Μάρκος Σεφερλής: Το πρωτοφανές του ξέσπασμα για τη σκληρή κριτική της Ακρίτα!

18

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε γύρω από το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και τις Θεατρικές σκηνές, δίνοντας αναλυτικά το παρασκήνιο και αναλύοντας όλα όσα του προσάπτουν, λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν.

«Αυτή η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι οχετός, δεν είναι καν κριτική. Ο κύριος Γεωργουσόπουλος όταν κάνει κριτική, μπορεί να διαφωνεί με κάποιες παραστάσεις που ανεβαίνουν αλλά δεν μιλάει έτσι για τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς που παίζουν σε αυτή την παράσταση. Και κυρίως έχει δει την παράσταση την οποία κριτικάρει. Σε ποιο να απαντήσω απ' όλα; Για το αν είμαι καλός ηθοποιός; Θα περίμενα να είναι λίγο επιεικής μαζί μου γιατί έχει ανέβει και η ίδια στο σανίδι και το έχει τολμήσει [...] Το αν το κοινό μου έχει μυαλό κότας δεν θα το κρίνει η κυρία Ακρίτα. Μπορεί να πει για μένα ό,τι θέλει, το αν είμαι ή όχι καλός ηθοποιός

Αλλά το να πει ότι εγώ θα κουβάλαγα το ήθος του trash στο "Παλλάς" και ότι το κοινό μου έχει μυαλό κότας δεν της το επιτρέπω! Ήδη έχω κινηθεί δικαστικά, ήδη της έχω κάνει μήνυση. Αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει ότι είμαι σκουπίδι, τη στιγμή που δουλεύω μέρα νύχτα, κάνω αυτό που αγαπάω, δεν είμαι από τζάκι, δεν κουβαλάω κανένα όνομα, το όνομα Σεφερλής το έκανα εγώ, δεν το πήρα έτοιμο... Δεν μένω στην Εκάλη, δεν είμαι από τζάκι, μια φουφού είχαμε στην Κόρινθο, δούλευαν οι γονείς μου μέρα νύχτα για να μας μεγαλώσουν, έχω κάνει ό,τι έχω κάνει με τον ιδρώτα μου για να μεγαλώσω ένα παιδί και δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα και όλους αυτούς που έχουν βγει να πουν όλα αυτά που λένε για μένα. Έχω ένα παιδί που πάει στο σχολείο και μας δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του, για την ποιότητα του χαρακτήρα του και τις αρχές που του έχουν δώσει οι γονείς του. Δεν επιτρέπω το παιδί αυτό να του πει ο οποιοσδήποτε ότι ο πατέρας του είναι σκουπίδι. Το λέω και θα το τονίζω. Να πει για μένα ό,τι θέλει αλλά για το ήθος μου σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη δεν της επιτρέπω!» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δεν λένε ξεκάθαρα το σύκα σύκα για το ποιος ευθύνεται για αυτή την απαίσια συμπεριφορά εναντίον του σεφερλή; Τα φασούλια καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ακρίτα γιατί ανακατεύτηκε; Φοβερό αυτό... Τον Φασουλή γιατί δεν τον ρωτάνε να πει την άποψή του τώρα που ο Σεφερλής το έκανε ξεκάθαρο οτι η παράταση των Μαγισσών έπαιξε ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία; Κιχ δεν βγάζει ο γλυκούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα, μίλησε για καλλιτεχνικούς κύκλους που επηρέασαν την παραγωγή επειδή δεν τον ήθελαν στο Παλλάς. Βλέπω τώρα το πρωινό και αυτό το σημαντικότατο στοιχείο το έκαναν καραμέλα για άλλη μια φορά. Κανείς δεν μιλάει ξεκάθαρα για τον Φασουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μην τολμούσε κάποιος σταθμός να πάει κόντρα στο Παλλάς και μετά να φάει πόρτα από τις πρεμιέρες του ή να μην έρχονται καλεσμένοι τόσοι ηθοποιοί της εταιρείας παραγωγής που έχει τόσα θέατρα εκτός του Παλλάς. Παίζουν οτι συμφέρει το Παλλάς για να μην χάσουν το υλικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα το είπε ο Σεφερλής οτι η Ακρίτα είπε οτι είπε για να ικανοποιήσει κάποια συγκεκριμένα άτομα... Κλασικός Φασουλής: κινεί τα νήματα, μηχανοραφεί σαν τον μακιαβέλι στο παρασκήνιο και την βρώμικη δουλειά δημοσίως την κάνουν άλλοι εκ μέρους του. Τα κάνει αυτά μια ολόκληρη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά κάνει που της κάνει μήνυση. Ας κάνει ότι σκληρή κριτική θέλει αλλά πρόσβαλε και τον ίδιο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Λες και η δική της βέρα στο δεξί δεν ήταν απλώς μια ακόμα σαπουνόπερα. Άσε με τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Παλλάς είναι μια πολύ βρώμικη ιστορία οικονομικά, καλλιτεχνικά ακόμη και πολιτικά. Ο Σεφερλής είναι εντελώς άσχετος με όλα αυτά, είναι από άλλο ανέκδοτο, δεν θα στέριωνε αυτή η συνεργασία. Μην το ψάχνετε, δεν θα μάθετε ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει με το Παλλάς γιατί με τις διαφημίσεις του, τα κονέ του και τους εκατοντάδες καλλιτέχνες που παίζουν στα θέατρα της εταιρείας του ελέγχει όλα τα μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάω με Ακρίτα-Φασουλή. Πραγματικά πιστεύουν οτι πρεσβεύουν το ποιοτικό; Τόση ανοησία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στεναχωρήθηκα πολύ που είδα σε αυτή την κατάσταση τον Μάρκο. Όλα αυτά τα χρόνια, ό,τι έχει πετύχει, το έχει πετύχει μόνος του με σκληρή δουλειά και έχει δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο. Είναι ανήθικα και προσβλητικά τα όσα έγραψε η Ακρίτα. Αυτό δεν ήταν καν κριτική. Ήταν προσωπική και χυδαία επίθεση στο πρόσωπο του Μάρκου. Η κυρία προσέβαλλε και το κοινό που τον παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζοντας πως έχουν μυαλό κότας. Τι να πω. Λυπάμαι για λογαριασμό της. Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός αν του αρέσει η όχι ο Μάρκος. Ελπίζω να μην ξαναδώ σε τέτοια κατάσταση τον Μάρκο. Αξιοπρεπέστατος και αληθινός. Προφανώς τον ζηλεύουν για την αγάπη που του έχει ο κόσμος και τον χτυπάνε αλύπητα ρίχνοντας του λάσπη. Τους έβαλε όμως όλους στη θέση του. Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 11.30, δεν είναι θέμα ποιότητας, αυτά είναι προφασιστικά. Για τα λεφτά γίνονται όλα. Ο Σεφερλής θα έκανε πάταγο εισπαρακτικά και θα ρίζωνε στο Παλλάς για τα επόμενα 20 χρόνια. Τι κάνει νιάου νιάου ρε παιδια; Ο άμεσα θιγόμενος από μια τέτοια εξέλιξη είναι ο Φασουλής που ανεβάζει παραστάσεις στο Παλλάς και τα άλλα θεάτρα της εταιρείας, είναι ο αυτοκράτορας του Παλλάς, εταιρειες διαχειρισης του Παλλάς πάνε και έρχονται αλλά ο Φασουλής είναι πάντα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα επρεπε ο Μαρκος να μην στεναχωριεται απο την κριτικη της καθε "Ακριτας". Οσοι τον αγαπανε, γνωριζουν ποσο καλος στην δουλεια του ειναι, απευθυνεται σε ολο το κοινο και πανω απο ολα δειχνει σεβασμο προς τους θεατες του και στην τιμη που του κανουν να πανε να τον δουν(πολλες φορες η παρασταση ξεπερναει τις 4 ωρες σε συγκριση με αλλων ηθοποιων που διαρκουν μονο μιαμισι ωρα). Με αυτη επομενως τη σωστη συμπεριφορα του ολα αυτα τα χρονια εχει μπει στις καρδιες των θεατων, τον εχουν αγαπησει και τον αποκαλουν με το μικρο του ονομα (σαν να ειναι καποιο δικο τους ατομο). Κατι που δεν ισχυει το ιδιο για την αλλη. Επομενως οσα χρονια κι αν περασουν αυτη θα παραμεινει απλα μια "κυρια Ακριτα" ενω ο Σεφερλης θα ειναι ο "Μαρκος" μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ακρίτα γιατί πρέπει να εκφέρει άποψη για παν επιστητο και γιατί μετά πρέπει να την αναπαράγουμε σα να είναι θεσφατο; Έλεος με την κυρία της σαπουνόπερας, που κάποτε παρίστανε την ηθοποιό. Με το Μάρκο 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυρία Ακρίτα τόσα χρόνια που παίζονται οι άθλιες παραστάσεις του Φασουλή στο Παλλάς (από τις σαπουνόπερες της Μειμαράκη μέχρι το Κλουβί με τις Τρελές) δεν ενοχλήθηκε; Σε αυτές τις παραστάσεις δεν γίνονταν χοντροκομένα αστεία; Δεν θίγονταν κοινωνικές ομάδες τότε; Όταν ο μέγας Φασουλής έγινε κριτής στο τρας your face sounds familiar και την ίδια στιγμή μεγαλουργούσε στο ιερό Παλλάς δεν το πήρε χαμπάρι; Περίμενε τον Σεφερλή για να νιώσει οτι το αστικό της θέατρο λαϊκοποιείται και σκουπιδοποιείται;

    Είναι μεγάλη η μυωπία σας κυρία Ακρίτα, να το κοιτάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακρια κρινει Αδαμοπουλου
    Ακριτα κρινει Σεφερλη
    Ακριτα κρινει Βαλαρη
    Χαλαρωσε λιγο,γιατι εχεις ξεφυγει Ακριτα.Σε αντιθεση με ολους αυτους που εργαζονται μόνοι τους,εσυ στις ανοητες σαπουνοπερες σου εχεις πάντα μια ντουζινα βοηθους.Και δεν τα βρηκαν τόσο ευκολα όλα όσο εσυ.Ο κριτης των πάντων η Ακριτα....Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ καλά της έκανε μήνυση γιατί δεν έκρινε το γεγονός. Έκανε όντως προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμούς απρεπείς... Ο Σεφερλής μπορεί να μην είναι του γούστου σου, όπως και πολλών ανθρώπων αλλά δεν μπορείς να ξέρεις χωρίς να τον δεις, ότι θα κουβαλήσει το τρας σε ένα θέατρο. Είναι κακοπροαίρετο σχόλιο που δεν βασίζεται κάπου.

    Περαστικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφου τον εκρινε η Παξινού ενταξει.Δεν ειναι μόνο το trash που τον κατηγορησε.Μιλησε πως προσβαλλει μεριδα συγκεκριμενων ατομων(οι οποιοι σαφως σε μια επιθεωρηση επιτρεπεται να σχολιαστουν),δεν μου αρεσει ο Σεφερλης αλλά και η Ακριτα ειναι ασχετη απο επιθεωρηση και γενικοτερα δεν ειναι καν ηθοποιος για να εκφερει ετσι ευκολα την γνωμη της.Ας θυμηθει "Βερα","Μυστικα" και μετά να μιλήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε αυτά που είπε ο Μάρκος για τις δουλειές έχει 100% δίκιο.
    Πονεμένες ιστορίες είναι και ειδικά με τα θέατρα που για διάφορους λόγους σε αφήνουν ξεκρέμαστο και δεν γίνετε η παράσταση για τον ΧΨ λόγο.Χρόνια συμβαίνει και ειδικά με το Παλλάς.Πολλά παίζουν ρόλο παίδες και όχι μόνο τα συμφέροντα.
    Εδώ το καλοκαίρι δυστυχώς ακυρώνονται πολλές παραστάσεις στην επαρχία δεν θα ακυρωθούν στις μεγάλες θεατρικές σκηνές?Παίζουν πολλά ρόλο και δεν πρέπει να το ψάχνουμε εμείς.
    Ο Μάρκος κάνει αυτό που γουστάρει και δεν μπορεί να τον πιάνει στο στόμα καμία Ακρίτα.
    Έχει ξεφύγει αυτή η Κυρία πραγματικά.
    Θεωρώ ότι έκανε το σωστό ο Μάρκος που βγήκε και μίλησε.Εκείνο που τον πόνεσε πολύ και από τις δουλειές που δεν έγιναν ήταν αυτή η άθλια Κριτική που του έκανε.
    Απαντούσε στην Ακρίτα με λυγμούς(Αυτό δεν συμβαίνει στον καθένα).
    Τζάμπα στεναχωριέται λες και δεν την ξέρει...
    Αυτός είναι ο Ανθρώπινος Μάρκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !