«Δεν πληρώθηκα ποτέ για τη σειρά “Kλεμμένα όνειρα”»


ποια το αποκάλυψε;

Η Έλενα Ασημακοπούλου θυμάται με νοσταλγία την συμμετοχή της στη σειρά του Mega «Πολυκατοικία», η οποία σημείωνε υψηλά νούμερα και στις επαναλήψεις μέχρι να πέσει «μαύρο» στο κανάλι.
Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για το κλείσιμο του καναλιού, για τον κόσμο που την αναγνωρίζει σαν Αλίκη από το ρόλο της στην «Πολυκατοικία» και τη ζημίωση που είχε από τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα».
Κεφάλαιο «Πολυκατοικία». Τι θυμάστε και τι κρατάτε από τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη σειρά; Θυμάστε να είχε γίνει κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
«Θυμάμαι με πολλή αγάπη και νοσταλγία αυτήν τη δουλειά. Ακόμα και τώρα, έπειτα από τόσα χρόνια, ο κόσμος μου μιλάει για την «Πολυκατοικία» και με αναγνωρίζει σαν Αλίκη».
Η «Πολυκατοικία» και τα «Κλεμμένα όνειρα», στα οποία πρωταγωνιστούσατε, μεταδίδονταν από το Μega. Το κλείσιμο του καναλιού προ ημερών ήταν κάτι που σας στενοχώρησε;
«Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Τέλος εποχής για ένα μεγάλο κανάλι με πολλές επιτυχίες. Στενοχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι και την τελευταία στιγμή δούλευαν για τον σταθμό με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Σε προσωπικό επίπεδο, βεβαίως, είμαι ζημιωμένη από μια συνεργασία που είχα στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Γι’ αυτήν τη δουλειά δεν πληρώθηκα ποτέ», αναφέρει στο TV Έθνος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια