Ανατροπή στον τίτλο για το σόου του Θέμη! Λιάγκας-Φαίη από τους πρώτους καλεσμένους...

0
Όλο το ρεπορτάζ! 



Μπορεί τον Αύγουστο ο Θέμης Γεωργαντάς να έμεινε εκτός ΑΝΤ1 και της παρέας του Πρωινού (με τη Φαίη Σκορδά συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις), ουδέν κακό αμιγές καλού όμως. Ο δραστήριος Θέμης βγήκε στην αγορά, μίλησε με τους επικεφαλής των καναλιών, και έκλεισε με το ΣΚΑΪ να κάνει δική του εκπομπή. 

Το late night του Θέμη θα βγει αρχές Δεκεμβρίου και μάλιστα θα είναι δύο φορές την εβδομάδα. Επικρατέστερες ημέρες προβολής είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά το The Voice, άρα θα παίρνει και καλο lead in. Η παραγωγή δεν είναι του ΣΚΑΪ, αλλά της Showtime Productions με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο που έχει κάνει μεταξύ άλλων το "The Bachelor 2" και παραγωγό, τον παραγωγό του "The Bachelor" ,Παντελή Καλαϊτζή. 

Το κόνσεπτ θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση της εκπομπής που έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς για τέσσερα χρόνια στο MAD, "OK @ NIGHT", ευρύτερα γνωστό ως "εξομολογητήριο". Ο καλεσμένος θα ξεκινά τη συνέντευξη στο γραφείο του Θέμη και στη συνέχεια θα πηγαίνει στο εξομολογητήριο για τις πιο "πιπεράτες" ερωτήσεις. 

Όχι, η εκπομπή δεν θα λέγεται "One Night Stand" όπως λάθος είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, αλλά θα έχει ερωτήσεις για one night stand, sex tapes, σεξ σε δημόσιο χώρο, που ο παρουσιαστής ξέρει με ιδιαίτερο χιούμορ να κάνει στους καλλιτέχνες φίλους του. Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν είναι γνωστός άλλωστε για τις σκληρές ερωτήσεις του, αλλά για το "τσαλάκωμα" στο οποίο οδηγεί με τον δικό του τρόπο τους συνεντευξιαζόμενούς του. 

Ο καλεσμένος της πρώτης εκπομπής, μαθαίνω ότι ακόμα δεν έχει κλειδώσει, αφού προέχει το τελικό στήσιμο του στούντιο. Τώρα που μιλάμε μοντάρουν το πρώτο τρέιλερ, το οποίο θα δούμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ. Ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Λιάγκας, Πάολα και Φαίη Σκορδά έχουν πέσει στο τραπέζι των πρώτων συσκέψεων και εκτός απροόπτου θα δούμε όλους αυτούς στις πρώτες εκπομπές του Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα όνειρο ζωής και προσωπικό στοίχημα του Θέμη Γεωργαντά, και πιστέψτε με, ο Θέμης ξέρει να καθοδηγεί το σύμπαν στην εκπλήρωση των στόχων του, πάντα με το χαμόγελο και χωρίς παρασκηνιακές ίντριγκες.

Gossip-tv / Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !