Εξέλιξη: Πέφτει το σήμα του MEGA σε 3 μέρες

7

μετρώντας από αύριο...



Όπως επιβεβαίωσε υψηλόβαθμη πηγή του ΕΣΡ στο Real.gr και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το μεσημέρι της Δευτέρας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρέλαβε στα χέρια του την απόφαση του ΣτΕ βάσει της οποίας πρέπει να τερματιστεί άμεσα η λειτουργία του Mega λόγω της μη συμμετοχής του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο οποίος ολοκληρώθηκε αισίως καθιστώντας παράνομο όποιο σταθμό γενικής στόχευσης εκπέμπει πανελλαδικά χωρίς άδεια. Το πρωί της Τρίτης, το ΕΣΡ θα προωθήσει τη σχετική απόφαση όπως προβλέπει ο νόμος ταυτόχρονα στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) ,αλλά στη Digea, η οποία αναμένεται να την εκτελέσει εντός τριών ημερών. 

Όπως αναφέρουν πηγές από τη Digea στο Real.gr, «αν στο χαρτί που θα λάβουμε, οι ρυθμιστικές αρχές δεν ορίζουν συγκεκριμένο χρόνο εκτέλεσης της απόφασης, ένα εύλογο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για τεχνικούς λόγους είναι τρεις ημέρες». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε κάθε περίπτωση πριν κατέβει ο διακόπτης, το Mega –που είναι πελάτης της Digea- θα λάβει σχετική ενημέρωση ως προς το πότε ενώ ενδέχεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση, που θα προετοιμάζει τον ίδιο το σταθμό αλλά και το τηλεοπτικό κοινό για την ημέρα τερματισμού λειτουργίας του Mega.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θλιβερό. Ένα ιστορικό κανάλι σαν το MEGA να έχει ένα τόσο άδοξο τέλος! Θα μείνει ζωντανό στις αναμνήσεις μας. Με αυτό το κανάλι μεγαλώσαμε και ζήσαμε στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Εις το επανιδείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετά τον κλάψαμε το μακαρίτη...Φτάνει! Και που είναι στον αέρα τι δείχνει? Σειρές του 90 με άθλια εικόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τα θλιβερά ανθρωποειδή 11.17 και 11.35:
    Άντε τώρα που δεν θα είναι το mega στις οθόνες μπορεί και να τσιμπήσετε κανα νούμερο ..Αααα σορρυ ξέχασα υπάρχει Ο σκαι και ο alpha που σας γλεντάει κανονικότατα
    Άντε και με τος υγειες σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθε μερα τα ιδια γραφονται..σε λιγες μερες σε λιγες ωρες κλεινει το mega.. καθε μερα μια χαρα παιζει..τι ειναι αληθεια τι ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μνημόνιο είναι καλό... Όσες επιχείρησεις είναι υγιείς θα αντέξουν... Οι υπόλοιποι θα κλείσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοί βριζετε αλλά το mega δεν ηταν μόνο αυτο,ειχε πολυ ομορφες σειρές ηταν το πρωτο καναλι στην ελληνικη τηλεοραση που θα μας θυμιζει παντα νοσταλγικα ωραιες εποχες της ελληνικης τηλεορασης,δεν ηταν μονο ενα αψυχο καναλι,ηταν και οι σειρές του,οι ηθοποιοι του που ισως και να εχουν φυγει αρκετοί,οι ωραιες εκπομπες του,τα ωραια show του.Ηταν πολλα ακομη απο μια αψυχη επιχειρηση,σαν επιχερηση δεν με ενδιαφερει καθολου,αλλά σαν ενα κομματι των νοσταλγικων μας χρόνων με ενδιαφερει και ειναι λυπηρο.Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να χαιρεστε.Δεν ειναι το alter(το οποίο θεωρηθηκε και trash tv),ειναι το mega ενα καναλι με μεγαλη ιστορια.Το mega δεν μπορει να ξεχαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !