Δείτε τη στιγμή που έπεσε το μαύρο στο Mega! (video)

8

Το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας της ιδιωτικής τηλεόρασης, άρχισε να γράφεται με τη γέννηση του MEGA.
Δυστυχώς, το πρώτο αυτό κεφάλαιο έκλεισε και επίσημα πριν από λίγα λεπτά. Το σήμα του MEGA έπεσε. Το μαύρο που τόσο καιρό ακουγόταν όμως δεν ερχόταν ποτέ, είναι πια πραγματικότητα. Το MEGA δεν είναι πια στον αέρα, και το tvnea, πιστό στην έγκαιρη τηλεοπτική ενημέρωση, σας παρουσιάζει τη στιγμή που χάνεται το σήμα του καναλιού από τις οθόνες μας.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ειλικρινά κρίμα δεν πιστεύα πραγματικα ότι θα πέσει τελικα το σήμα οσο και ακουγοταν εντονα αυτο τον τελευταιο καιρο και δη τις τελευταιες μερες πίστευα ότι θα γινόταν κάτι έστω και την τελευταία στιγμή και θα "σωζοταν "με κάποιο τρόπο αλλά αυτό δεν έγινε δυστυχώς Αντίο στο MEGA και μαζί στις παιδικες μας αναμνήσεις θα το θυμόμαστε πάντα ιδιαίτερα για τις σειρές του και τις στιγμές που μας χάρισε. Αλλά πια δυστυχώς είναι γεγονος MEGA ΤΕΛΌΣ .πέρασε πια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ..ΚΡΊΜΑ. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμή παράκληση να ανεβάσετε αύριο τα νούμερα της τελευταίας ημέρας του MEGA. Έγινε πρώτο trend στο Twitter με πάρα πολλούς χρήστες να εκφράζουν τη λύπη τους για το κλείσιμο του σταθμού. Μας αποχαιρέτησε με τις Τρεις Χάριτες, το Δις εξαμαρτείν και τους Απαράδεκτους και με αφιέρωμα σε σειρές και εκπομπές. Συγκίνηση, νοσταλγία και λύπη. Η τηλεόραση φτωχαίνει χωρίς την παρουσία του MEGAλου καναλιού. Τόσες αναμνήσεις, τόσες στιγμές γέλιου και χαράς, συγκίνησης και συναισθημάτων. Αδιανόητο πως δεν θα έχουμε πια το MEGA μας που τόσα χρόνια είχε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές. Πάντα με ποιότητα και αισθητική. Ένα τέτοιο κανάλι με αυτή την ιστορία, δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Εις το επανιδείν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ωρα των Απαραδεκτων,τους οποιους ειχαν βαλει απο τις 22.50.Μας αποχαιρετισαν με την πρωτη σειρά που εκανε επιτυχια στο κανάλι.Λυπηρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα. Παιδιά έτυχε να βλέπω εκείνη την ώρα τους απαράδεκτους όταν έπεσε μαύρο. Τι να πω...Το μόνο που ένιωσα ήταν ανατριχίλα κι ένα πάγωμα σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τέλος με πλάνο του Βλασση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !