TΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ: Τα αντανακλαστικά του Ant1-Έκαψαν την Τατιάνα-Σαρωτική η Ζέτα-Άψογο το VOICE-Παραλογική επαναλήψεων-Πολλά λάθη στο BUZZER-Προσεγμένη η προώθηση στο Nomads

25

Aκόμη μια εβδομάδα είναι εδώ ,για έναν δυνατό τηλεοπτικό σχολιασμό, η ΤΙΒΙ- ΜΠΑΛΟΘΙΑ, εκτάκτως βέβαια σήμερα, Παρασκευή, καθώς λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επέτρεπαν να είμαι μαζί σας την Τρίτη, όπως και με έχετε συνηθίσει. Χαίρομαι που με ρωτήσατε, χαίρομαι που την ψάξατε!

Ας ξεκινήσουμε...




#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη :
ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ 
ΤΟΥ ΑΝΤ1





Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φαίνεται μέχρι τώρα να αποδίδει καρπούς, καθώς ο σταθμός από την πρωτόγνωρη καθίζηση που του έφερε 8 και 9, πλέον επανέρχεται, τον ξαναβρίσκει το κοινό του, και πια φιγουράρει στην 3η θέση , αλλά κάποιες μέρες και στη 2η. Ωστόσο, στο παζλ του προγράμματος υπήρχαν -και υπάρχουν- τρύπες,τόσο από άποψη προγραμματισμού όσο και περιεχομένου. 

Κοινή Λογική, Beat Buzzer ,Έγκλημα και Πάθος είναι τα 3 πρότζεκτ που στις 2 πρώτες εβδομάδες έδειξαν αμέσως να μην περπατούν. Έτσι, τα αντανακλαστικά του ΑΝΤ1 , που είναι γνωστό πως ο σταθμός όταν πρέπει φροντίζει να τα ενεργοποιεί, έκαναν την εμφάνισή τους άμεσα, κι έτσι ,τα προαναφερθέντα προγράμματα πάνε σε άλλη μέρα και ώρα .Για τη ''Λογική'' δεν υπάρχει σωτηρία, ωστόσο, τα άλλα δύο θεωρώ μπορούν να ωφεληθούν-με τις απαραίτητες αλλαγές βέβαια και στο περιεχόμενό τους.  





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη:
ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ







Τόνοι μελάνης χύθηκαν για τη μεταγραφή του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλη από αυτή της Τατιάνας από το Ε στον ΣΚΑΪ. Η ακλόνητη παρουσιάστρια κοινωνικών εκπομπών, έκλεισε στον σταθμό του Φαλήρου ,κι αυτό χωρίς αμφιβολία είναι υπέρ για τον ΣΚΑΪ, αλλά και για κάθε ΣΚΑΪ που θέλει πρωταθλητές στο πρόγραμμά του. Και η Τατιάνα είναι πρωταθλήτρια.  

Ωστόσο, όπως ένας αθλητής χρειάζεται τη στήριξη από τον κρατικό μηχανισμό για να πάει πιο ψηλά, έτσι και η Τατιάνα χρειάζεται τη στήριξη του εργοδότη της. Δεν την έχει . Η Στεφανίδου, που όπου κι αν έχει βρεθεί έχει αναστήσει τα νούμερα των καναλιών (τρανό παράδειγμα το Ε, που ο Μ.Ο. του δεν πέρναγε το 7 και το 8, κι εκείνη έφερνε 17 και 18!), φέτος μεταφέρθηκε στον ΣΚΑΪ. 

Τα λάθη πολλά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος η εκπομπή από ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE να γίνει ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Η σκαλέτα ίδια, το ύφος ίδιο ,ο προσανατολισμός ίδιος . Και το βασικότερο (γιατί tv κάνουμε); Το πλατό ΙΔΙΟ! 

Όμως, το ότι η εκπομπή έχει ίδιο ύφος δεν νομίζω να με χαλάει , γιατί αυτό ξέρει η Τατιάνα, αυτό υπηρετεί, αυτό της έδωσε το στέμμα της βασίλισσας. Και κάπου εδώ έρχεται η στήριξη που γράφω πιο πάνω. Ο ΣΚΑΪ έκαψε την Τατιάνα, δίνοντάς της την πρωινή ζώνη, απέναντι μάλιστα από ένα ομοειδές προϊόν, αυτό της Ζήνας .Το κοινό δεν θέλει την Τατιάνα (του) πρωί. Τη θέλει εκεί γύρω στις 4, όπου τόσα χρόνια έμαθε να την ψάχνει (θυμηθείτε και το-τραγικό εξ ίσου- διάλειμμά της στο STAR με τη ''Μία''), όπου τόσα χρόνια έμαθε να του κρατά συντροφιά. Και βέβαια, πέρα από αυτό, το κοινό 11.30 το πρωί δεν έχει μάθει να ανοίγει τον δέκτη του και να ''πέφτει '' στα βαριά. Και η Ζήνα τότε ζορίστηκε, αλλά έπαιζε μόνη της καθώς απέναντι δεν είχε κάτι ίδιο, το STAR μόλις και ξύπναγε από τον λήθαργο του...-5, κι άρα το 8, το 9 ,το 10...ήταν ευτυχία.  

Η Τατιάνα ,λοιπόν, εξαφανίζεται φέτος, και η αλλαγή ζώνης είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Αλήθεια, έχετε σκεφτεί πόσο σαρωτική θα ήταν στο 4-6 ;Α ναι, ξέχασα, εκεί έχετε σουτιέν, γόβα, και Αγία Σπυροπούλου...  





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τρίτη:
ΣΑΡΩΤΙΚΗ Η ΖΕΤΑ








Μπορεί να πέρασε μια περίοδο...μουδιάσματος, αλλά το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ είναι εδώ...ενωμένο δυνατό. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι στον ΑΝΤ1 για 3η σεζόν, και τα νούμερά της είναι κάτι περισσότερο από αξιοζήλευτα. Η παρουσιάστρια είναι πια ένα με το τηλεπαιχνίδι, η ατάκα της και το ύφος της έχουν αφομοιωθεί από το κόνσεπτ, και το κοινό επιλέγει να χαλαρώσει και να διασκεδάσει στις 3 το μεσημέρι βάζοντας ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. 

Σαρωτική και αήττητη η Ζέτα, και μάλιστα σε μια ώρα που ήταν απόφαση του Τζώρτζη Ποφάντη, και κάποιοι τότε εκεί μέσα έβγαζαν αφρούς. Να τα λέμε κι αυτά... 





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τέταρτη:  ΑΨΟΓΟ ΤΟ VOICE






Για έκτη σεζόν (μαζί με εκείνες του ΑΝΤ1 ) είναι στον αέρα το τηλεοπτικό σόου τραγουδιού, THE VOICE. Το κόνσεπτ είναι γνωστό κι επιτυχημένο (αν και προσωπικά προτιμώ μακράν σαν φιλοσοφία και σαν στήσιμο το RISING), το στήσιμο από πλευράς καναλιού όλο και καλυτερεύει και αγγίζει το τέλειο, και οι κριτές είναι κάτι παραπάνω από δεμένοι -(με) ενοχλεί ,βέβαια, κάπως το χιούμορ του Μουζουράκη αλλά...ψιλά γράμματα!  

Τα νούμερα προς το παρόν δεν είναι και τα καλύτερα. Για να σας προλάβω, φυσικά και δεν εννοώ ότι περίμενα τα 45άρια και τα 50άρια που έφερνε σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ (στις αρχές) ,αλλά το 10 ,το 12 ,το 14 που το σόου φέρνει 2 στις 3 φορές όσο απέναντι έχει ''Τατουάζ'', ''Top Model'', ''Φριτέζα''..., δεν είναι καλός οιωνός. Ανάσα το VOICE παίρνει μόνο πιο αργά, κι έτσι σώζεται τελικά η κατάσταση. 

Πάντως, ανεξαρτήτως ποσοστών, το VOICE είναι άψογο .Θα έλεγα αβίαστα πως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το κοινό που θέλει κάτι σε σόου κι όχι μυθοπλασία...  






#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πέμπτη: ΠΑΡΑ-ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ







Εντελώς αψυχολόγητη βρίσκω την επιλογή των καναλιών ΑΝΤ1 ,ALPHA ,και ΣΚΑΪ να ''ρίχνουν'' σε επανάληψη στη μεσημβρινή ζώνη νέα τους προγράμματα (Επιστροφή, Όσο έχω εσένα κ.λπ.). Κυρίως βέβαια το κακό...παραγίνεται στον ΑΝΤ1, όπου μετά το Δελτίο στη 1, έχουμε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ενώ μετά και το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ έχουμε ΦΡΙΤΕΖΑ ή ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ. Είναι η λεγόμενη...παρα-λογική των επαναλήψεων ,που χωρίς αμφιβολία καίνε τις σειρές.  

Το κοινό ,γνωρίζοντας πως την επόμενη μπορεί να δει το σίριαλ που του αρέσει σε επανάληψη, τότε πρώτον δεν θα ανοίξει τον δέκτη του στην κανονική ώρα προβολής του, και ,δεύτερον , αν τον ανοίξει θα δει κάτι που το έχει επιλέξει νωρίτερα (βλ. για παράδειγμα ΤΟ ΣΟΪ απέναντι από την ''Επιστροφή'' ).Τα νούμερα επηρεάζονται πολύ από τέτοιους είδους στρατηγικές...





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_έκτηΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΒUZZER






Στον αέρα του καναλιού του Αμαρουσίου είναι εδώ και 2 εβδομάδες η νέα εκπομπή του Μαυρίδη, το BEAT BUZZER. Προσωπικά τη θεωρώ πολύ καλή πρόταση, μιας κι έχει νεανικό ύφος ,διασκεδαστικό χαρακτήρα, αλλά και μπόλικο χαβαλέ! Τρία συστατικά που είναι ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό βράδυ που επιλέγεις για δικούς σου λόγους να μείνεις σπίτι. Όμως, θα τη θεωρούσα ακόμη καλύτερη αν δεν είχε ...προχειρότητα! 

Τα λάθη στο Buzzer είναι πολλά, όμως, όχι μη αναστρέψιμα (όπως για παράδειγμα στο JUNIOR MASTER CHEF που έχει γυριστεί το καλοκαίρι λόγω διακοπών των παιδιών). Πρώτον, αν και το πρότζεκτ έχει ''μέσα'' του νεανική ματιά, το στήσιμο είναι εντελώς πρόχειρο κι επ' ουδενί επαγγελματικό. Δεύτερον, λόγω της...πολλής μουσικής κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό η βαβούρα, κάτι που κουράζει το κοινό και το κάνει να ''χάνεται''. Τρίτον, οι επιλογές των καλεσμένων στα 2 πρώτα επεισόδια ήταν στην καλύτερη αδιάφορες. Με δυνατά πρόσωπα, περισσότερο αναγνωρίσιμα και ενδιαφέροντα, ο τηλεθεατής θα κάνει ...buzz ευκολότερα.  

Σίγουρα η μετακίνηση του παιχνιδιού τις Κυριακές μετά το τέλος του NOMADS είναι πολύ σοφή, καθώς ,καλώς εχόντων, θα παίρνει ένα αξιοπρεπές lead in. Ωστόσο, απαιτούνται πολλές διορθώσεις για να σωθεί πλήρως κι όχι απλά να...ανασάνει.  





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_έβδομη:
ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ NOMADS








Χθες, στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ ,επέστρεψε στον ΑΝΤ1 το ριάλιτι περιπέτειας ,NOMADS, με κεντρικό παρουσιαστή τον Πούμπουρα. Για την καινούργια βερσιόν, το στήσιμο, τα νούμερα αλλά και για την επιλογή των προσώπων ,δεν θα μιλήσουμε στη σημερινή ΜΠΑΛΟΘΙΑ, καθώς είναι πολύ νωρίς ,αλλά επιλέγω σήμερα να σταθώ στην επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθήθηκε. Πολλές φορές έχω υποστηρίξει πως το ήμισυ της επιτυχίας (εφόσον υπάρχουν και οι προϋποθέσεις βέβαια) είναι πώς θα επικοινωνηθεί ένα πρότζεκτ από το κανάλι.  

Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, έκανε μια προσεγμένη η προώθηση στο NOMADS, με καθημερινά βιντεάκια των παικτών μεμονωμένα κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων,ι έξυπνα ρεπορτάζ μέσα από το ''Πρωινό'' για το ποιοι έκλεισαν στο παιχνίδι και ποιοι όχι, αλλά και σύντομα τηζεράκια των παρουσιαστών που με την ατάκα ''ΈΡΧΟΝΤΑΙ;'' μας προϊδέαζε για την επάνοδο των Νομάδων!  Ακόμη, η φετινή επιλογή για δημιουργία application NOMADS ,έδωσε ενεργό βήμα στο νεανικό κοινό, που τελικά αφορά τον σταθμό. Μπορεί ,λοιπόν, η καλή επικοινωνιακή πολιτική να κοστίζει, αλλά η απουσία της,πιστέψτε με, κοστίζει κι αλλού... 


Κλείνοντας, επιτρέψτε μου έναν διαφορετικό επίλογο... 

Την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκα μέσα από την TIBI ΜΠΑΛΟΘΙΑ μια άνευ προηγουμένου επίθεση. Θα μου πείτε, βέβαια , και με το δίκιο σας, ''επέλεξες να δημοσιογραφείς, κι άρα οφείλεις να ακούς και να δέχεσαι την άλλη φωνή''. Ναι, την άλλη φωνή ,την αντίθετη, θα την ακούσω με χαρά, θα τη δεχτώ. Άλλωστε, δεν δημοσιογραφούμε για να συμφωνούν όλοι μαζί μας. 

Ωστόσο, άλλο διαφωνώ ,φερ' ειπείν, με ένα άρθρο σου, με μια άποψή σου για ένα πρόσωπο , και άλλο φτάνω στο σημείο να σε κατηγορήσω ευθέως για χρηματισμό! Ναι, αυτό ξεπερνά τα όρια ακόμη και της πλάκας, και είναι καθ' όλα μηνύσιμο. Ναι, εσύ, ξέρεις πολύ καλά πού απευθύνομαι, αλλά δυστυχώς δεν ξέρεις πως εγώ γνωρίζω πολύ καλύτερα κάποια άλλα πράγματα. 
Αν νομίζεις πως με το πέπλο της ανωνυμίας σου καθάρισες, άλλαξε πλευρό. Θα 'πρεπε να έχεις αντιληφθεί πως αυτό το πέπλο κάποτε γλιστράει και φεύγει-έφυγε, λοιπόν! 
Επέλεξες την επίθεση, επιλέγω κάτι καλύτερο. Mάντεψε... 


Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, εδώ στο tvnea.com, για ακόμη περισσότερες τηλεoπτικές ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ!  Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους κι όλες.

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βγήκαν στο youtu.be τα τρέιλερ του μουτσινα και της αραβανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιλέγουμε να διαβάσουμε tvnea για χαλάρωση και όλοι οι γράφοντες στο site γεμίζετε τα κείμενά σας με τις '' απαντήσεις'' σας πότε στο Βερύκιο, πότε σε ανώνυμα σχόλια κλπ. Είναι κουραστικό για τους αναγνώστες αυτό. Εύχομαι να μην το διαγράψετε, κ. Τσιχλακη. Καλή συνέχεια και καλό μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλυτερα γοβες και αγια Σπυροπουλου παρα Τατιανα χωρις ιερο και οσιο,που το μονο που ξερει να κανει ειναι να ταιριζει και να ψευτοκλαιει μπας και συγκινησει καμια γιαγια .Απορω με τι λογικξ θεωρπυν καποιπι σκουπιδι την εκπομπη τξς Σπυροπουλου και ποιοτητα την εκπομπη της Τατιανας.Το κοινο δεν της γυρισε τη πλατη επειδη αλλαξε καναλι και ωρα αλλα επειδη καταλαβε πλεον περι τινος προκειται,κανεις δε θα ξεχασει τα ανθελληνικα της περσινα παταλληρηματα.Ακομα κ οταν ηταν στο Ε εκανε νουμερα μονο οταν ηταν μονη της απο οσο θυμαμαι δεν μπορουσε να κερδισει ουτε τη Καγια ,ουτε τη Μπακοδημου ,ουτε την Αραβανη ουτε καν τις κομενες οικογενειακες ιστοριες,το ιδιο γινεται κ φετος χανει απο τις ψυχαγωγικες εκπομπες οποτε τι σκαι τι Ε ενα και το αυτο για τη Τατιανα το κοινο που την ακολουθει ειναι το ιδιο απλα στο Ε θεωρουταν επιτυχημενη επειδη μιλαγαμε για Ε και τωρα αποτυχημενη επειδη μιλαμε για σκαι.Αν ηθελε περισσοτερο κοινο να τη δει θα την εβλεπε,παντως για να πουμε και κατι καλο που ειναι και το μοοναδικο που εχει ειναι οτι σκεφτηκε εξυπνα και δεν πηρε παλι στην εκπομπη της την σαχ-Λιλα Σταμπουλογλου.Για μενα το ιδανικοτερο για τετοια ατομα ειναι να εξαφανιστουν μια και καλη απο τη τηλεοραση και οχι να τους κανουν τη χαρη να επιλεγουν και τις ζωνες που θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 1.55,δεν έχεις άδικο, όμως, οταν θιγεται η αξιοπρέπεια, πρέπει να υπάρξει απάντηση. Και,δυστυχώς, δεν είναι ανώνυμα, άσχετα αν ετσι θελησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @1.57 Τα ίδια και χειρότερα κάνει και η Ζηνα. Πουλάει θάνατο. Η Λιλα σας πείραξε, όχι η κυβέρνηση με την πολιτική της στο θέμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Η Τατιάνα στην ώρα της έπρεπε να είναι και με ζεστό σκηνικό ,αυτό το λευκό πολύ χτυπάει ρε παιδιά.
    -Αντέννα τρώει φάπες και κάνει αλλαγές (μακάρι να του βγουν για τα καλά).
    -Σπυροπούλου δεν το έχει με τίποτα (ας είναι καλά το ακουστικό).
    -Κοινή λογική-Μαυρίδης και να άλλαξαν ώρα δεν τραβάνε και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Τσιχλακη, ευχαριστώ που δεν το διαγράψετε και μου απαντήσατε. Δεν είναι ωραίο όμως αυτό που γίνεται. Είναι πολύ κουραστικό για τους υπόλοιπους. Μήπως πολλές φορές ο τρόπος γραφής σας (και δεν εννοώ μόνο εσάς του ίδιου) προκαλεί ανάλογα σχόλια, τα οποία σπεύδω να ξεκαθαρίσω ότι δε συμμερίζομαι; Έχω δημοσιεύσει σχόλια που επ' ουδενί ήταν προσβλητικά κάτω από κείμενα του site (και δικά σας), τα οποία όμως εξαφανίστηκαν γιατί δεν ήταν υποστηρικτικα για συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Εύχομαι και ελπίζω να μη διαγραφεί το σχόλιο αυτό, τροφή για σκέψη δίνω και πολιτισμένο διάλογο επιδιώκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα διαφωνήσω με το σχόλιο σας για τις επαναλήψεις του ant1.Πιστευω πως είναι καλό να παίζουν και σε επανάληψη τα επεισόδια της προηγούμενης μέρας για να δινεται η ευκαιρία να δουν τα επεισόδια σε όσοι τα έχασαν.Ετσι μπορούν να.αποκτησουν πιο σταθερό κοινό οι σειρές.Καλυτερα να δείχνει αυτά σε επανάληψη παρά για 1000στη φορα το Κωνσταντίνου και Ελένης και το καφέ της Χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με τα περισσότερα ωστόσο στις τρύπες του ΑΝΤ1 θα έπρεπε να συμπεριληφθουν και οι Γονείς. Θα ήθελα πάντως να μάθω τι νούμερα έκαναν εχθές μετά το Nomads. Έστω και αν ήταν επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά πάει η Τατιάνα στο σύνολο. Καινούρια εκπομπή στην πρωινή ζώνη είναι. Στα νεανικά ποτέ δεν το είχε, σε κανένα κανάλι. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι αταίριαστοι θεωρούνται καλή εκπομπή (που είναι, καθώς είναι πάνω από τη Σκορδα 4-5 μονάδες καθημερινά πλην όμως στα νεανικά χωλαίνει) και η Τατιάνα στην οποία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, έχει δήθεν πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως το 17,3 της Τατιανας (χθεσινο,στο συνολο) δεν το λες και κακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ακριβως 3.22. Συντονισμένη προσπάθεια ότι η εκπομπή της τώρα έχει και καλά θέμα. Λες και στο Ε ή στο σταρ σάρωνε στους νέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντικειμενικο σχόλιο εύστοχο και πάντα τεκμηριωμένο με επιχειρήματα ....και μέσα από την στήλη σου δείχνει έναν άνθρωπο που ξέρει από τηλεόραση ....και οι εμμονες είναι το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου προσάψει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ειναι απολυτη αληθεια οτι ακουει και την αντιθετη αποψη το tvnea. Πολλα σχολια οπως λεει και παραπανω διαγραφονται. Σε πολλα αλλα μπλογκ και σαιτ γινεστε αντικειμενο σχολιασμου για τη διαγραφη σχολιων και για κειμενα αβαντα στον αντ1. Θα ηθελα κι εγω να μη διαγραφω μιας και εκφραζω την αποψη μου με ευπρεπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω και εγώ πολλές φορές διαφωνήσει ,κράξει ή όπως θέλετε πείτε το με τον Μαντσιχ´ για το θέμα της διαγραφής Σχολίων σχετικά με τον Αντ1 αλλά όντως το να αποκαλούμε ότι κάποιος χρηματίζεται είναι «χοντρό « αρκετά ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα πρεπει κ οι συντακτες να προσεχουν παντως, γιατι βλεπω οτι πολλες φορες ξεφευγει το πραγμα. Με καποια αρθρα πραγματικα απο την κριτικη τον αντ1 ή γραφουν υπερβολικα κολακευτικα λογια για εκπομπες του και πραγματικα προκαλουν την κοινη λογικη. Ή προσφατα αποφασισαν να βαζουν μονο τα νουμερα 18-54 αδιαφορωντας για οποιοδηποτε αντιθετο σχολιο που ζητα και το συνολο. Ή θυμαμαι περυσι καποια αρθρα που τα μονα σχολια που ειχαν απο κατω ηταν των ετερων σχολιαστων πχ ο Πασχαλιδης σχολιαζε στον Τσιχλακη, ο μοντερ παρενεβαινε στα κειμενα του Πασχαλιδη και ουτω καθεξης και ολα τα αλλα σβηνονταν αν διαφωνουσαν με το συντακτη. Εγω ειχα γραψει ενα σχολιο στον μοντερ οτι τα αρθρα του ειναι μακραν τα καλυτερα εδω μεσα και δεν ανεβηκε ποτε. Οτι δηλαδη τι; Θα παρεξηγουνταν οι αλλοι αν ανεβαινε;Παιδια δειτε το αυτο με ολο το σεβασμο. Μη σβηνετε σχολια του κοινου που σας χαριζει επισκεψιμοτητα. Δεν ειναι ολοι εχθροι τη γνωμη μας λεμε, η οποια δεν μπορει παντα να ειναι αντεννικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε 5.15:
    Αγορινα μ γλυκιά αυτό είναι το θέμα :σαφώς και δεν είμαστε εχθροί με κανέναν .εχθροι είμαστε μόνο με την φίμωση απόψεων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συνεχιζοντας λιγο το σχολιο μου (5.15) να γραψω καποια πραγματα που θυμαμαι. Το 2015 αν δεν κανω λαθος (μπαινω χρονια στο site) αμεσως μολις τελειωσε η πρωτη εκπομπη της Μπεκατωρου (πρωινο το Σαββατοκυριακο) ο Μ. Τσιχλάκης ειχε βγει με ενα κειμενο-υμνο και τι τελεια που ηταν ολα και το Μαρακι μας κλπ. Την πορεια και υστερα την τυχη αυτης της εκπομπης την ξερουμε ολοι. Αμεσως μετα την πρωτη εκπομπη της Ντορετας (Καλημερουδια) ειχε γραψει ενα κειμενο ο Γ. Πασχαλιδης που πραγματικα απορουσες με το μενος του. Οκ δεν του αρεσε, επρεπε να παιρνει θεση τοσο ξεκαθαρα κατα της εκπομπης με παιδικο τροπο γραφης και χωρις να κρατα τα προσχηματα αντικειμενικοτητας; Ε ρε παιδια, σας διαβαζουμε, σας τιμαμε με την επισκεψιμοτηρα μας αλλα ολα αυτα πώς να το κανουμε; Ε προκαλουν λιγο. Αν μετα σου κοψουν και σχολιο ευπρεπες επειδη πχ υποστηριζε τα καλημερουδια, οσο να 'ναι θυμωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε 5.30
    Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς
    Ευτυχώς λύσεις υπάρχουν (διασταύρωση πηγών —->άλλα sites)
    Εν ολίγοις :που σταματά η πρωσοπική άποψη ,που ξεκινάει η εμπάθεια ,Ποτε χάνονται οι ισορροπίες ,Πως θα υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ανώνυμε 5.43 σε ευχαριστω για την απαντηση. Νομιζω στους συντακτες πρεπει να απευθυνεις τα ερωτηματα σου. Ειδικα κιολας εφοσον αυτοπροσδιορισζονται ως δημοσιογραφοι (που δεν το αμφισβητω), δε θα ειναι δυσκολο να σου απαντησουν. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι, για να σε παρουν και οι αναγνωστες στα σοβαρα ως site, παντα πρεπει να κανεις κι εσυ την αυτοκριτικη σου, να τηρεις τους κανονες δεοντολογιας,να χρησιμοποιεις ηπιο λογο, να προσπαθεις να εκφραζεις με τα κειμενα σου το κοινο αισθημα και οχι να κανεις δημοσιες σχεσεις (οπως γινοταν περυσι με το nomads που περασε και δεν ακουμπησε και φετος με δυσκολια θυμομαστε 2-3 παικτες του αλλα ολο διαβαζαμε εδω οτι ... ναι μεν ... αλλα), να μη χρησιμοποιεις το χωρο του site σου για να απαντας καθε τοσο σε σχολιαστες που βλεπεις ως εχθρους και σε παρατρεχαμενους των καναλιων και λοιπα. Αλλιως δεν εισαι δημοσιογραφικο σαιτ αλλα ενα σαιτ που αλληλοσχολιαζεσαι και αλληλοεπαινεισαι με τους αλλους συντακτες και οποιαδηποτε αλλη αποψη απαγορευεται να ακουστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο ο Φουρθιώτης και η εκπομπή του δεν θα μετακομίσουν στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Παιανία γιατί κάπου διάβασα ότι το νέο του στούντιο θα είναι 850 τμ και θα περιλαμβάνει και τα στούντιο και της Ανιττας και της Λαμπίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνω απολυτα ο ant1 καει τα καλά χαρτια του(τις κωμωδιες του),μεχρι και το nomads εβαλε σε επαναληψη.Όταν λοιπον ο κοσμος το βλεπει τα μεσημερια,τι διαθεση θα εχει το βραδυ να το δει.Επιπλεον το nomads το ειδα και το θετικο ειναι οτι δεν ειναι τουρκικης παραγωγης,υπαρχει η ψηφοφορια χωρις χρεωση(πολύ θετικο),που σημαινει οτι η παραγωγη δεν αποβλεπει στην εκμεταλλευση των τηλεθεατων και η επεξηγηση των αγωνισματων πολύ καλή.Τωρα οι παρουσιαστες θα ηθελα να ειχαν λιγο περισσοτερη ενταση αλλά αν το συγκρινω με τις φωνες του Τανιμανιδη το προτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτή είναι η πέμπτη σεζόν του Voice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το beat buzzer έπαιρνε ένα μεγάλο lead in από τη φριτέζα και στο δεύτερο κιόλας επεισόδιο έπιασε πάτο. Άρα δεν φταίει το lead in αλλά το ίδιο το πρόγραμμά για την πτωτική του πορεία. Τις Κυριακές, θα παίζει απέναντι από το Ελλάδα έχεις ταλέντο, πράγμα που θα δυσκολέψει την άνοδο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εουλα δεν το πιστεύω εουλα δεν το πιστεύω εουλα δεν το πιστεύω !30 % και κανει το voice και δεν είναι και τίποτα το τρομερό ενώ τα 13αρια της Ζέτας σαρωτικα?δε θα πω και πάλι τίποτα παρά μόνο:μπουαχαχαχαχα 🌸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !