Αποκάλυψη! Συμφώνησε ο Κανάκης -Επιστρέφει από το...

11

Ο Αντώνης Κανάκης είναι σίγουρα από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα, που με την ανακοίνωση -βόμβα ότι αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ,δέχθηκε αμέσως προτάσεις να στεγάσει αλλού το  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ .Φαίνεται ,λοιπόν, πως όλα πια δείχνουν έτοιμα και...συμφωνημένα!

Ο Δήμητρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε εκδήλωση στην Κοζάνη έκαναν την αποκάλυψη για το πότε θα γίνει η επιστροφή. Χαρακτηριστικά, είπαν, χωρίς να ξέρουν πως υπάρχει εκεί κάμερα,το εξής :«Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου» .

Σήμερα, ο δημοσιογράφος , Στέφανος Κωνσταντινίδης,μέσα από το πρωινό του STAR,έδωσε το ρεπορτάζ για τη συμφωνία: «Το ''Ράδιο Αρβύλα'' θα επιστρέψει. Από εκεί που ο Αντώνης Κανάκης συζητούσε δύο προτάσεις ,τώρα πλέον έμεινε η μία πρόταση, η οποία είναι κοντοχωριανός! Δεν θα χρειάζεται ο άνθρωπος να φτιάχνει το υλικό, να το στέλνει μετά στην Αθήνα με έγκριση, θα το δίνει στη Θεσσαλονίκη, homevideo ,οκ ,προχωράμε. Επιστρέφει ,και σημειώστε το ,μάξιμουμ το αργότερο τον Φεβρουάριο του 2019».


*Πού πάει το μυαλό σας ,εσάς ; Εκεί, λοιπόν...

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακεδονία; ΕΡΤ 3;

    Μακαρι να επεστρεφαν στην ΕΡΤ απο την οποια ξεκίνησαν και να δωσουν λιγο αέρα στην κρατική, τον χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Μακεδονία ανήκει στον ΑΝΤ1. Η ΕΡΤ δεν δίνει την ελευθερία που θέλουν. Μάλλον σε Σαββίδη αναφέρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εννοεί τίποτα ΠΑΟΚ με ΗΡΑΚΛΗ η ΑΡΗ οκ.
    Τον Σαββίδη δεν το λες και κοντοχωριανό...
    Λογικά στο Open γιατί με την περιγραφή άλλο κανάλι δεν μοιάζει να υπάρχει κοντοχωριανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι θέμα ελευθεριας με την ΕΡΤ, πρόταση τους έγινε και απο ΕΡΤ απλώς τα λεφτά είναι πενιχρά. Δύο μέρες μετά το άνοιγμα του ΟΠΕΝ παραιτηθηκε ο Κανακης απο Αντέννα. Βγάζει μάτι οτι έχει κλέισει με τον Σαββίδη ήδη πριν παραιτηθεί.

    Ο Κωνσταντινίδης εννοεί οτι αντί να στέλνει στον Κυριακού την κασέτα για έγκριση θα την στέλνει στον Σαββίδη του οποίου το γραφείο είναι στην Θεσσαλονίκη.

    Μέγα λάθος κατά την γνώμη μου. Εγώ θα περίμενα ένα χρόνο να δω πως θα πάει το όπεν και μετά. Αλλά μάλλον ο παράς πρέπει να είναι αστρονομικός.

    Με τον αντέννα δεν τα βρήκαν στα λεφτα (δεν μπορούσε να δώσει ο Κυριακού τα υπερβολικά πολλά χρήματα που του έταξε ο Σαββίδης). Όλα τα άλλα που έγραψε ο Κανάκης είναι τρίχες κατσαρές: ουδέποτε είχε ο ίδιος και η ομάδα του το παραμικρό πρόβλημα με τον σταθμό για να κάνουν την δουλειά τους. Δέκα δικηγόροι σκέφτηκαν να το ρίξουν δήθεν στο οτι θιχτηκε που ο αντεννα δεν τον προστατευει με τις φημες μπλα μπλα μπλα. Μπούρδες για να είναι ο Κανακης απολύτως νομικά καλυμένος που την κάνει.

    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν μ'αγαπας. Μα θα΄ρθει κάποτε η ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 3:01
    Έχεις γράψει τρεις παραγράφους με υποθέσεις. Ωστόσο το μόνο δεδομένο και χειροπιαστό γεγονός έσως αυτή τη στιγμή είναι το εξής:

    Τόσους μήνες που ακούγονται υπονοούμενα από όλους τους σταθμούς και φωτογραφίζουν τον Κανάκη ως φταίχτη που οι δυο "ογκόλιθοι" της παρουσίασης του Αντ1 Αρναούτογλου και Λιάγκας έχουν μείνει εκτός, δεν βγήκε κανείς από τον ίδιο το κανάλι, αν μη τι άλλο να διαψεύσει τις φήμες και να προστατεύσει το προσωπικό του. Ότι και αν συμβαίνει εντός μια επιχείρησης, προς τα έξω πρέπει να βγαίνει σοβαρή και ΕΝΩΜΕΝΗ.

    Αντιθέτως είχαμε ένα Λιάγκα να μιλάει στις κάμερες σα τεθλιμμένη χήρα, μια Σκορδά εμμέσως πλην σαφώς επίσης να φωτογραφίζει τον Κανάκη από τον αέρα της εκπομπής, και όλες τις κουτσομπολίστικες εκπομπές να κάνουν πάρτυ.

    Κοινώς ο Αντ1 ας κοιτάξει λίγο να μειώσει τις ίντριγκες, και να βγάλει ένα πιο σοβαρό και συγκροτημένο πρόσωπο προς τα έξω, που από δεύτερο πιο ανταγωνιστικό κανάλι στην Ελλάδα έχει καταντήσει το Δελφινάριο. Αψυχολόγητες κινήσεις, λάθος προγραμματισμός, κακές επιλογές εκπομπών κλπ κλπ. Ο Κανάκης καλά έκανε και έφυγε. Μετά από 15 χρόνια, άξιζε μια καλύτερη αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι σχέσεις καλημέρη-κανακη είναι πολύ καλές, είναι φίλοι πολλά χρόνια, εκεί αναφέρεται το "κοντοχωριανοι".
    Επομένως στο OPEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @3:01 φίλε ωραία η ιστοριούλα, καταλαβαίνω ότι τσούζει που χάσατε μια εκπομπή που έκανε 30% και άρον άρον φτιάχνετε late night, απλά βγάζει μάτι η κακία και η λάσπη, πιο διακριτικα.;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:10 μ.μ. Δίκιο έχεις και όντως έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Καλημέρη αν και εγώ έκανα πλακίτσα με τις ομάδες με τον όρο "Κοντοχωριανοί"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμος 5:01
    "Καταλαβαίνω οτι τσουζει που χασατε μια εκπομπή που εκανε 30%".

    Φιλε σε ποιο καναλι δουλεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο Μακεδονία tv αποκλείεται. Ο Αντ1 σχεδιάζει να αλλάξει το όνομα του Μακεδονία tv και να το κατεβάσει στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ 3:01 μ.μ. πραγματικά πολύ όμορφη η ιστορία που έγραψες. Καλό θα ήταν ειδικά εσύ να μαζευτείς και να μη εκτίθεσαι άλλο με ανώνυμα σχόλια. Η θέση που έχεις "δυστυχώς", δεν αρμόζει για ανώνυμα σχόλια που βγάζουν κιόλας μάτι.
    Ο Κανάκης αγαπητέ, έχει από το καλοκαίρι αλληλογραφία και προς τα εσένα άλλα και προς τον ίδιο τον Κυριακού... Γι αυτό καλύτερα να μαζευτείς και να μαζέψεις το πρόγραμμα που μπάζει από παντού σχεδόν...

    Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !