Αποκαλυπτικό: Η νέα απόφαση για την εκπομπή του NOMADS...

1

Το επιτυχημένο ριάλιτι του ΑΝΤ1 ,Nomads ,που πέρσι έβγαλε ασπροπρόσωπο το κανάλι , επιστρέφει
με τον 2ο κύκλο του, με ανανεωμένη όμως δομή αλλά και νέο παρουσιαστή, τον Σάββα Πούμπουρα. Ως γνωστόν ,εδώ και καιρό ο ΑΝΤ1 έχει αρχίσει να στήνει εκπομπή που θα ασχολείται με τα όσα γίνονται στο παιχνίδι, κάτι δηλαδή σαν το Talking Nomads και το Survivor Πανόραμα του αντίστοιχου ριάλιτι στον Σκάι, που φαίνεται να την ονομάζουν Follow Nomads. 

Το πρότζεκτ αυτό ,όπως κι αποφάσισαν τα στελέχη, στηνόταν για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ,το μικρό...αδελφάκι,δηλαδή, του ΑΝΤ1 ,κι αν τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά θα ερχόταν και στη συχνότητα του...μεγάλου αδελφού. Ωστόσο, τα δεδομένα είναι πια διαφορετικά.

Ενώ , λοιπόν, η πρεμιέρα θα γίνει αύριο στις 20.45, το πρότζεκτ φαίνεται να είναι για την ώρα κάπως...μετέωρο ως προς το πότε θα βγει . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται αυτή τη στιγμή, η νέα απόφαση του σταθμού θέλει το εν λόγω πρόγραμμα να είναι λίγο στην...αναμονή. Τι εννοώ; Ότι το αν και πότε τελικά βγει η εκπομπή θα εξαρτηθεί από την πορεία του ριάλιτι στους πίνακες της Nielsen ,οπότε μην αποκλείσουμε η εκπομπή να κάνει την εμφάνισή της μετά από 2 εβδομάδες, που θα έχουν μια σχετικά ξεκάθαρη εικόνα για την απήχηση. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !