Επιστρέφει! Οι πρώτες πληροφορίες...

11

Μία μεγάλη επιτυχία βγάζει από το συρτάρι ο ΑΝΤ1!

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», το "Your Face Sounds Familiar" με παρουσιάστρια φυσικά τη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει για ακόμα μία σεζόν.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά «πίεσε» τον συνεργάτη της να αποκαλύψει ποια ονόματα βρίσκονται σε συζητήσεις για την επιτροπή του YFSF με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δίνει ραντεβού για αποκαλύψεις την επόμενη εβδομάδα.




Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το αγαπημενο μου show!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τελευταια του σεζον ειχε κανει με το ζορι 20%. Τι ακριβως περιμενουν να κανει τωρα? Μυαλο δεν βαζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ευχάριστο νεο. ειναι το αγαπημενο μου σοου μακαρι να παρουν τους καλυτερους παικτες των τελευταιων ετων. Δεν πιστευω οτι θα κανει τρελα νουμερα αλλα θα παει αξιοπρεπως. ο κοσμος θελει ιντριγκες αλλα και αυτο αξιζει. Πολυ χαρηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλύτερο σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Και η Μαρία καταπληκτική σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους!!!!!
    Τόσα στραπάτσα που τρώει λογικό να το βγάλει από το συρτάρι.
    Αυτό κανονικά πρέπει να είναι σε δύο κύκλους στην σαιζόν Το πρώτο το πρώτο μισό και μόλις τελειώσει το δεύτερο καπάκι να παίζει στο Δεύτερο μισό.
    Στην ουσία 2 θα είναι οι κύκλοι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4 και 31 ναι γιατι το το υπολοιπο 80 τα εκατο εβλεπε τον συμπαθεστατο ντανο. ηταν μια ιδιαιτερη χρονια που περα απ το survivor ο κοσμος δεν εβλεπε τιποτα. οταν πηγε απεναντι απο το x factor μια χαρα το κερδισε. Για τριανταρια δεν το πιστευω αλλα ενα με 20 μεχρι 25 πιστευω μπορει γιατι ειναι υπεροχο σοου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:52 οταν πηγε απεναντι απο το x factor εκανε το ενα 15αρια και το αλλο 12αρια δε το λες και νικη,ουτε το να κανει 20-25 χωρις τπτ απεναντι το λες νικη.Επισης εγω πιστευω οτι η μονη λυση ειναι να το κανουν ολ σταρ και μια κριτικη επιτροπη που εχω στο μυαλο μου ειναι: Χαρης Χριστοπουλος,Τακης Ζαχαρατος,Μπεττυ Μαγγιρα και Σοφια Βοσσου +1 guest καθε φορα που θα ειναι ενα απο τα προσωπα που θα εχουν να μιμηθουν οι συμμετεχοντες,πολυ καλυτερα απο κατι ξεκαρφωτα ονοματα που μας πεταγαν π.χ Παπουτσακη,Κοκκινου,Μουτσινας,Γεννατας. Αλλα και ετσι να γινει νομιζω ο πηχης ειναι ετσι κ αλλιως χαμηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πιστεύω τα νούμερα του θα έχουν να κάνουν με το ποσο θα πιάσει το ελληνοτουρκικό survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5 και 36 μα αυτο σου λεω ηταν εποχη που το survivor ηταν το μοναδικο που ενοιαζε τον κοσμο. Αν δεις το ολ σταρ το εγραψα και γω παραπανω. Μακαρι να το σκεφτουν. Για κριτικη επιτροπη θελω και γω ζαχαρατο . Βοσσου αποκλειεται μου την εσπαγε τοτε. Θα ηθελα το φασουλη ηταν πολυ to the point

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6:02 ναι αλλα κ τα 15αρια που εκανε οταν αλλαξε μερα κ δεν ειχε survivor απεναντι δεν ηταν κατι σπουδαιο,επισης μ αρεσει να μ τη σπαει κ λιγο ο κριτης με τη σκληροτητα του για αυτο το λογο εβαλα τη Βοσσου ως επιλογη,μια σκληρη κριτης σε συνδυασμο με δυο πολυ καλους μιμους κ εναν τρομερο ατακαδορο θα ηταν απολαυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλεια! Χάρηκα πάρα πολύ που επιστρέφει το αγαπημένο μου σόου που προσφέρει γέλιο και θέαμα μαζί! Λέτε να βγει από νέο σκηνικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !