Mediatown: Τι γίνεται με τον ΑΝΤ1; Οι σωστές επιλογές, τα λάθη, η αισθητική Ποφάντη, και οι εμμονές ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
14

Εδώ είμαστε και αυτή την Τετάρτη στο καθιερωμένο μας ραντεβού, στο "Mediatown". Ας ξεκινήσουμε με μία διαφορετική μορφή της στήλης για αυτή την εβδομάδα.

Δεν θα μπορούσαμε να εστιάσουμε σήμερα σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην κατάσταση που επικρατεί στον ΑΝΤ1, αφού οι επιδόσεις του "Nomads" είναι το θέμα των ημερών στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται φέτος να αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Όσον αφορά την τηλεθέαση, είναι αστείο να θεωρούμε πως τα χαμηλά νούμερα οφείλονται στην περσινή κάκιστη επίδοση του τελευταίου 6μηνου. Αν ο κόσμος είχε ξεχάσει να βλέπει ΑΝΤ1, δεν θα έκαναν τα νούμερα που κάνουν η "Γυναίκα χωρίς όνομα" και το "Πέτα τη Φριτέζα". Προφανώς, το πρόβλημα έγκειται περισσότερο στις κακές επιλογές.




Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανέλαβε να "τρέξει" το φετινό πρόγραμμα. Όλο το καλοκαίρι τα σχόλια εντός και εκτός σταθμού για τις επιλογές του ήταν ανάμεικτα. Από τη μία του δίνονταν τα εύσημα για την επιλογή να στηρίξει την ελληνική μυθοπλασία με αξιόλογους Έλληνες ηθοποιούς, και από την άλλη, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τη λογική της μη αξιοποίησης των Λιάγκα-Αρναούτογλου.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στα σχόλια για τις "προεκλογικές" δηλώσεις. Εδώ και λίγο καιρό, το πρόγραμμα έχει βγει στον αέρα και κάποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν. 



Ναι, η "Γυναίκα" χωρίς όνομα" και η "Φριτέζα" είναι δύο πολύ δυνατές σειρές που καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά, και μέχρι στιγμής είναι ό,τι καλύτερο βλέπουμε τη φετινή σεζόν στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχει αισθητική, δυνατό κείμενο ,και άρτιες ερμηνείες. Βέβαια, τα πρώτα δημοσιεύματα για την ύπαρξη της κωμικής σειράς στον ΑΝΤ1 (με τίτλο "Η κουζίνα του Πέπε") είχαν κάνει την εμφάνισή τους επί διεύθυνσης Γιάννη Λάτσιου. 




Και φυσικά δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε πως η "Επιστροφή", παρά τα όποια λάθη της, είναι με μεγάλη διαφορά ανώτερη αισθητικά από το"Τατουάζ"

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες επιλογές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτοκαταστροφικές για το πρόγραμμα και για την προσωπική "τσέπη" του Θοδωρή Κυριακού. Ας δώσουμε κάποια παραδείγματα ξεκινώντας με την αντιαισθητική τριλογία Κοινή Λογική-Beat Buzzer-Έγκλημα και Πάθος:




Η "Κοινή Λογική" είναι ό,τι πιο μίζερο και πιο φτωχό έχει βγάλει ο ΑΝΤ1, που μπορεί να συναγωνιστεί κατά κάποιο τρόπο το περσινό "Talking Nomads" (η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν παραγωγή του Τζώρτζη Ποφάντη). Μάλιστα, το χειρότερο είναι πως επιλέχθηκε για να τοποθετηθεί στην κρίσιμη ώρα των 20.30 , δίνοντας lead in στην "Επιστροφή". Η "Κοινή Λογική" στερείται λογικής, με το να πρωταγωνιστούν αδιάφορα πρόσωπα,και να χρησιμοποιούν έναν κοινότυπο λόγο για περιορισμένα θέματα. 




Στη συνέχεια, η αισθητική μας εξακολούθησε να βρίσκεται στα τάρταρα με την εκπομπή, "Beat Buzzer". Εδώ δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον διευθυντή προγράμματος, αφού ο Γιώργος Μαυρίδης είχε το ελεύθερο στον ΑΝΤ1 να αναλάβει ό,τι φορμάτ ήθελε από την προηγούμενη διοίκηση. Βέβαια, δεν θα μπορούσε μόλις δει τον "πιλότο" να το αποσύρει με συνοπτικές διαδικασίες; Είναι ένα κακογυρισμένο πρόγραμμα, με υπερβολικά βαρετούς καλεσμένους και κόνσεπτ που δεν εξελίσσεται. Ας μην μιλήσω για την επιλογή τριτοτέταρτων τραγουδιών που σίγουρα δεν τιμούν το κανάλι, όταν κατά καιρούς μέσα από το "The Voice" και το "Rising Star" έχουμε ακούσει αξιόλογα ελληνικά τραγούδια και όταν μέσα από το "Ράδιο Αρβύλα" δίνεται βήμα σε μία εναλλακτική ενδιαφέρουσα αισθητική. Ας μην μιλήσω για το εφηβικό χιούμορ που προσπαθεί να έχει...σεφερλική απόχρωση, χωρίς το ταλέντο και την κωμική φύση του Μάρκου Σεφερλή. Τέλος, τα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα ενότητες πρωινής εκπομπής. Και όμως, κάποιοι θεώρησαν πως αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σταθεί στην prime time. 




Περίμενα πώς και πώς το "'Έγκλημα και Πάθος", οπότε η απογοήτευση ήταν τεράστια. Δεν γίνεται να προσπαθεί ένα κανάλι να δημιουργήσει ένα τέτοιο πρόγραμμα και να μην έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ηθοποιούς που με τη φωνή, το βλέμμα, και τον λόγο να σε ανατριχιάζουν. Δεν είναι απλές αυτές οι παραγωγές και ούτε μπορούν να δομούνται με αισθητική..."Οικογενειακών Ιστοριών". 




Με τα παραπάνω τρία πράγματα κύλησαν λίγα δάκρυα στους ανθρώπους του ΑΝΤ1, αλλά με το "Nomads" λογικά το κλάμα θα έτρεχε ποτάμι! Μιλάμε και για 6.000.000 ευρώ. Η παραγωγή στη Μαδαγασκάρη είναι πολύ καλή και ανώτερη από την περσινή. Τα βασικά προβλήματα είναι τρία. Πρώτον, όταν η περιγραφή των αγωνισμάτων γίνεται σαν να παρακολουθούμε καλλιτεχνικό πατινάζ, τότε το παιχνίδι έχει χαθεί εξ αρχής. Άνευροι οι παρουσιαστές, χωρίς καμία δυναμική και δυνατότητα να βγάλουν την απαραίτητη ίντριγκα. Αλήθεια, είναι πολύ έξυπνο να προσπαθούμε να βρούμε έναν παρουσιαστή που να θυμίζει τον Σάκη Τανιμανίδη; Αλήθεια, στον ΑΝΤ1 δεν έβλεπαν πως ο Σάββας Πούμπουρας στα backstage του περσινού "Dancing with the stars" ήταν χειρότερος και από τον Κώστα Μαρτάκη στον τέταρτο κύκλο του ίδιου παιχνιδιού;

Δεύτερον, το να μην υπάρχουν δυνατά ονόματα στο διαγωνιστικό μέρος έχει ως αποτέλεσμα το να μην διαθέτει το τηλεοπτικό κοινό την περιέργεια να παρακολουθήσει το πρόγραμμα για να δει το πώς αγωνίζεται ή φέρεται ο εκάστοτε διαγωνιζόμενος. Μπορεί συνήθως να ξεχωρίζουν οι μη διάσημοι, αλλά η βιτρίνα ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι το μέγεθος του celebrity που αποφασίζει να πάει σε αυτό. 

Τρίτον, στην παγκόσμια τηλεόραση υπάρχουν εκατοντάδες φορμάτ που θα μπορούσαν να έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό. Το ότι επελέγη το "Nomads" είναι ένα μυστήριο. Μπορεί πέρυσι να τα κατάφερε αξιοπρεπώς, αλλά όταν το 60% του πρώτου "Survivor" γίνεται 30% στο δεύτερο, δεν είναι λογικό το 25% του πρώτου κύκλου του "Nomads" να γίνει 12,5% στον δεύτερο; Ειδικά όταν το δεύτερο έχει στηθεί με περισσότερες παθογένειες από το πρώτο, με εξαίρεση τα τεχνικά ζητήματα. 

Είναι μία ευκαιρία του ΑΝΤ1 στο δεύτερο μέρος της σεζόν να εκμεταλλευθεί τον κορεσμό των ριάλιτι επιβίωσης (μιας που ο ΣΚΑΪ θα έχει το "Survivor") και να προτείνει κάτι άλλο με πραγματικό ενδιαφέρον.




Όσο για το "Κάνε γονείς να δεις καλό", δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ένα κακό σήριαλ, αλλά οι σειρές που αφορούν την οικογένεια, είναι στουντιακές, και κάθε επεισόδιο έχει τη δική του αυτοτέλεια ,κυριαρχούν στον ALPHA. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να δούμε και τρίτη σειρά αυτού του είδους. Θα μπορούσε να επιλεγεί μία διαφορετικής αισθητικής κωμωδία, που ίσως να έχουμε να δούμε πολύ καιρό στην τηλεόραση. Παρ' όλα αυτά, σίγουρα τα μονοψήφια δεν της αξίζουν...

Αυτά τα 5 προγράμματα που αναφέρθηκαν είναι κι εκείνα που αυτή τη στιγμή έχουν σπείρει την απογοήτευση στον Θοδωρή Κυριακού, που περίμενε τη φετινή σεζόν να πάρει τη ρεβάνς. 




Από εκεί και πέρα τα προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλα επίπεδα. Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές για το γεγονός πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον "πάγκο" ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κατά τον ΑΝΤ1 μάλλον (μην αδικούμε όλα τα στελέχη, διότι τα περισσότερα διαφωνούν με τις επιλογές της κορυφής), το να κάνεις επιτυχία είναι ελάττωμα. Αυτοί οι δύο παρουσιαστές την περσινή σεζόν έφεραν τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση ,στο Α μισό, μέσα από το "Nomads" και το "Late night" ,και παρ' όλα αυτά φέτος δεν αξιοποιούνται. 

Το σκεπτικό του να δοθούν βήματα σε νέα παιδιά και να μείνουν πίσω οι παλιοί, δεν φάνηκε να δουλεύει. Αυτό δεν σημαίνει πως τα νέα πρόσωπα δεν έχουν θέση και χώρο, αλλά στη σωστή δοσολογία, με την απαραίτητη προετοιμασία, και το κατάλληλο concept. Ο Τζώρτζης Ποφάντης γνωρίζουμε πως δεν εκτιμά τον Γιώργο Λιάγκα. Είναι σεβαστό, αλλά μάλλον ξέχασε πως δεν διαλέγει ένα πρόγραμμα για να το απολαμβάνει εκείνος...



Και κάτι τελευταίο. Πριν αρκετούς μήνες ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει η εκπομπή, "Όσα γνωρίζει η πεθερά". Θα έπρεπε πριν ανακοινωθεί να γίνει μία έρευνα αγοράς, για να διαπιστωθεί το κατά πόσο θα υπάρχει ενδιαφέρον υλικό συμμετοχών. Το να αποφασίζεται το "πάγωμα" της εκπομπής τον Σεπτέμβριο, το μόνο που έχει προκαλέσει είναι ένα κενό στη ζώνη 4-5.30 με τα μονοψήφια να κάνουν party και τη Μαρία Μπεκατώρου να έχει χάσει το κοινό της.


Αυτά είχαμε να πούμε για σήμερα! Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη, στο καθιερωμένο μας ραντεβού...

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα νούμερα της Επιστροφής θεωρείτε οτι είναι ικανοποιητικά ή οτι δείχνουν την αισθητική υπεροχή της? Αν φτάνει ο αντ1 να χαίρεται που κάνει 13% στο prime time, άστα να πάνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το άρθρο, αλλά ειδικά για τον Μαυρίδη θεωρώ ότι είναι τελείως λάθος η επιλογή των καλεσμένων. Για να χτίσεις καλύτερα ένα καινούριο προϊόν (τουλάχιστον στην ελληνική τηλεόραση, καθότι στο εξωτερικό παρόμοιες εκπομπές παίζουν παντού), καλείς δυνατά ονόματα με γκελ στον κόσμο τόσο από το δυναμικό του καναλιού όσο και από όλο το καλλιτεχνικό φάσμα, και όχι άγνωστους τριτοκλασάτους ράπερ επειδή είναι κολλητοί σου. Ειλικρινά απορώ με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι εκεί στον Αντ1.
    Για την δε σειρά του Αρβανίτη, άντεξα να παρακολουθήσω 5 λεπτά και μου φάνηκε σαν σκετσάκι/παρωδία που θα έβλεπες σε εκπομπές τύπου Saturday Night Live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαδαγασκάρη παιδιά Μαδαγασκάρη...Η Μαγαδασκαρη δεν ανήκει σε καμία ήπειρο ένα λάθος που έχει γραφτεί από πολλούς σε πολλά site καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λάθη έχει η επιστροφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο Ποφάντης; Δηλαδή τι βιογραφικό είχε πριν τον ΑΝΤ1; Είχε ξαναδουλεψει στην τηλεόραση ή όχι. Γιατί τον εμπιστεύτηκε ο Κυριακού. Μην τα ρίχνουμε όλα στους εργαζόμενους. Να πούμε κάτι και για τα αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτα σχεδον με ολα. Εγω θεωρω καλυτερη την περσινη εικονα του nomads παροτι μουντη. Φετος χαλια μονταζ η εικονα κοκκινιζει πολυ κανενας ωραιος ηχος για backround. Αντιθετα πιστευω πως οι διαγωνιζομενοι εχουν πολλα να δωσουν. Το μαυριδη τον παω πολυ κ μαρεσει αλλα πιστευω πως δεν κανει για 1ο βιολι. Επισης 40 χρονων φτανει με αυτο το καφρικο το χιουμορ. Συν το οτι εχω βαρεθει αυτο το προφιλ του κατατρεγμενου που ολοι τον πολεμανε. Αν θελει να πρωταγωνιστησει ας σοβαρευτει. Και οχι απαραιτητα χανοντας το χιουμορ του. Το εγκλημα και παθος θα μπορουσε να ταν ωραιο αλλα το χαλανε τα πολλα σχολια των ειδικων. Συν το οτι ο σκηνοθετης εμενα ποτε δε μαρεσε. Το παιζει και καλα σπουδαιος και σκηνοθετουσε σαπουνοπερες. Σαπουνοπερες σκηνοθετουσες οχι τιποτα τιτανομεγιστο. Το κανε γονεις ειναι ενα ωραιο σιριαλ αλλα δεν εχει χιουμορ. Η φριτεζα αδικειται και ειναι υπεροχη. Η επιστροφη μην τρελαθουμε μια αηδια ειναι οπως το τατουαζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν τον ΑΝΤ1, ήταν στον ALPHA και μάλιστα σε επιτελική θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την απεριόριστη εκτίμησή μου στον Ποφαντη, που δεν εκτιμά τον Λιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικα οταν διαβαζω τοσο αστοχους σχολιασμους σκεφτομαι πως τελικα ειναι προσον καθαρα ελληνικο η κριτικη εκ του ασφαλους..οσοι ανθρωποι κρινουν, οταν τους δοθει η ευκαιρια να πραξουν ειναι πολυ χειροτεροι συνηθως απο αυτους που κρινουν..επισης ειναι αστειο να διαβαλλεται οτι δεν κανει νουμερα και να αποθεωνεται οτι παει καλα λες και ο μεσος ελληνας τηλεθεατης εχει αισθητικη, παιδεια και καλλιεργεια..ειμαστε ενα φτωχοποιημενο εθνος με ελαχιστα ερεθισματα και ελλιπη παιδεια και οι επιλογες που εχουν επιβραβευθει κατα καιρους (αννιτα πανια, μικρουτσικος, τατιανα) το επιβεβαιωνουν..τα καναλια θα πασαρουν αθλιο προγραμμα γιατι λειτουργουν οπως ολες σχεδον οι ελληνικες επιχειρησεις..με δανεισμο λογω ιδιαιτερων σχεσεων με πολιτικη εξουσια κ τραπεζες και θα συνεχισουν την κακοδιαχειριση και την κακη επιλογη προγραμματων γιατι πολυ απλα αυτες ειναι οι δυνατοτητες των στελεχων τους και των ιδιοκτητων τους..δεν μιλαμε για ανθρωπους με οραμα που κανανε τηλεοραση για να προσφερουν κτ. μιλαμε για ελληνικες επιχειρησεις που βολευονται οσοι εχουν μεσο και οσες εχουν υπαρξει γκομενες...ειμαστε στη χωρα που θα παραγει παντα σπυροπουλου, μενεγακη και φωσκολικα δραματα που καποιοι θα χαρακτηριζουν την εκαστοτε εποχη ως δυνατα χαρτια (οπως κανετε τωρα εσεις με την επιστροφη και γελαμε ολοι στα σχολια)..αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η φριτέζα είναι αρκετά καλή αλλά δεν λες ότι πέτυχε πολύ, μια σειρά που με μεγάλο ανταγωνισμό (voice,μουρμουρα,gntm) χθες εκανε 13%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τωρα μαλιστα αξιοπρεπεστατη η κριτικη σας για το nomads,οχι σαν τη χθεσινη ειναι ολα τελεια σε αυτο το προγραμμα αλλα φταιει που ο κοσμος εχει βαρεθει τα ριαλιτι επιβιωσης και γ αυτο δεν κανει νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαφως και το "Κανε γονεις να δεις καλο" εχει χιουμορ και πολυ ανωτερο απο το "Σοι" και το "Μην αρχιζεις τη μουρμουρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να σας πω εγω ποιος ειναι ο ποφαντης. Τον έφερε στον άλφα μια γνωστή παλιά καραβάνα συμβουλος κι εκεί αυτος εκμεταλλεύτηκε τη σκληρή δουλειά κ τις επιλογες της κ. Κωστοπούλου σύμβουλου προγραμματος κ αλλων ανωνυμων, την καλή δουλειά σεναριογράφων κι αλλων συντελεστών που εφεραν καποιες επιτυχιες, οπως το σοι μου, μουρμουρα, ελα στη θεση μου. Ανελίχθηκε προς τα πάνω πολυ γρηγορα, ενώ δεν εχει καμια εμπειρια από ελληνικη τιβι. Κάτι ντοκιμαντέρ ειχε κανει σην αμερικη κ εχει εμμονη με το σταντ απ κόμεντι. Ειχε φτιάξει το comedy lab μια ερασιτεχνική ιντερνετικου τυπου φαση με σταντ απ. Μετά τον πήραν στον αντ1 στην ψηφιακή τηλεόραση. όμωε ήταν εκείνος που έδιωξε το τατουάζ από αντ1, ενω το τιμ είχε φέρει στο καναλι εκατομμυρια με το μπρουσκο. μετά ανέλαβε να στησει τον αλφα κυπρου όπου χάθηκαν εκατομμυρια κι ο κοντομηνάς έκανε οικονομικο ελεγχο με διεθνή λογιστική εταιρία για να δει που χάθηκαν τα λεφτά. Ελείψει άλλων στελεχών, που ειχαν πάει σε άλλα καναλια κ ειχαν απολυθει κ απο αντ1 λογω σαρβαιβορ πηρε τη θέση του διευθυντη προγράμματος. Ποιος; Ένας άσχετος...αλαζόνας και εχει εμπάθεια σε πρόσωπα, ενώ επιλέγει σειρες που αρέσουν σ αυτον χωρις να τον νοιαζει αν αρεσουν στον κόσμο. Εμείς οι εργαζόμενοι στο κανάλι σύντομα θα χάσουμε τη δουλειά μας εξαιτίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για άλλη μία χρόνια ο Ant1 επένδυσε τα περισσότερα χρήματα από όλα τα κανάλια και καταλήγει να τερματίζει με το ζόρι 3ος στα νούμερα τηλεθέασης.Δεν πήρε μάθημα από τη λανθασμένες επιλογές της περασμένης σεζόν και σιχρονος δεν μπορεί να μελετήσει λίγο την τηλεοπτική ιστορία .Και φτιάχνει ένα πρόγραμμα με αδύναμα προϊόντα με μία μυθοπλασία με καταξιωμενους ηθοποιούς αλλά με αδύναμα σενάρια με εξαίρεση την Φριτέζα και την Γυναίκα χωρίς όνομα, όλη η υπόλοιπη μυθοπλασία πάτωσε ήτανε μία έξυπνη κίνηση για να μπορεί να πολεμήσει τον ανταγωνισμό όπως έκανε ο Alpha με το τατουάζ με το κοινό να υποστηρίζει τέτοιες προτάσεις αλλά το αποτέλεσμα ήταν πολύ μέτριο .Το Μέγα λάθος είναι να επαναφέρει το ριάλιτι επιβίωσης nomads…. όσες αλλαγές να κάνει όσους παρουσιαστές και να φέρει ότι και να γίνει ….που το nomads φέτος είναι πάρα πολύ καλό….. έχει κουραστεί υπερβολικά …..μετά την επιτυχία του Survivor 1 οτι και ριάλιτι επιβίωσης να βγει θα φαίνεται υποδεέστερο και ο τηλεθεατής θα αλλάζει κανάλι και η ιστορία έχει δείξει ότι το ελληνικό κοινό εύκολα κουράζετα .με τέτοια project….. να θυμίσουμε Big Brother στον ίδιο το σταθμό….τι έχε γίνε….αν ήθελε να επενδύσει σε ένα μεγάλο σόου να έφερνε κάτι καινούργιο που δεν είχε επανέλθει στην τελευταία πενταετία ‘οπως έκανε το Star με το Next Top Model Greece ….Εκεί στα κανάλια κοίταξε λίγο για την Ιστορία της τηλεόρασης δεν είναι κακό αν είχατε μελετήσει και τι γνωρίζετε δεν θα κάνετε τα ίδια λάθη.Όντως μία εναλλακτική πρόταση θα ήταν τα late night με Αρναούτογλου και Λιάγκα που αυτή τη στιγμή η τηλεόραση είναι ορφανή από τέτοιες εκπομπές και ο κόσμος της αναζητά και θα τις στήριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !