Τα νούμερα τηλεθέασης στη ζώνη 10 με 1 (2/11/2018

15
%252C.%252C01020
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54 
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 15,7
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 
18,1
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 8,1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 19,3
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
11,7
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 12,2
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 
11,4

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κου κου κλονισμό η Σκορδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση ότι στο Star κάνουν πάρτι φέτος. Παίζει να είναι και το κανάλι με τα λιγότερα έξοδα/μπάτζετ για το πρόγραμμά του κι όμως πάει σφαίρα. Λατρεύω Κου Κου, ενώ πέρσι δε μου άρεσαν. Ταχύτατοι, αστείοι, με ωραίο σχόλιο, πληθώρα θεμάτων, θεϊκή Βίλα Αμαρτία. Δικαιολογημένα τα ποσοστά τους που τα εκτόξευσαν στα ύψη, δικαιολογημένη η πρωτιά τους.
    Τη Φαίη δεν μπορώ να τη δω φέτος. Πέρσι μου άρεσε στο σχολιαστικό κομμάτι, θεωρούσα εύστοχα τα σχόλια της Κλεοπάτρας ή την ίντριγκα του Τσουρού. Φέτος υπάρχει εμφανές πρόβλημα. Όταν παραλαμβάνεις 25 και το κάνεις 15, ακούγονται ηχηρές καμπάνες. Πρέπει να το κοιτάξουν άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚουΚου ρε φίλε, ακόμη και παρασκευή χωρίς πολύ Next top model και βγήκαν τόσο μπροστά. Μόνο μπράβο. Στα συν και η πολύ προσεγμένη εικόνα. Τεράστιο πλατώ, άψογη εικόνα, link χωρίς κανένα πρόβλημα... Μετράνε κι αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpravo stous kou kou !!!! perusi ekanan xalara noumera alla aksioprepestath ekpomph.... fetos sunexizoun aksiprepestato kou kou den tha kraksoun kanenan ( vlepe prwino pou kourazei o ougarezos) ekseretika themata uperoxe parousiastes kai genika ena prwino pou den se kourazei diaforetikoooo mpravo paidiaaa ... kai mazi me tous kou kou potizete kai h zina ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στους Κου Κου. Είδα εχθές το σχολιαστικό κομμάτι της Σκορδά και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Άσε που στο μισό είχαν καλεσμένη την Τόνια από το nomads και βαρέθηκα. Ούτε τηλεοπτικό ρεπορτάζ (αλήθεια γιατί δεν εκμεταλλεύονται την Γραμμελη) , ούτε κάποιο πικάντικο σχόλιο, ούτε κάποια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μόνο το κομμάτι με τους εισβολείς μου άρεσε. Αντίθετα στο Σταρ υπάρχει ένας Πουλόπουλος που κενταει και τα θέματα είναι πιο ενδιαφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμ μπορείς μα δεις των Ουγγαρέζο πρωινιατικα... Μπράβο στους κούκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το προβλημα στο πρωινο του Αντ1 δεν ειναι το πανελ αλλα η παρουσιάστρια. Πολλες φορες δεν καταλαβαινει την συζητηση ανάμεσα σε Γραμμελη-Ουγγαρεζο-Καβατζικη, κ δεν εχει αποψη για μεγαλο εύρος θεμάτων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Καινουριου δεν βλεπετε ρε παιδια, χορευε ο μαγειρας της χθες αντι να μαγειρευει λες και ηταν σχολιαροπαιδο. Ο Γιαννοπουλος μια κακια χωρις λογο συνεχως. Ο Ουγγαρεζος εχει φτιαξει μονιμη κακη φατσα και με χαλαει και μονο η εικονα του, ασε οταν παιρνει το περισπουδαστο υφος. Ο Καβατζικης λευκος του νεκρου, σαν αρρωστος και αυτη η Τρυφιδου κουραστικη, χωρις τελειες. Μονο η Γραμμελη κατι λεει, οταν μιλαει ομως. Βαρεθηκα τη Φαιη να κανει οτι δε ξερει τι κακια θα πουν και να τα στρογγυλευει ολα. Οι ΚουΚου ειναι ομαδα και φαινεται στην πλακα που κανουν. Αυτος ο Κρατερος τι τραβαει απο τον Κωνσταντινιδη, αλλα το χαιρεται. Η Καραβατου εχει αλλη κλαση απο τις πρωινατζουδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κούκου Φαιη μου. Τόσο απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κου Κου πετάει φέτος. Μου αρέσει, περνάω πολύ ευχάριστα. Δεμένη ομάδα, με χιούμορ και χαβαλέ. Το πρωινό με κούρασε φέτος. Ο Ουγγαρέζος με κουράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τσούλης είναι αντιτηλεοπτικός. Από την Ελένη τον θυμάμαι να τραγουδάει και να χορεύει. Η καημένη η τηλεθεάτρια δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και πληρώνεται τώρα αυτός... Μόνο μαγειρική δεν κάνει ο τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Καινούργιου δε θα βγάλει ποτε την λαικάτζα απο πάνω της. Τρασαδούρα γενικότερα η φάση στο πρωινό του open. Ο Τσουλης δεν κάνει για μάγειρας. Η Σκορδά θέλει να την πνίξει την Πατέρα, να δεις πώς την κοιτάει. Ο Ουγγα ειναι γρουσούζης, οπου πάει φέρνει προβλήματα. Οι Κου Κου έχουν ωραία εικόνα φέτος. Σα να ομόρφυναν όλοι. Ο Βακιάρος είναι καλύτερος από τον Πετρετζίκη, άμα χτιστεί σωστά, πχ να μπει guest στο νέο Master Chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρωινό έχει θέμα φέτος και γενικά από τότε που έφυγε ο Λιαγκας. Εμείς τα λέμε, εσείς ποτέ. Η ΣΚΟΡΔΑ βαλτωμενη εδω και χρόνια. Καμία εξέλιξη. Εμφανής η αδυναμία της στη χρήση της ελληνικής. Από το πάνελ Ουγγα και Γραμμέλη τοποθετηθηκαν εκεί, επειδή κάπου έπρεπε να τους βάλει ο αντ1 μετά το κόψιμο του late night πέρυσι. Η Γραμμέλη δεν προσφέρει τίποτα, ο Ουγγα το παλεύει φιλότιμα. Η ΣΚΟΡΔΑ έχει κουράσει απίστευτα με το να κάνει μονίμως δημόσιες σχέσεις και φωτογραφισεις των ποδιών της. Οι Κουκου αποτελούν την απόδειξη του ότι μια αξιοπρεπή ομάδα, αν της προσφέρεις τα συμφωνημενα και την αφήσεις να δουλέψει, θα αποδώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η εβδομαδα αυτη παντως εδωσε σε ολους ενα καλο μαθημα.
    οτι δεν μπορουν να βγαινουν συμπερασματα απο μερα σε μερα.
    τη μια πανηγυριζε η Τατιανα οτι αρχιζει να πεταει (!!!), την αλλη ο ΑΝΤ1 οτι ειναι σταθερη αξια στο πρωινο κλπ κλπ κλπ.

    ολα ειναι ρωσικη ρουλετα και χαρα του ζαπιγκ.
    υπαρχουν καποιες τασεις, τυπου οι ΚουΚου πανε για πρωτια, το Πρωινο θα παλευει μεταξυ 1ης και 2ης θεσης με μικροδιαφορες, η Τατιανα παλευει να ειναι πανω απο τη βαση αλλα κατα τα αλλα ολα ειναι ρευστα σε μια κατακερματισμενη πιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !