Νάνσυ Νικολαΐδου: «Τo GNTM είναι ένα άθλιο τηλεοπτικό σκουπίδι»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17

Έξω από τα δόντια μίλησε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο περιοδικό «You» και στην Τζώρτζια Συρίχα. Η τηλεοπτική συντάκτρια , που την απολαμβάνουμε μέσα από τα κείμενα της αλλά και από την τηλεόραση στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», μίλησε χωρίς φόβο και με πάθος για την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Έκρινε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, το GNTM και μίλησε για τις απειλές που έχει δεχθεί από παρουσιαστές που δεν τους άρεσε η κριτική της.

«Κάποιος που δεν σε ξέρει καλά, σε θεωρεί ξινή και απρόσιτη…» 

Φαίνομαι ξινούλα και σνομπ!Μωρέ, είναι που δεν μπορώ να κρυφτώ, αν και θα έπρεπε κάποιες φορές να το έκανα για να προστατεύω τον εαυτό μου. Όταν κάτι δεν μου αρέσει δεν καταπιέζομαι για να το πω πιο στρογγυλεμένα, πιο γλυκά, πιο έμμεσα. Και επίσης ούτε με νοιάζει εάν θα κακοκαρδίσω κάποιους. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι δεν προσβάλλω και δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν. Οι τοποθετήσεις μου πάντα γίνονται βάσει της δημόσιας εικόνας τους και του δημόσιου λόγου τους γιατί σέβομαι την προσωπική ζωή των άλλων. 

Εκβιασμούς έχεις δεχτεί; 

Βεβαίως, από γνωστούς παρουσιαστές, μέχρι και από… ανθυποστάρ με μηνύματα στο κινητό μου τού τύπου…«θα σου δείξω εγώ ποιος θα γελάσει τελευταίος με αυτά που λες και ποιος είναι ο ισχυρός» ή «μαζέψου, γιατί δεν με ξέρεις καλά». Μου έχει έρθει πολλές φορές το αίμα στο κεφάλι, αλλά στην πορεία το ξεπερνάω. Γίνομαι έξαλλη,αλλά προσπαθώ να το διαχειρίζομαι. Δεν το πετυχαίνω πάντα. 

Ποια παρουσιάστρια είδες και έκανες ουάου; 

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! 
Όταν την είδα φέτος στο«My Style Rocks» αναφώνησα: «Ουάου πόσο κακή είναι»! Είναι με το… ζόρι παρουσιάστρια. Αυτό τα λέει όλα. Μετά την παντοκρατορία της στον ALPHA, το πουλέν του καναλιού, το παιδί που αγαπούσαν πολύ, ήταν να πάει στο«DWTS», δεν πήγε και η πρόταση από τον ΣΚΑΪ ήταν πολύ συγκεκριμένη. «Θα χύσεις αίμα, δάκρυα και ιδρώτα στο“Survivor” για να πάρεις μια εκπομπή» τής είπαν, και την πήραν. Είναι συγκλονιστικά κακή στο «My Style Rocks», δεν το έχει καθόλου, εάν τη συγκρίνεις με την Ευαγγελία Αραβανή η σύγκρουση είναι μετωπική, μένεις στον τόπο. Όχι ότι η Αραβανή είναι ο γκουρού της παρουσίασης, απλά είναι πιο κλασάτη, έμαθε να μιλάει σωστά, επικοινωνεί με το τι γίνεται γύρω της στο πλατό. Έρχεται η Κωνσταντίνα και δεν μπορεί να περπατήσει σε αυτήν τη ρημαδοπασαρέλα. Ανάβει η κάμερα και παθαίνει πανικό. 

Την Ελένη Μενεγάκη φέτος πώς την είδες; 

Η Ελένη είναι μια μεγάλη πικρή ιστορία, στην οποία πολλές φορές έχω ασκήσει δριμεία κριτική. Είναι βέβαια και η αδυναμία μου. Την ξέρω 20 χρόνια και γνωριζόμαστε προσωπικά. Πέρυσι είχε μια σεζόν τραγική, έβλεπες τα νούμερα και έλεγες «μα είναι δυνατόν να κάνει 8% σε ένα κανάλι με τέτοια δυναμική;». Φέτος είναι πολύ καλύτερη από τις πρώτες κιόλας εκπομπές. Και τα νούμερα είναι καλύτερα. Γιατί; Γιατί τον κουτσομπόλη πολλοί εμίσησαν, το κουτσομπολιό ουδείς. Επιτέλους σταμάτησε να ασχολείται μόνο με τις Κάννες, το κόκκινο χαλί, την Κιμ Καρντάσιαν. Η Κατερίνα Καινούριου φυσικά δεν γλίτωσε αφού είπε πως παλιά τη θύμιζε μπουζουκλερί. «Έχει ρίξει λίγο τους τόνους, το μακιγιάζ της, χωρίς σκουλαρίκια πολυέλαιους και τα ρούχα της είναι πιο casual. Την έχω κρίνει πολύ αυστηρά, όμως δεν με έχει πάρει ποτέ να παραπονεθεί. Αντιθέτως, με έχει πάρει να μου πει «ευχαριστώ» για κάτι που της έχω γράψει. Επίσης, ακούει και κάνει τεράστια προσπάθεια για να πάρει αυτό που θεωρεί ότι της αξίζει και να μείνει».
Το «GNTΜ» σού αρέσει;

 Είναι άθλιο και το θεωρώ τηλεοπτικό σκουπίδι. Έχουμε να κάνουμε με bullying ανθρώπων, στη λογική τού «άρτος και θέαμα. Σιγά μην ενδιαφέρονται όλοι αυτοί για τα κορίτσια και το ελληνικό μόντελινγκ στα χρόνια της κρίσης. Τηλεόραση κάνουν… Το ίδιο φθηνό είναι φυσικά και το «Shopping Star».

 Για την παραίτηση Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1 τι έχεις να πεις; 

Είναι μια τεράστια απώλεια για το κανάλι που θα τους κοστίσει ακριβά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην τηλεόραση, αλλά από την άλλη οι συνεργασίες κάνουν κύκλους. Εκείνο που ξέρω είναι ότι τον Φεβρουάριο ήταν ο εκλεκτός του καναλιού και μετά από 7 μήνες έγινε το μαύρο πρόβατο. Είναι δυνατόν ο Κανάκης να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις στο κανάλι; Βέβαια «πλήρωσε» μια τηλεοπτική αλαζονεία με την έννοια «κάνω εκπομπή όποτε θέλω», «εμφανίζομαι όποτε θέλω», το κοινό δεν είναι εκπαιδευμένο και με κεραίες ανοιχτές να συντονίζεται όποτε βγαίνεις εσύ στον αέρα.

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ενω η εκπομπή του Λατρεμενιου είναι το συγχρονο αλατι και πιπερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ασκεί κριτική όπου την συμφέρει και όπου δε τη συμφέρει γλύφει καλά...αντικειμενική δε τη λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ιδιο και εσυ ως "δημοσιογραφος" κυρια μου ενα τιποτα εισαι ,η για να μην ειμαι και τοσο αδικος κατι εισαι κ εσυ μια κατινα του Μενιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ψάχνει για σκουπίδια να κοιτάξει την εκπομπή που δουλεύει, η το star academy που το λάτρευε και μόνο ότι προάγει την τέχνη και το πολιτισμό δεν έχει πει. Τραγική απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εν λόγω "κυρία" το ίδιο ξινη ηταν απο όταν συνεργαζοταν με την άλλη ξινη (του Ευαγγελατου)στο site της.Πάντα δυστροπη και "ξερολας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει απόλυτα άδικο σε πολλά που λέει, απλά αυτοακυρώνεται συμμετέχοντας στην γνωστή μας κι αγαπημένη εκπομπή. Το χρήμα είναι αρκετά μεγάλο δέλεαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχει δικαίωμα να κρίνει η εν λόγω κυρία από τη στιγμή που είναι μέλος στη χειρότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ η εκπομπή που αυτή συμμετέχει επιτελέι κοινωνικό έργο. Το ριάλιτι πραγματικά δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να μας παρουσιάσει η ελληνική τηλεόραση αλλά μιλά ποιός;; Αυτή που συμμετέχει σε μια κουτσομπολίστικη εκπομπή που το πάνελ ειρωνεύεται και χλευάζει κόσμο και που πουλά προιόντα αμφιβόλου ποιότητος; Λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε μας μαντάμ...μιλάς εσύ για επίπεδο; η παρατρεχάμενη του Μένιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρομερή η Νάνσυ. Την παρακολουθώ χρόνια. Έγκυρη, ασυμβίβαστη, αδιάφθορη, αντικειμενικήηηηηηη !!! Μ αρέσει που επιμένει να αρθρώνει με τόση εντιμότητα και αντικειμενικότητα την κρίση της παρά τις σφαλιάρες της ζωής. Και είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζεις και να καταγγέλλεις το σκουπίδι ακόμα κι όταν εργάζεσαι σ' αυτό. Προσωπικά αν δεν συμβουλευτώ Νάνσυ δεν βλέπω τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν η κυρια δουλευε στο STAR η εκπομπη θα ηταν πιο ποιοτικη και απο εκπομπη του Τελογλου. Από τη στιγμή που οποιαδηποτε τηλεκριτικός, συμεριλαμβανομενης και της λεγάμενης, εργαζεται σε εκπομπη της ιδιωτικης, αυτοακυρώνεται οταν κρίνει και καταδικάζει αντιπαλα καναλια χωρις να αναφερει κατι για το καναλι που εργαζεται.
    Επισης ολες αυτες οι "κυρίες" που χτυπιουνται οταν καποιος θήξει καποιον συναδελφο τους, οταν αυτες διαρρεουν ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες και τάχα ρεπορταζ (τυπου του εστειλα στο Facebook και δε μου απαντησε αρα ισχυει) ότι εκπομπές ή σειρές κόβονται, τότε δεν σκέφτονται την αγωνία που προκαλουν στους "συναδερφους" τους ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Η Νέγκα στο Μουτσινα (για την οποια δεν τρελαινομαι κιολας) είπε την πραγματικοτητα, εχουν στησει βιομηχανια κοψιματος εκπομπών. Καλα το ΕΣΡ κοιμαται που κοιμαται, η ΕΣΗΕΑ δεν μπορει να τις βαλει στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδια....δε γίνεται να δουλεύεις στη πιο κίτρινη και άθλια εκπομπή και να μιλάς για αλλους..είναι αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μίλησε η χωματερή για την ανακύκλωση..... άσε μας τρασουρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας πει κάποιος στην μαντάμ ότι το τηλεοπτικό σκουπίδι που λέει, τα 2 επεισόδια του κάνουν συνολικά μεγαλύτερη τηλεθέαση από όση κάνει ολόκληρο το κανάλι που δουλεύει μέσα σε μια βδομάδα.
    Επίσης το έχω ξαναπεί, τηλεκριτικοί είμαστε όλοι όσοι παρακολουθούμε τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τις κακίες πολλοί αγάπησαν, την (φανερά) κακίστρω ουδείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχει κάτι παλιοσκουπίδια που πιάνουν 2-4% κι εκείνα τα κάνουμε γαργάρα κυρτια μου.
    Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς για σκουπίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !