UPDATE-Πόλεμος στο PRIME TIME. Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης για χθες 1/10/18

36
Η φετινή prime time στα κανάλια  είναι πραγματικός πόλεμος. Όλα τα κανάλια έχουν δυνατά προγράμματα στην φαρέτρα τους  και προσπαθούν να κλέψουν το μερίδιο του αλλού.
Χθες μάλιστα ο ανταγωνισμός ήταν τόσο μεγάλος που το δυναμικό κοινό κυριώς έπαιξε πολύ με το τηλεκοντρόλ του.
Με λίγα λόγια,  ο ALPHA πήρε άνετα την πρώτη θέση , στάθηκαν πολύ καλά τα μοντέλα στο STAR διακυμάνσεις είχε ο ΑΝΤ1, με την Φριτέζα να έχει καλά ποσοστά τηλεθέασης , ενώ το Ελλάδα έχεις ταλέντο στο δυναμικό κοινό είχε μονοψήφια μέχρι και τις 23:00 όπου και τελείωσε η σειρά του ΑΝΤ1.
Αναλυτικά

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 25,9 25,6
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 14,7 12,6

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 17,3 19,4
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 25,6 22,2

GREECE’S NEXT TOP MODEL 16,0 21,2
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 18,9 15,9

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ 6,6 6,8
ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ 6,5 6,3

* ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαμουλης. Μου αρέσει πολύ που υπάρχουν τόσες διαφορετικές επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα απο χρονια,βλεπουμε πραγματικο ανταγωνισμο κι εναλλακτικες επιλογες.Δε θεωρω οτι ο Αντ1 καταποντιστηκε,απλα χρειαζεται να ξαναχτισει απο την αρχη τη σχεση του με το κοινο κ φετος το εχει προσπαθησει.Ο Αlpha έχει περασει στο κοινο ως το καναλι των σίριαλ, ενώ ο ΣΚΑΙ έχει πτωση, γιατι εχει χασει την ταυτοτητα του κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπομονούσα να δω τα χθεσινά νούμερα. Όπως το περίμενα, 4η η επιστροφή πίσω από Alpha, Σκαι και Σταρ. Δικαιότατο. Η φριτέζα κράτησε γιατί αξίζει σαν πλοκή. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι για κλάματα. Σωστότατα νικητής ο Alpha με ταλέντο και gntm να ακολουθούν από πολύ κοντά. Το The voice θα κάνει σαφέστατα καλύτερα νούμερα από το ταλέντο και θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα λίγο περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν είδαν τα νούμερα της κοινής ώρας προβολής με τα ωραιότατα 5άρια και 7αρια του Ταλέντου κάποιοι γι αυτό θεωρούν οτι πέρασε την επιστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε 11.03

    όπως είπε και ο Γ. Πασχαλίδης, το Ταλέντο μέχρι και τις 23.00 το βράδυ ήταν στην κυριολεξία βυθισμένο στα μονοψήφια (μάλιστα υπάρχουν αναλυτικά τα τέταρτα και στο nassos blog), πράγμα που σημαίνει ότι στην κατά μέτωπο επίθεση αυτός που δεν άντεξε τις πιέσεις ήταν ο σκαι. Ο ΑΝΤ1 σαφώς και έπεσε, αλλά στον ευθύ ανταγωνισμό ήταν τρίτος και σε ορισμένα τέταρτα με την Φριτέζα δεύτερος. Αυτά δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, αλλά απο τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης. Ο μεγάλος χαμένος μέχρι στιγμής είναι ο Σκαι με ένα Ταλέντο πολύ κατώτερο των προσδοκιών που πέρυσι έσκιζε και φέτος απο τα πρώτα δείγματα δείχνει να ανασταίνεται μόνο την στιγμή που απουσιάζει ο "πολύς" ανταγωνισμός. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάπου εδώ τελειώνει σιγά-σιγά η κυριαρχία του ΣΚΑΙ για περιπου μια διετία.......
    και δικαιώνεται η πρόβλεψη της αγοράς πως το δίδυμο ALPHA-STAR θα απορροφήσει τη μισή πίτα της διαφήμισης!
    είναι νωρίς, αλλά δύσκολα αναστρέψιμη η τάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάποιοι συγκρίνουν τις ώρες που τους βολεύει και οχι το συνολο της εκπομπης για να πουνε οτι δεν τραβάνε καποια προγραμματα, χου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγαλος χαμενος ειναι ο ΣΚΑΙ. Αυτοι που γραφουν κατα του ΑΝΤ1 τι φαση; Χαζοι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενω εσεις οι υπολοιποι ειστε απλοι πολιτες από την ανω ραχουλα,χου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ax moy aresei ayto poy ginete edw pera, den to eixa parei prefa oti ta grafeia tupou malwnoun me anvnuma sxolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ κλαμα το Ταλεντο. Σαρωσε ο ALPHA και το STAR. Ο ΑΝΤ1 με Φριτεζα κρατηθηκε. Η επιστροφη θα ανεβει λογικα σημερα σε νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ κρίμα για το Έγκλημα και Πάθος. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν πολύ καλό και καλυτερο απο το πρώτο και θεωρω οτι ειναι πολυ καλη σειρά και αδικειται. Τα νούμερα αυτά δείχνουν ότι μάλλον την ιδια τύχη θα έχει και το ου φονεύσεις. Μάλλον ο κόσμος το αποφευγει γιατι και καλά σοκαρετε με διαφορες σκηνες με φονους αιμα κλπ. Δεν σοκαρετε ομως το ιδιο με τις τσοντες του τατουαζ η του μπρουσκο οχι βεβαια. Απορω πως γίνεται προγράμματα που είναι δεκαδες εκατοντάδες σκαλιά πιο πανω οπως επιστροφη και Έγκλημα και Πάθος να εχουν λιγοτερη η πολυ λιγοτερη τηλεθέαση απο τα σκουπιδοριαλιτι. Τελικά είμαστε το κοινό του ριαλιτι. Δεν ξέρουμε να εκτιμαμε τα καλά προγράμματα. Βεβαια εδω θα μου πεις το 2007 ειχε κοπει ολοκληρος Γιουγκερμαν οταν το κοινο τοτε εβλεπε ανελλιπως κοκκινο δωματιο και Λακης ο γλυκουλης. Μετα ομως γκρινιαζουμε γιατί η τβ ειναι σε αυτά τα χαλια οταν το κοινό σήμερα βλεπει τατουαζ ριαλιτι και σειρες μες την κλεισουρα οπως το σοι μουρμουρα και τετοια ευτελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 11:41 π.μ., δεν βλέπετε με τίποτα το Έγκλημα και Πάθος. Είναι πιο βαρετό κι απο εκπομπή της Μενεγάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέρουμε τι έκανε το Έλα στη θέση μου στην απογευματινή επανάληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξεχνάτε ολοι το εψιλον. ο ιβαν θα χτυπησει ταινιοθηκη μεγκα. εχει κ 3 καλες σειρουλες. Μην υποτιμάτε σκαι. εχει τον τουρκαλά που θα εμφανισει εκπληξεις. Στο τελος ξυρίζουν το γαμπρο, κ οταν ερθει το σαρβαιβορ δευτερη σεζον, ακομη κ πεσμενο θα φερει τον σκαι πρωτοδευτερο. ο Αντ1 απέτυχε, μονο η φριτεζα θα αντεξει αλλα δε θα φερει πάνω απο 20% αρα μετρια η κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά η συνήθεια είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αυτό νομίζω πληρώνει ο ΑΝΤ1. Ο κόσμος έχει πια ταυτίσει τον Άλφα με τα σήριαλ, τον Σκάι με τα σόου και ο ΑΝΤ1 δεν έχει ταυτότητα. Το ίδιο πάντως συνέβαινε και παλιότερα. Βλέπαμε σήριαλ στο Μέγκα και σόου στον ΑΝΤ1. Είναι φανερό ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου γίνεται μια προσπάθεια, αλλά δεν φαντάζομαι πως περιμέναν από τέταρτο πέμπτο κανάλι να βρεθούν ξαφνικά πρώτοι. Θέλει υπομονή και δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για χαλαρώστε όλοι. Ακόμα είναι πολύ αρχή. Χθες είχε πρεμιέρα ο ALPHA. Περιμένετε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα συμφωνήσω με τον φιλο 11.59 μμ νωρις ειναι ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι πολύ αστείο να λένε πως είσαι γραφείο τύπου όταν δεν υποστηρίζεις το συνολικό πρόγραμμα ενός καναλιού. Ο Αντ1 πάει καλά με την γυναίκα το απόγευμα και την φριτέζα αλλά η επιστροφή είναι για κλάματα. Επίσης δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο ΣΚΑΙ στο 21:00-22:00 όταν στο 21:00 - 00:00 έχει ποσοστό μεγαλύτερο από τον ΜΟ του ΑΝΤ1. Σαφέστατα οι νικητές είναι ο Αλφα με το Σταρ, σαφέστατα το ταλέντο είναι λιγο κατωτερο από πέρσι και σαφέστατα το the voice θα ριξει κι άλλο την επιστροφή. Σήμερα που έχει και gntm θα μοιραστεί αλλά την τετάρτη το κοινό του σταρ θα πάει στον ΣΚΑΙ. Δεν θα πάει μια σειρά από το 12 στο 25 αν της δοθεί χρόνος όταν η πλοκή (λέμε τώρα) έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά... Η Γυναικα χωρις ονομα θα πηγαινε πολυ καλυτερα στις 21:00 και η επιστροφη ομοιως στυις 18:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίμα για την Επιστροφή, δεν αξίζει τόσο χαμηλά νούμερα. Όσο για το έγκλημα και πάθος στο twitter το τρολάρουν καθώς οι ερμηνείες δεν πείθουν ενώ η όλη αισθητική της σειράς σε κάνει να γελάς. Άσε που θυμίζει το Deadly Women αλλά στην κακή του εκδοχή και με ερμηνείες αλά Οικογενειακές ιστορίες. Έχω την αίσθηση ότι ο ΑΝΤ1 δεν τη διαφημίζει καθόλου αυτή τη σειρά. Λόγω του είδους να φανταστώ καθώς δεν μπορεί να παίξει ακατάλληλες σκηνές το μεσημέρι. Έτσι όμως δεν υπάρχει ενημέρωσε. Ατυχής η σύγκριση με το Ου φονεύσεις. Σάρωσε το Σόι σου. Υπήρξε μεγάλη αναμονή κοινού. Η φριτέζα ήταν απολαυστική για άλλη μια φορά. Τατουάζ σταθερά υψηλά νούμερα, GNTM διατήρησε τα ποσοστά του, Ταλέντο χαμηλά από πέρσι αν και είναι ακόμη νωρίς. Μπορείτε να ανεβάσατε και τα νούμερα των ξένων σειρών του Μακεδονία TV όπως άλλες φορές; Αν κρίνω πάντως από τα νούμερα του έγκλημα και πάθος, ο Μαυρίδης απόψε θα πατώσει, καθώς απέναντι θα βρεθούν, τατουάζ, gntm (για 15 λεπτά) και Voice. Προγράμματα που δεν τα είχε απέναντί του στην πρεμιέρα του. Ανεβάστε αν μπορείτε και τα νούμερα από τις ταινίες του epsilontv. Μπράβο tvnea για την άμεση ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12:48 μ.μ.

    Το τελέντο πατωσε χθες, τελειωσαν οι σειρές σε ολα τα καναλια και μετα ανεβασε τα μονοψηφια του. Ειναι ξεκαθαρο οτι κοιτανε δυναμικο κοινό, αλλωστε τα ιδια τα κανάλια ζητησαν να γινει αλλαγη στα νουμερα του δυναμικοι κοινου. Περαστικα στο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ηρεμηστε λιγο,δεν καταλαβαινω τι κερδος(συμφερον)εχετε και τσακωνεστε για τα καναλια....Να πω την αποψη μου,τα προγραμματα που ειδα νωρις ηταν καλά.Δηλαδη και το "Σοι" αλλά και η "Επιστροφη" εχουν αξιοπρεπη νουμερα.Το "Greece next top model" επειδη δεν γνωριζω λογικα τελειωνει γυρω στις 23.00 και κατι οπως και το ταλεντο,αρα δεν κινηθηκαν και σε τρομερά νουμερα με μεγάλες αποκλίσεις.Το ίδιο θα γινει και με το "voice" θεωρω.Όσο για το "Εγκλημα και παθος" οντως πρεπει να του δωσουν χρόνο(αν και εγω δεν βλεπω τέτοιες σειρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να προσθέσω ότι είναι από τις φορές που ούτε το lead in δεν βοηθάει. Το έγκλημα και πάθος πήρε πάσα από τη φριτέζα που έκανε μεγάλα νούμερα (στάθηκε στο ύψος της η σειρά με τόσο ανταγωνισμό απέναντι) και έκανε μόλις 6. Αν ένα πρόγραμμα δεν "τραβάει" δεν έχει σχέση τι παίζει πριν απ' αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12:58 μ.μ.
    Το ταλέντο τελειώνει μετά τις 00:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:48 μ.μ.
    Δε νομίζω ότι το Voice θα επηρεάσει τα νούμερα της Επιστροφής. Μην ξεχνάμε ότι η Επιστροφή ξεκινάει στις 20:45 και το voice ξεκινάει με highlights με το νέο επεισόδιο να κάνει την εμφάνισή του γύρω στις 21:30...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απ'οσο γνωριζω 11.52 δεν εχει παραχωρηθει ακόμη η ταινιοθηκη του mega στο epsilon.Επισης 11.41 για τη συγκριση το "Εγκλημα και παθος" με το "Κοκκινο δωματιο"(τον "Λακη τον γλυκουλη" δεν το θυμαμαι,δεν το εβλεπα),το "Κοκκινο δωματιο" ήταν κωμωδια,αρα δεν ειχε κανενα στοιχειο με δράμα ή αστυνομική σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό λεω 1.03 πως ήδη απο τα νουμερα με το που αρχισε τα ταλεντο δε δειχνει να επηρεαζει ούτε το "Σοι" ούτε την "Επιστροφη",ούτε "Φριτέζα" κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει.Καποιοι χαίρεστε αν πέσει ο ΑΝΤ1 και πανηγυρίζετε για το 15% του ΣΚΑΪ. Κάποιοι κάνετε το αντίθετο.Για χαλαρώστε λίγο.Και εγώ το βαριέμαι το Ταλέντο και χαίρομαι που πηγαίνουν καλά ή έστω καλουτσικα κάποιες σειρές, διότι μου αρέσουν!Από και και πέρα όλο αυτό που κάνετε εδώ ορισμένοι είναι γελοίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατί αργούν τόσο τα νούμερα της μεσημεριανό απογευματινής ζώνης; Επίσης δεν είδα πουθενά τα καθαρά της Κυριακής. Όσο για εσάς που τσακώνεστε ανώνυμα για τα κανάλια θα επαναλάβω αυτό που έγραψα εχθές. Μόνο εάν πληρώνεστε από αυτά αξίζει. Μόνο δηλαδή εάν κάποιος από εσάς είναι ο Βερύκιος ή ο Ποφάντης ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος. Αλλιώς τσάμπα νεύρα και κακία. Δεν έχει κανείς μας να κερδίσει τίποτα από την πρωτιά του ενός ή του άλλου. Δουλίτσα να υπάρχει για όλους τους και επιλογές για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απορω με το σχολιασμο εδω μεσα που προφανως υποκινειται απο σχεσεις συμφεροντων. οσο κι αν μοιραζεται η πιτα , αυτο που διαφαινεται ξεκαθαρα ειναι πως ο κοσμος εχει πληρως φυγει απο την τηλεοραση και πια κατα βαση νουμερα δινουν οι συνταξουχοι και οι νοικοκυρες..αν δει κανεις τα νουμερα της κυριακης σε κλειστους δεκτες, θα καταλαβει την πληρη απαξιωση του τηλεοπτικου κοινου απεναντι στο μεσο.. οταν παλια μια καλη εκπομπη η ενα σηριαλ κρατουσε 1,5 εκ θεατες απασχολημενους, δεν μπορει με 700 000 τηλεθεατες πλεον ενα προγραμμα να θεωρειται πετυχημενο ακομα κι αν κανει 28%. Δυστυχως τα καναλια δεν επενδυουν σε σοβαρες παραγωγες και τα προγραμματα μυθοπλασις που βγηκαν μετα απο 5 χρονια δεν θα τα θυμαται κανεις..δυστυχως εποχες σηριλα μεγκα δεν θα ξαναρθουν συντομα. Η χωρα εχει βυθιστει σε πληρη οικονομικο μαρασμο και αυτο αντικατοπτριζεται πληρως στο περιεχομενο που παραγεται στα καναλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Αλφα είναι πρωταθλητής και με διαφορά,μετά έρχεται ο Αντέννα ενώ όλα τα υπόλοιπα το παλεύουν.

    Τι έγινε με τον Τούρκο? κλάμα ρίχνει στον Σκάι?

    Για κοινή λογική τι έγραφα...? δεν έγραφα ότι θα πάει χειρότερα? ορίστε πήγε!











    Καλό είναι παιδιά να βάζετε τα ποσοστά από τα 5λεπτα-10λεπτα από όλα τα προγράμματα (ταινίες-παιδικά κ.ο.κ.) μέσα όλων τον καναλιών για να βλέπουμε τι έγινε σε όλη την διάρκεια της ημέρας και ειδικά το Σαββατοκύριακο να δούμε ΠΧ το ΣΤΑΡ πως πηγαίνει με την παιδική ζώνη? που δεν γνωρίζουμε την τύφλα μας.....
    Ευχαριστώ.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κλ έχετε ξεφύγει.Ποιος φιμωσε ποιον;Τοσα σχόλια έχουν γραφεί στη συγκεκριμένη ανάρτηση για παράδειγμα και όπως βλέπω έχουν ανεβει είτε είναι θετικά ειτε αρνητικα για ΣΚΑΪ,ΑΝΤ1.....Στην τελική σε όποιον δεν αρέσει ας μη δίνει κλικ σε sites που δεν τον ικανοποιούν!Και όχι δε δουλεύω στο Tv-Nea.Το διαβάζω όμως εδώ και 3 χρόνια,γιατί εμπιστευομαι τα ρεπορτάζ του για την τηλεόραση.Αντιθετα σε sites που θεωρώ ότι λένε χαζομάρες και αβάσιμα πράγματα απλά δεν μπαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η μονη βραδινη σειρα που μ αρεσει φετος ειναι το εγκλημα και παθος,οι αλλες βραδινες κωμωδιες φριτεζα,γονεις,σοι,μουρμουρα ειναι λιγο απο ολα οσα εχουμε δει μεχρι τωρα στη τηλεοραση καμια ανατροπη τιποτα το διαφορετικο και γενικα τιποτα απολυτως,βεβαια εχω να πω και καποια θετικα για τις σειρες του αντ1 πρωτον η φριτεζα εχει ορισμενες ατακες αλλα τι να το κανεις οταν ολη η σειρα ειναι αυτη που ειναι και στους γονεις η επιστροφη της Ελενης Καστανη που ελλειπε απο τη τηλεοραση αλλα επισης τι να το κανεις οταν η σειρα ειναι αυτη που ειναι με τις κωμωδιες του αλφα απλα δε βρισκω λογο να ασχοληθω οπως δεν ειχα ασχοληθει κ ποτε τοσα χρονια,γενικως εψαχνα κατι καινουργιο και το βρηκα φετος στις σειρες εγκλημα και παθος αλλα και γυναικα χωρις ονομα.Περιμενω παντως και τις σειρες του Ε(ου φονευσεις,ελευθερη σχεση,για παντα παιδια)κατι μ λεει οτι κατι ενδιαφερον μας περιμενει κ εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μην προσβαλετε την κοινη λογική. ειναι η μόνη εντελως προσωπικη επιλογη σφραγιδα-προσφορά του νεου γενικου διευθυντου. Λιγος σεβασμός δε βλαπτει.
    κ ενα σχολια για καποιους ηθοποιους, να προσεξουν λιγο τα μποτοξ γιατι ειναι αγνωριστοι. ειδα ενα σχολιο πριν που το ανεφερε αλλα σβηστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απο που κι ως που το ταλεντο θα συγκριθει με την επιστροφη πχ?? Το σηριαλ ξεκινα 20.45 και το σοου 21.25!μια παραγωγη τριων ωρων δεν μπορει να κανει 30%!! Θα δειτε πως σημερα η επιστροφη θα υποστει πιεση μεγαλη. Μην κοροιδευομαστε, ο αλφα σαρωσε, κανεις απτους αλλους δεν πατωσε ουτε πανηγυρισε. Καθε καναλι ειχε το θετικο του προσημο σε κατι, ο αντ1 τη φριτεζα, το σταρ πως ανταγωνιζεται με ενα μονο διωρο προγραμμα κ ο σκαι πως εχει ηδη ενα ετοιμο μηχανισμο, με μια ομαδα ετοιμη, και πως με ενα τριωρο χτυπα τρια προγραμματα... ολα τα αλλα ειναι γ επικοινωνιακη καταναλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !