Κι όμως! Ξανά στα σχέδιά τους η σειρά - Δύο οι ενδιαφερόμενοι....

0

τηρούν σιγή ιχθύος!


Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, γνωστή εταιρεία παραγωγής είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ισραηλινής κομεντί ,''She's with me'',  που θύμιζε αρκετά την ταινία, ''Notting Hill''.Η σειρά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα λόγω απαιτήσεων. 

Από ό,τι φαίνεται ,όμως, τώρα έχει εκδηλωθεί νέο ενδιαφέρον.Η ρομαντική κομεντί ,λοιπόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της εταιρείας παραγωγής αλλά και ενός καναλιού. Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα είχαν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του φορμάτ, ενώ γίνονταν συζητήσεις επί συζητήσεων για τη μεταφορά του στα ελληνικά δεδομένα. Ωστόσο ,το οικονομικό πακέτο της σειράς και οι απαιτήσεις που είχε δεν επέτρεψαν να βγει στον αέρα .

Πρόσφατα, όμως, κάποιοι παραγωγοί εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους.  Σ' αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε πως η υπόθεση αφορά την τυχαία γνωριμία και τον έρωτα ανάμεσα σε ένα διάσημο μοντέλο-ηθοποιό και σε έναν φούρναρη. Προς το παρόν, οι άμεσα εμπλεκόμενοι ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο φορμάτ ,αφού είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουν ένα δυνατό τους χαρτί που προορίζεται για τη σεζόν 2019-2020.

Mytv- Παναγιώτης Μουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !