει στο κανάλι του Βρυώνη? έπρεπε να την κρατήσουν κακώς που την διώξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναφέρομαι στον Μαυριδη. Στέλεχος είναι...

    Η επιλογή της 20αδας ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση και ναι, το "Μίλα μου βρώμικα" είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Θα είχε ενδιαφέρον να γράψετε εδώ στα σχόλια τη δικη σας 20αδα κωμικών σειρών στο Mega....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.Το open η μόνη περίπτωση στην οποία θα είχε κάποιες ελπίδες να περπατήσει θα ήταν αν ξεκινούσε τουλάχιστον 2 βδομάδες νωρίτερα όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.'Οσο για το προγραμμά του,την Καινουριου την θεωρώ οτι πιο βλακώδες υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση όπως και τις εκπομπές της,ο πρίγκιπας της φωτιάς προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ συνδυάζει και ισορροπεί δυο πολύ σημαντικά πράγματα μια απλή και αθώα ιστορία με έντονο άρωμα βέρας και μυστικών μαζί με μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα και σκηνοθεσία,το για πάντα παιδιά είναι αδιάφορο σε αντίεση με την ελεύθερη σχέση την οποία την θεωρώ απολαυστική έχει χιούμορ,συγκίνηση και θίγει πολύ σημαντικά θέματα ωστόσο πιστεύω πως η αλλαγή ώρας δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα αφού το έλα στη θέση μου αν και ξεκίνησε με ελαφρώς πεσμένα σε σύγκριση με πέρυσι νούμερα,τις τελευταίες μέρες δείχνει να επιστρέφει σιγά-σιγά στα παλιά του νούμερα αφού σημειώνει 25άρια ενώ αναμένεται ακόμα μια μικρή άνοδος όταν επιστρέψει κανονικά η Αθηνά Οικονομάκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Αρτεμιάδη,αν θέλετε γράψτε και ένα top 10 αγαπημένων σας δραματικών σειρών (καθημερινών και μη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα έπιασε τα λεφτά του ο αντεννα αν επιστρεψει η Δουκισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τοπ 15 κωμωδιών mega για εμενα:1 Στο παρα 5 2 50 50 3 ντόλτσε βιτα 4 απαράδεκτοι 5 2 ξένοι 6 είσαι το ταίρι μου 7 σαββατογεννημένες 8 ευτυχισμένοι μαζί 9 το δις εξαμαρτείν 10 3 χαριτες 11 σ αγαπώ μ αγαπάς 12 παρταλι 13 νταντά 14 singles 15 γοργονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή για να καταλάβω θα διώξουν τον αποτυχημένο Ποφάντη και θα τον αντικαταστήσουν με την επίσης αποτυχημένη Μαραγκουδακη. Κατά τ άλλα δεν φταίει η ηγεσία. Φταίνε μόνο οι εργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός που έστειλε μέιλ είναι ο ίδιος που έστειλε με νευρικό κλονισμό τη γαβαλα? Γιατί δεν λέτε το όνομα του ξεφτίλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4 πραγματα μ κανουν εντυπωση στην 20αδα σου 1ον)το ποσο χαμηλα εχεις το πενηντα που για μενα ειναι σχολειο κωμωδιας αυτη η σειρα 2ον)που εβαλες το κατω παρταλι γτ θυμαμαι τοτε δεν καβατε καιπολυ καλα σχολια3ον)οτι λειπουν τα μαυρα μεσανυχτα που εμαθαν στο ελληνικο κοινο τι σημαινει μαυρη κωμωδια και 4ον οτι συμπεριελαβες το safe sex τι μπορει να σ αρεσει σε αυτη τη σειρα?


    Μια δικια μ 20αδα λοιπον.
    20)Δεν μπορουσα να επιλεξω για αυτη τη θεση αναμεσα σε Γοργονες,Μοντερνα οικογενεια,Παιδικη Χαρα και LAPD
    19)Μανα Χ ουρανου
    18)Λακης ο γλυκουλης
    17)Η οικογενεια Βλαπτει
    16)Η Νταντα
    15)Κλινικη Περιπτωση
    14)Πολυκατοικια
    13)Λατρεμενοι μ γειτονες(αν ειχε τελειωσει στη 1 σεζον θα ηταν ακομα παραπανω)
    12)Το κοκινο δωματιο
    11)Οι Βασιλιαδες
    10)Ευτυχισμενοι μαζι
    9)Κατω παρταλι
    8)Μιλα μου βρωμικα
    7)Σ αγαπω μ αγαπας
    6)Μαρια η ασχημη
    5)Κατι τρεχει με τους διπλα
    4)Εισαι το ταιρι μου
    3)Μαυρα μεσανυχτα
    2)Στο παρα πεντε
    1)Πενηντα πενηντα( η κορυφαια κωμωδια για μενα)
    Δεν εχω βαλει τις πολυ παλιες Δυο ξενοι,Ντολτσε βητα,Απαραδεκτοι κ.α γιατι δε τα εχω δει,καντε και για τον αντ1 κανα τοπ 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπήρξα ποτέ φαν του "Πενήντα Πενήντα". Αντιλαμβάνομαι την επιτυχια του και τη διαχρονικότητα, αλλα γουστα ειναι αυτά...Το "Κάτω Παρταλι" ήταν αμήχανο στα πρώτα επεισόδια, μετά ανέβηκε πολύ στα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nομίζω ίσως το κυριότερο λάθος των υπευθύνων στο Open είναι η επιλογή των σειρών που είναι μέχρι στιγμής παταγώδης αποτυχία. Εκτός από τον Κοκκινόπουλο, που πάλι είναι μέτρια η σειρά του, οι υπόλοιπες είναι τουλάχιστον κάκιστες. Πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι κατά πόσο διάβασε κάποιος τα σενάρια προτού δώσει το πράσινο φως. Και με κύκλους 100 και βάλε επεισοδίων. Είναι μεγάλα τα ποσά που επενδύθηκαν και λογικά κάποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει για την αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ωραίο κείμενο! Μεστό, περιεκτικό και με ωραίες ειδήσεις! :-)

    Συμφωνώ με τους περισσότερους που γράφουν ότι αυτό που χρειάζεται στα κανάλια είναι νέο αίμα και όχι η ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων προσώπων. Ζούμε ενα τέλος εποχής. Η καινούργια εποχή θα έρθει όταν θα δοθούν ευκαιρίες στα κατάλληλα ΝΕΑ πρόσωπα με ιδέες και όραμα.

    Να διορθώσω το παιδί πιο πάνω που μάλλον είναι νεαρούλης και δεν πρόλαβε καλά τα θρυλικά 90s ότι το μαύρο χιούμορ στην Ελλάδα το έφερε ο Παπαπέτρου με τα ''Εγκλήματα'' του Ant1. Και ήταν ίσως η μοναδική φορά που ο Ant1 την έφερε τόσο δυνατά στον τομέα μυθοπλασία στο Mega. Μετά ακολούθησαν οι Ρήγας - Αποστόλου με το ''Τι ψυχή'' και τους ''Σταβλους'', οι Ρίσβας και Σάκαλη με τα ''Μαύρα μεσάνυχτα'' και το top 5 μαύρης κωμωδίας στην ελληνική tv το ολοκλήρωσε πάλι ο ίδιος που το ξεκίνησε, ο Παπαπέτρου με το ''Παρτάλι''.

    Όσο για ένα top κωμικών σειρών στο Mega, θα αρκεστώ σε ένα Top15 + 1 το οποίο βασίζεται τόσο στη διαχρονικότητα των σειρών όσο και στην πρωτοπορία τους - σαν γραφή - για την εποχή που βγήκαν αλλα και το πόσο επιδραστικές ήταν σε όσους ακολούθησαν τα βήματα τους.

    15. Πολυκατοικία
    14. Εμείς κι εμείς
    13. Ευτυχισμένοι μαζί
    12. Σαββατογεννημένες
    11. Μαύρα μεσάνυχτα
    10. S1ngles
    9. Πενήντα Πενήντα
    8. Πάρα Πέντε
    7. Είσαι το ταίρι μου
    6. Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς
    5. Δις εξαμαρτείν
    4. Δύο ξένοι
    3. Τρεις χάριτες
    2. Ντόλτσε βίτα
    1. Απαράδεκτοι

    + 1. Σε μια ξεχωριστή θέση μόνο του εκτός συναγωνισμού το ''Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή'' που αν και χωρίς φινάλε, με μόνο 6 επεισόδια κατάφερε να μείνει μυθικό και να αποτελεί ίσως το ωραιότερο, πιο ατακαδόρικο και πιο ουσιαστικό σε νοήματα σενάριο που είδαμε ΠΟΤΕ σε κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση. :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Μαραγκουδάκη προφανώς και χρεώνεται και την απομάκρυνση της Τατιάνας που το έχει ρίξει στα 25αρια ,ενώ στο OPEN μάλλον το ριξαν στο κλάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσον αφορά τις σειρές του Open νομίζω πως το μόνο που κοίταξαν ήταν τα ονόματα. Πίστεψαν πως αν φέρουν ονόματα που ο κόσμος γνωρίζει και έκαναν επιτυχία σε άλλα κανάλια θα έχουν και νούμερα. Δεν πετυχαίνει πάντα όμως αυτό το σκεπτικό. Παρόλα αυτά η Ελεύθερη σχέση δεν είναι τόσο άσχημη ως σειρά αν και η Ματσούκα είναι όσο ατάλαντη ήταν και το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άγγελε αν το κουιζ αφορά τον Σταματοπουλο, πείτε ονομα. Οφειλετε να μιλησετε. Ποσο θα εχει ασυλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ δυνατή στήλη με αποκλειστικά θέματα και αλήθειες. Συγχαρητήρια για το θάρρος της γνώμης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νομίζω το κουίζ είναι τόσο ξεκάθαρο που δεν χρειάζεται όνομα. Προσέχουμε πολύ τι γράφουμε ώστε να λέμε αλήθειες χωρίς το φόβο της μήνυσης...αν επιβεβαιωθεί μια πληροφορία, την Τετάρτη θα γράψουμε αποκλειστικά το πρόσωπο που βρίσκεται σε συζητήσεις για να αντικαταστήσει τη Μαραγκουδάκη, αν φύγει από το open

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !