Η απάντηση του ΑΝΤ1 για το εξώδικο του Ατζούν...

3

Όπως έγινε γνωστό(θυμήσου εδώ), ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλι, έστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 με αφορμή το NOMADS. Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται ο ΑΝΤ1 δεν έχει κανένα λόγο
ανησυχίας. Όπως μεταφέρει το typologies, οι παίχτες που έλαβαν μέρος στο “Survivor” και θα μπούνε στο “Nomads” δεν έχουν νομική δέσμευση για τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικό πρόγραμμα άλλου σταθμού, λένε στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας το εξώδικο της Acun Media. Συνεχίζουν, υπογραμμίζοντας πως τα adventure reality games που μεταδίδονται σε διάφορες τηλεοπτικές αγορές, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μήπως το κανει αυτο ο Ατζουν επειδή μπορεί να γίνει κάποια στιγμή Survivor All stars;Στη Τουρκία εχει γίνει και μάλιστα 2 φορές,μια στη 10η σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης και μια πέρυσι όπου μια ομαδα αποτελούνταν από τους best star & η άλλη από νέους παίκτες!Μπορει να σχεδίαζε την επόμενη σεζόν ή την 5η σεζόν του ριάλιτι εδώ στην Ελλάδα να γίνει το Survivor all star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε το Nomads ούτε το Survivor είναι τουρκικά ή ελληνικά κονσεπτ. Άρα τι ζορίζεται ο Τούρκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ατζουν δεν εχει καμια ελπιδα να δικαιωθει αν προκυψει δικη γιατι ειναι δυσκολο να αποδειξει οτι αυτες οι ιδέες που λέει οτι αντιγράφονται ειναι τοσο μοναδικες, ΟΜΩΣ, θα μπορουσε ευκολα να ζητησει ασφαλιστικα μετρα (να απαγορευτει δηλαδη αμεσα η προβολη του νομαντς μεχρι να γινει δικη). Αυτο και μονο μια χαρα σαμποτάζ θα δημιουργούσε στον Αντέννα. Αν και δυσκολο σε εποχη κρισης να κανει κατι τετοιο ενας δικαστης σε εταιρεια με τοσους εργαζομενους εχει συμβει αρκετες φορές γιατι ο νομος περι πνευματικων δικαιωματων ειναι αρκετά αυστηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !