Εξέλιξη: Αυτή η εκπομπή "παίρνει" τη θέση των "Αποκαλυπτικών" - Πρεμιέρα αύριο!

4

Σαν βόμβα "έσκασε" το πρωί τόσο η απόφαση του δικαστηρίου όσο και η σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση του OPEN TV ότι ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή του αποτελούν παρελθόν για το σταθμό της Παιανίας.

Η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" δεν πρόκειται να «βγει» από το Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του καναλιού, αφού η συνεργασία των δυο πλευρών τερματίζεται οριστικά και μετά από ΠΟΛΛΑ… επεισόδια.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζώνη δεν θα μείνει κενή. Συγκεκριμένα, αύριο στις 14:30 στο OPEN TV έχουν -δεύτερη- πρεμιέρα, καθώς η εκπομπή "Παιδιά από Σπίτι" που είχαμε δει, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, επιστρέφει και δηλώνει έτοιμη να "παλέψει" απέναντι στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" και το "Ooh La La!".


Στην παρουσίαση θα βρίσκονται η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ελίνα Κέφη και ο Γιώργος Παράσχος, ενώ, όπως όλα δείχνουν, από την εκπομπή θα απουσιάζει ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος είχε ενταχθεί στο δυναμικό των "Αποκαλυπτικών".

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 14:30 έως τις 16:45!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 14:30 με 16:45 γράφει στο πρόγραμμα παιδιά. Ακολουθεί το δελτίο στη νοηματική και στις 17:00 ελληνική ταινία ενώ το μεσημεριανό δελτίο θα παίζει 10 λεπτά παραπάνω. Άμεσα αντανακλαστικά στο κανάλι. Να τα λέμε κι' αυτά. Εγώ νόμιζα πως προς το παρόν, το κενό που αφήνει η εκπομπή, θα καλύπτονταν με κάποια ξένη ταινία. Ο Βασίλης Σίμος γιατί δεν συνεχίζει; Μπας και συνεχίσει στο πάνελ του Φουρθιώτη αν και εφόσον η εκπομπή του βγει από το νέο Epsilon όπως λέγεται; Το πανάκριβο σκηνικό του Μένιου τι θα απογίνει; Τα παιδιά από σπίτι από που θα βγαίνουν; Ποιος να φανταζόταν τον Σεπτέμβριο που αποχαιρετούσαν το κοινό ότι θα συνέχιζαν τελικά και μάλιστα τις ίδιες μέρες αλλά σε άλλη ζώνη... Ήταν ωραία εκπομπή και θα γίνει ακόμα καλύτερη αφού δεν θα περιέχει προϊόντα τηλεπώλησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βολευτηκε η τζωρτζελα παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί γρίφο από ποιο πλατό θα βγει η εκπομπή. Πάντως, το OPEN TV δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά. Για να δούμε πως θα πάει η εκπομπή απέναντι από τον ανταγωνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θυμαμαι καλα η εκπομπη τους πηγαινε καλουτσικα για τα δεδομενα του εψιλον.Για να δουμε τωρα σ'αλλη ζωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !