MEGA-εξέλιξη: Δεν παραδίδουν τα "όπλα"!

4

Οι εργαζόμενοι δεν παραδίδουν τα "όπλα"!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ στις typologies.gr αποκαλύπτει ότι ξεκινάει ξανά το www.megatv.com. Η ιντερνετική μετάδοση του Mega θα επιστρέψει άμεσα στην ιστοσελίδα του, έχοντας το πλεονέκτημα μεγάλου αριθμού συνδρομητών.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται εντός Mega δεν παραδίδουν τα όπλα, παρά τη διακοπή του σήματος του καναλιού στην ελεύθερη τηλεόραση. Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν από την Cosmote TV, τη Nova και την webtv στην ιστοσελίδα του καναλιού,  μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής διαχείρισης της εταιρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλες εκπλήξεις.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επειδή κανείς δεν το γράφει και όλοι το αφήνουν απροσδιόριστο... γνωρίζετε πότε θα γίνει η ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής διαχείρισης της εταιρείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο mega.Μπράβο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τι σημαίνουν οι φράσεις (μαύρο στο μεγκα, κλείνει το μεγκα). Εγώ δια μέσου cosmote, έβλεπα νέα επεισόδια τουρκικής σειράς. Τελικά από που κλείνει το μεγκα? Μήπως δεν πρέπει να γραφουμε εύκολα τίτλους!
    Εγώ πάντως μυρίζομαι γρήγορη επιστροφή με άλλο αφεντικό. Συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα που κρατάει την ροή του προγράμματος.
    Μήπως η agb πρέπει να αλλάξει το σύστημα μέτρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι νοημα εχουν οι τιτλοι;Απο τη στιγμη που βγαινει σε πλειστηριασμο η ταινιοθηκη του mega και πεσουν τα κορακια πανω του,τελειωσε.Τωρα αν το παρει καποιος και προσπαθησει να κανει ενα νεο mega,θεωρω πως δεν θα ειναι εφικτο να γινει.Γιατι για τον κοσμο το mega που ηξερε δεν θα ξαναερθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !