Επίσημο...

1
Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, ο πρώτος σε τηλεθέαση τηλεοπτικός σταθμός της χώρας, περνάει σε μια νέα εποχή.

Σήμερα, που οι συνεργασίες καθορίζουν τις δυναμικές του τώρα και αποτελούν πρόκριμα για το αύριο, ο ALPHA κοιτάει μπροστά θέτοντας υψηλούς στόχους για την επόμενη μέρα.

Η ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) ανακοινώνει συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.) ούτως ώστε να συμμετέχουν απευθείας και μέσω κοινής εταιρίας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. («ALPHA») ύψους 19,9 εκατ. Ευρώ.

Μέσω της νέας μετοχικής του σύνθεσης και της στρατηγικής συμμαχίας της SEILLA ENTERPRISES LIMITED και της AMG, ο ALPHA ενισχύεται και βάζει τις βάσεις για να υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αναπτυξιακό σχέδιο στην Ελληνική Τηλεόραση. Με αυτά τα δεδομένα θα παραμείνει πρωταγωνιστής και τα επόμενα χρόνια στον τομέα της ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, προσφέροντας στον Έλληνα τηλεθεατή ποιοτικό πρόγραμμα συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής που εξαρτάται από την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και την εισροή επιπλέον χρηματοδότησης προς διευθέτηση ήδη υφιστάμενων απαιτήσεών του, ο ALPHA θα ενισχυθεί με συνολικά κεφάλαια ύψους 29,6 εκατ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεών του στην Παλλήνη Αττικής, για την ενίσχυση των επενδύσεών του στο πρόγραμμα και κυρίως στον τομέα της μυθοπλασίας, και για τη μείωση των υποχρεώσεών του.

Η διοίκηση του ALPHA, θα ασκείται από κοινού από την SEILLA ENTERPRISES LIMITED και την ALPHA MEDIA GROUP LIMITED.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com  1. Η λογική η δικιά μου λέει ότι ο ΑΛΦΑ ήθελε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) 30 εκ ευρώ.Όπως το MEGA τα τέλη του 2015.Ο Κοντομηνάς δεν ήθελε να τα βάλει και προχώρησε σε αυτή την συμφωνία βάσει της οποίας ο Βαρδινογιάννης θα διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού και θα μπει με 50%+2 μετοχές.Έτσι αποκτά τη διοίκηση στο κανάλι και το ραδιόφωνο.Παράλληλα δεν αλλάζει η μετοχική σύνθεση του ΣΤΑΡ όπως είχε διαρρεύσει στο παρελθόν!Έτσι βλέπουμε ακόμη πιο κοντά τον αριθμό 4.Με τη λογική πάντα ότι αποκλείεται να διατηρηθεί όλο το προσωπικό του ΑΛΦΑ (539) ενώ ήδη δεν εκπέμπει από δικά του στούντιο. Να θυμίσω ότι είναι ο μόνος σταθμός που δεν έχει διώξει κόσμο.Τέλος είναι υγιείς σταθμός από την άποψη ότι έχει μόνο 8 εκ ευρώ δάνεια, τη στιγμή που οι άλλοι έχουν 50-120 εκ ο καθένας αλλά είχε αρχίσει να δημιουργεί χρέη σε εργαζόμενους με μπλοκάκια.Ίσως, λοιπόν, με αυτή τη συμφωνία αποφεύγει την μοίρα του MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !