Μετρούν αντίστροφα...

0

Άνοιξαν οι τεχνικές προσφορές για το barcode στα έντυπα. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 15.600.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με φορέα υλοποίησης την ΕΔΕΤ ΑΕ.Όπως μεταφέρει το Typologies.gr,  στόχος είναι σε δέκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας του Τύπου, που θα φέρει διαφάνεια και αξιοπιστία στα στοιχεία κυκλοφορίας των εντύπων.

Προαπαιτούμενο για την εφαρμογή του έργου είναι ο δωρεάν εξοπλισμός που θα λάβουν οι χρήστες, και θα καλύπτουν το σύνολο των σημείων πώλησης πανελλαδικά. Οι τελικοί χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης και απομακρυσμένης υποστήριξης για την ορθή χρήση των συσκευών και την επίλυση σφαλμάτων. Το έργο περιλαμβάνει τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων πώλησης ημερήσιου και περιοδικού Τύπου. Οι χρήστες του συστήματος θα έχουν πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για το σύνολο της επικράτειας.

Εκτός από τη δημιουργία κεντρικού πληροφοριακού συστήματος συλλογής δεδομένων online και εφαρμογής λογισμικού με δυνατότητα διασύνδεσης με φορητές υπολογιστικές συσκευές, προβλέπει και τη δημιουργία ενημερωτικής ιστοσελίδας με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό. Στην πράξη, τo Πληροφοριακό Σύστημα Παρακολούθησης Κυκλοφορίας Εντύπων θα δημιουργήσει ένα δίκτυο παρακολούθησης όλης της κυκλοφορίας του Τύπου, όπου ο κάθε εμπλεκόμενος -εκδότης, τυπογραφείο, πρακτορείο και πωλητής- θα ανταλλάσσει δεδομένα με το κεντρικό σύστημα, ενώ τα έντυπα θα σαρώνονται σε κάθε στάδιο (εκτύπωση, διανομή, πώληση αλλά και επιστροφή)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !