''Οι δημοσιογράφοι με έχουν τιμήσει με εξαιρετικά σχόλια για την εκπομπή μου στον Alpha''

4

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει φέτος το ''Μετά τα μεσάνυχτα'', στον ALPHA, και η απήχηση είναι μεγάλη.

Η ίδια μιλά στο 7 Μέρες tv ...

Πώς επιλέγεις τους καλεσμένους;  

Η επιλογή γίνεται με βάση την επικαιρότητα και όχι μόνο. Θέλουμε να έχει κάτι το διαφορετικό, αλλά να είναι και επίκαιρο.  

Υπάρχει κάποιο ιστορία ανθρώπου που σε έχει σημαδέψει; Να τελείωσε η εκπομπή και να τη σκεφτόσουν συνέχεια;  

Πολλές. Από όλες σχεδόν, βγαίνοντας από το στούντιο, έχω ένα κομμάτι. Η συνομιλία όμως που είχα με τον Ανδρέα τον πυροσβέστη από το Μάτι είναι κάτι που φέρνω πολύ συχνά στο μυαλό μου. Θυμάμαι ατάκες του, ξυπνάω και τον σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι εάν είναι καλά. Η επαφή μου με αυτόν τον άνθρωπο με έχει στιγματίσει. Πολλές φορές τον έχω στο μυαλό μου.  

Τι σου λέει ο κόσμος;  

Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι ακούω πολύ καλές κριτικές. Όμως, και εσείς οι συνάδελφοι με έχετε τιμήσει με εξαιρετικά σχόλια και οφείλω να το πω. Αυτό με κάνει να νιώθω ευτυχής και δίνει ικανοποίηση και όρεξη σε όλους μας στην ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγω βλεπω ενα δευτερο hashtag.....Καμια εξελιξη και δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ενα τετοιο ατομκ συγκινειται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδιάφορη εκπομπή, λίγη η Μελέτη, συνεντεύξεις χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Δεν ξέρει τι πρέπει να ρωτήσει, δεν ξέρει πού θέλει να καταλήξει. Κάκιστη εκφορά του λόγου, τρώει συλλαβές, δεν καταλαβαίνεις πολλές φορές τι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολλες φορες χειριζεται θεματα χωρις τη δημοσιογραφικη δεοντολογια,αλλά προς ωφελος του καλεσμενου της ή δικο της.Πχ ειχε την κοπελα που αναγκαζεται να πληρωνει το γειτονα της καθε φορα που θα κανουν φασαρια τα παιδια της.Ωραια,σαν δημοσιογραφος γιατι παιρνει εμμεσως θεση λεγοντας πως όση ωρα ειναι στην εκπομπη τα παιδια ειναι ησυχα(λογικο οταν καποιος βρισκεται κάπου πρωτη φορα δεν ειναι συνηθες,να κανει φασαρια και να δειχνει τον πραγματικο εαυτο του),ή να παιρνει εμμεσως θέση γενικοτερα σε θεματα,να μην ακουμε και την άλλη πλευρα.Εκπομπη πολυ ευπεπτη και για συγκεκριμενα ατομα.Αν εχεις λογικη και δεν τα τρως ετσι απλά,η εκπομπη ειναι απλως μια ακομη αηδια της ελληνικης τηλεορασης.Το να εκμεταλλευεται τον πονο του πυροσβεστη δεν μου λεει κατι.Θα την παραδεχομουν αν εκανε εκτακτη εκπομπη για αυτον τον ανθρωπο,αν κρατουσε επαφη μαζι του(και οχι να λεει ψευτιες οπως,τον ''σκεφτομαι'') ....πότε;οταν κανεις θαλασσιο σκι,οταν εισαι στο θεατρο; κλπ...Αν ηταν εκει και βοηθουσε τους ανθρωπους αυτους αντι να κανει διακοπες στη χλιδη.Σας βαρεθηκαμε κ.Μελετη,κουρασατε εσεις και το συναφι σας.Ο κοσμος πλεον δεν βλεπει τηλεοραση και καλά κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η καλεσμενη που πληρωνει προστιμο για τη φασαρια, οταν ρωτηθηκε απο τη Μελετη πώς ο γειτονας κέρδισε τη δικη, απαντησε 'με ψευδομαρτυρια ενος αλλου γειτονα' και η Μελετη ουτε την επανεφερε στην ταξη με το να της πει οτι αυτο ειναι δυσφημιστικό αν το λεει χωρις αποδειξεις, ουτε τη ρωτησε το στοιχειωδες, δηλ γιατι δεν εκανε μηνυση για ψευδορκια. Τραγικα απροετοιμαστη και ανεπαρκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !