Αποκαλυπτικό: 5.30 το ξημέρωμα θα ανοίξει το OPEN...

0

Από σήμερα όλο το προσωπικό του Open είναι πια στα καινούργια κτήρια, στην Παιανία, και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς. Το πρόγραμμα που ετοιμάστηκε για λογαριασμό του καινούργιου καναλιού θα σηκώσει αυλαία στις 22 Οκτωβρίου, και την αρχή φυσικά θα κάνει η ενημερωτική πλευρά του σταθμού.

Τι γίνεται, λοιπόν, με την πρωινή ενημερωτική ζώνη που θα έχει ο σταθμός πριν από το πρωινό της Καινούργιου; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, είναι πια κλειδωμένο πως πριν το ''Ευτυχείτε'' της Κατερίνας Καινούργιου θα βλέπουμε δύο εκπομπές ενημέρωσης και όχι μια. Την πρώτη θα αναλάβει η Αμαλία Κάτζου με τον Βαγγέλη Γιακουμή ενώ τη δεύτερη το δίδυμο Χασαπόπουλος- Σαραντάκος.

Εν συνεχεία, ως προς τις ώρες προβολής, όπως λέει το ρεπορτάζ μου ,η Αμαλία Κάτζου κι ο Βαγγέλης Γιακουμής οριστικοποιήθηκε πως θα βγαίνουν στις 5.30 το ξημέρωμα,πρώτοι δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα κανάλια ,και στην ουσία είναι αυτοί που 22 Οκτωβρίου θα σημάνουν την έναρξη-λειτουργια του OPEN, και η εκπομπή τους(ακόμα δεν έχει κλείσει ο τίτλος) θα είναι στον αέρα μέχρι και τις 7, οπότε η σκυτάλη θα περνά στους Χασαπόπουλο-Σαραντάκο.

Ο σταθμός ,λοιπόν, θα ανοίγει τη μέρα του με ένα γεμάτο ενημερωτικό 5ωρο, μέχρι και τις 10,που θα αρχίζει η Ψυχαγωγία, δίνοντας έτσι άπλετο χώρο στην Είδηση. Μην ξεχνάμε πως αμέσως μετά το ''Ευτυχείτε'' θα ακολουθεί και πάλι ενημερωτικό πρότζεκτ, με τον Πέτρο Κουσουλό αυτή τη φορά, που θα δίνει πάσα στη Λίνα Δρούγκα για το Μεσημβρινό Δελτίο του Open...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !