Ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν το άλλοτε μεγάλο κανάλι, το Mega, σίγησε μια για πάντα.

Το μαύρο που έπεσε στο κανάλι που για 29 ολόκληρα χρόνια μας πρόσφερε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τηλεοπτικής μυθοπλασίας.
Το μαύρο αυτό σχολίασαν πολλοί από όσους εργάστηκαν για το κανάλι αυτό, ανάμεσά του και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία από το Mega, με μια guest εμφάνιση στα 16 του χρόνια στους Απαράδεκτους.
Η πορεία του στο κανάλι συνεχίστηκε με τεράστια επιτυχία αφού τα σίριαλ που ακολούθησαν ήταν πολλά, «Γυναίκες» , «Δέκα μικροί Μήτσοι», «Φρουροί της ΑχαΪας», «Αναστασία», «Ντόλτσε Βίτα», «Η ζωή μας μια βόλτα», «Να με προσέχεις», «Οι τρείς ευχές», «Κλείσε τα μάτια», «Δυο μέρες μόνο» και το πιο πρόσφατο «4».
Έτσι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να πει το δικό του αντίο στο κανάλι που τον στήριξε τόσο στην αρχή της καριέρας του αλλά και στη συνέχεια μέσα από ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. ένα βίντεο με αποσπάσματα από στιγμές χορευτικές, στιγμές με πάθος και στιγμές ανεμελιάς από τα σίριαλ που υπέγραψε.
Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε «Μια αναφορά. Μια εποχή.
Μια ανεμελιά δημιουργική.
Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια .Καιρό δεν υπήρχε .Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχής. Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα, αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζούνε, να προχωράνε, να παλεύουν, να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι’ αυτό και πάντα θα είναι το mega mas… Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas»