My Style Rocks 2: Εκτός παιχνιδιού το φαβορί!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές με την ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πως ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού είναι εκτός!

Τι συνέβη όμως και ποια κοπέλα δεν βρίσκεται στο πλατό του My Style Rocks 2;

Η Έφη Αναστασοπούλου, η οποία από την αρχή του παιχνιδιού έκλεψε τις "εντυπώσεις" και ενθουσίασε κριτές, τηλεθεατές αλλά και τις συμπαίκτριες της με τα concept της αποχώρησε από το παιχνίδι!

Ο λόγος;

Όπως ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παίκτρια έφυγε από το παιχνίδι για καθαρά προσωπικούς αλλά και σοβαρούς λόγους!

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η κοπελα ηταν ετοιμη για νευρικο κλονισμο, ετοιμη να εκραγει. και στο επεισοδιο της παρασκευης ηθελε να ανακοινωσει οτι θα φυγει και την εκοβε η σπυροπουλου (το ακουστικο της δηλαδη που ηλπιζε να μεταπεισει την κοπελα μεχρι να γυριστει το επομενο επεισοδιο).

    πρεπει να ειναι εξαντλητικος ο ρυθμος γυρισματων και οπως φανηκε ανυποφορος για οσες κοπελες ειναι ευαισθητες ή δεν πεθαινουν κιολας να συμμετεχουν.

    το φετινο μαι σταιλ εχει δυναμικη "με το ζορι". Προφανως με τα χιλια ζορια και παρακαλετα εκλεισαν πολλες κοπελες σαν την εφη. Οι μισες ειναι απο αλλα ριαλιτι/εκπομπες. Επεσε περονοσπορος μαλλον. Ευχαριστο ειναι να ξερεις οτι παρα την σχετικη επιτυχια της πρωτης σεζον τελικα στην ελλαδα δεν κοβονται οι κοπελες για τετοιου ειδους κακη προβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !