Τι τηλεθέαση έκανε τη 2η ημέρα το OPEN; Αναλυτικά τα 15΄.

15
Δεύτερη ημέρα στο αέρα το νέο κανάλι OPEN
Όπως θα δείτε στα αναλυτικά ποσοστά τηλεθέασης το κανάλι φαίνεται να δυσκολεύεται, ωστόσο είναι πολύ αρχή ακόμα
Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54



Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η καινουργιου πατωσε όπως το προβλεψα
    μουτσινας κρατηθηκε καπως
    μενει να δουμε νουμερα Quuen Dinas και Βικυς Καγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα νουμερα ανεβασε καπως ο Μουτσινας. Πολυ χαμηλα το δελτιο του-Εχει εξαιρετικη εικονα, εμπειρους δημοσιογραφους, ισως κουραζει το οτι ολες οι συνδεσεις γινονται απο την αιθουσα συνταξης. Κατανταει μονοτονο. Πολυ χαμηλα το Project Runway, που ειναι αρκετα καλη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω ποιος σκέφτηκε να βάλει το Project Runway εκείνη την ώρα. Ξεκίνησα να το βλέπω αλλά δεν άντεξα και κοιμήθηκα. Εκπομπή μόδας είναι δεν υπάρχει κάτι το ακατάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι η απολυτη αποτυχια το επαναλανσαρισμα. και επειδη τυχαινει να τον γνωριζω λιγο, ειμαι βεβαιος οτι η ιδεα για ξαφνικο επαναλανσαρισμα αντι για ηπια μεταβαση απο το εψιλον ειναι 100% του καλημερη. Εφτασε το καναλι να ειναι σχεδον νεκρο σε τηλεθεαση, ειναι δυνατον να σηκωθει ξαφνικα η τηλεθεαση απο τη μια μερα στην αλλη; η μηπως εγινε σωστα το επαναλανσαρισμα; 5 βινετακια στο ινσταγκραμ δεν λεγεται καμπανια. Δεν εγινε ντορος καθολου για το οπεν γιατι δεν ασχοληθηκε ανθρωπος με το θεμα διαδικτυο. Εμ δεν εισαι Ατζουν κυρ καλημερη μου. Ο Ατζουν ξοδευει χοντρο παρα στην στρατηγική διαδικτυου για ολα του τα προιοντα. Μαλλον αυτος ειναι χαζος και εσυ πανεξυπνος επειδη πριν 30 χρονια ησουν διευθυντης στο μεγκα.

    Και κατι αλλο που ειμαι σιγουρος οτι εχει την υπογραφη του Καλημερη: Τα γκρι γκρι γκρι γκρι γκρι σκηνικα σε οοοοοοολες τις ζωνταντες εκπομπες. Εχει εμμονη με αυτο το χρωμα, νομιζει οτι ειναι το απολυτα μοντερνο χρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η εκπομπή της Καινούργιου πιο 90s πεθαίνει.... O Μουτσινας για τα δεδομενα του καναλιου πήγε πολύ καλα, και δεν του το χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο τζωνη καλημερης μετραει αντιστροφα σε αυτή τη θεση όπως εχει φυγει από πολλα καναλια τα τελευταια χρονια
    παλιες ιδεες. χρειαζονται φρεσκα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μουτσινάς δεν τα πήγε άσχημα. Απλά δεν ξέρω αν αυτή τη φορά θα καταφέρει να κρατήσει τα νούμερα. Γιατί συνήθως ξεκινά καλά και μετά πέφτει. Οι υπόλοιποι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πατε κα εδω μεσα?ειναι ολοκαίνουργιο κανάλι θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή να κερδισει τους τηλεθεατες που εχουν αλλες συνήθεις......Κι ομως το project και το ου φονεύσεις θα φερουν τα πρωτα καλα νουμερα και συντομα.Τα υπολοιπα θέλουν πολυ χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικα με αυτο που πολλοι λετε οτι πρεπει να ενδραιωθει ως συνηθεια κτλ, μην ξεχνατε οτι δεν ειναι ενα καναλι που βγηκε ξαφνικα. Δεν ειναι οπως οταν πρωτοβγηκε το εψιλον. Υπηρχε ενα καναλι το οποιο σιγα σιγα εγινε μια επτις επιλογες του τηλεκοντρολ. Το open δεν ξεκιναει απτο μηδεν, εχει ηδη μια βαση. Δεν λεω οτι ειναι κακα τα νουμερα για αρχη, αλλα νομιζω οτι σιγουρα στο open ειχαν πολυ μεγαλυτερες προσδοκιες οταν βρωντοφωναζαν οτι η τηλεοραση αλλαζει (που παρεπιπτοντως εγω δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ καινουριο ή διαφορεετικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ηθελε το MEGA ο Σαββιδης... Ηθελε το closed OPEN! Και η μεγαλυτερη ειρωνια ειναι, οτι νουμερα θα κανει μονο ο Φουρθιωτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα κακού/ανύπαρκτου πρόμο, ατυχών επιλογών σε κρίσιμες ζώνες (π.χ Πρίγκηπας της Φωτιάς) και λάθος προγραμματισμού (π.χ θάψιμο project runway στις 11 το βράδυ). Η πλάκα είναι ότι το "Ε" του Βρυώνη και του Φουρθιώτη με το 1/10 του budget έκανε καλύτερα νούμερα και έβγαζε κέρδος. Θυμάμαι τις πρεμιέρες της Τατιάνας, της Πάνια, της Γερμανού΄σε μία εποχή που το Ε έπαιζε μόνο τελεμαρκετινγκ. Έκαναν από 10 έως και 20%! Θυμάμαι τις πρεμιέρες του Μπράβο, του Star Academy, του Survival. Ασχέτως πως εξελίχθηκαν επειδή ήταν μέτριες ή κάκιστες παραγωγές, στις πρεμιέρες είχαν κάνει από 18 έως 28%. είχαν κάνει όμως τρομερό πρόμο παντού... Κρίμα γιατί φαίνεται πως έχει γίνει μεγάλη επένδυση και πολλή δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα μαντήλι στον Καλημερη, παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 1.19 μη ξεχνάς πως όλες οι πεμιέρες του Έψιλον γίνονταν χωρίς ανταγωνισμό και στις πολύ αρχές της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι Άγγελε συμφωνώ, γι' αυτό μίλησα για κάκιστο προγραμματισμό. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι φταίει και η προώθηση. Αν είχε γίνει σωστά θα είχαν πάει καλύτερα. 9 στους 10 δεν είχαν ιδέα για το open και τα νέα προγράμματα, με αντιδράσεις τύπου "έλα ρε συ, κάνει ο κοκκινόπουλος νέα σeιρά;". δυστυχώς οι τηλεθεατές δεν είναι το τουιτερ. Ούτε επειδή θα τρεντάρει το χασταγκ μιας εκπομπής την έμαθε ο κόσμος. Και μιλώντας εκ του αποτελέσματος, το να έχεις ξοδέψει τόσα εκατομμύρια και το αποτέλεσμα να είναι 6%, λιγότερο από το προηγούμενο καθεστώς, κάτι δεν έγινε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξαιρετικά χαμηλά νούμερα για ένα κανάλι που μπήκε δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης με νέο πρόγραμμα. Ούτε το epsilon tv δεν έκανε τέτοια νούμερα με τις ταινίες που έπαιζε τον Οκτώβριο. Λες και το κοινό δεν "πιάνει" Open ενώ εκπέμπει στη συχνότητα του epsilon tv. Λυπάμαι πραγματικά γιατί κάνει μια πολύ αξιόλογη δουλειά. Ξέρω πως δεν αλλάζουν εύκολα οι συνήθειες και πως χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί το κοινό αλλά πρόκειται για ένα κανάλι που διαφημίζεται πάνω από μήνα στον αέρα του epsilon tv. Ειδικά το πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημισμένο Project Runway περίμενα παραπάνω νούμερα. Απόδειξη πως δεν κάνει πάντα νούμερα ότι τρεντάρει στο twitter. Από άποψη παραγωγής πάντως ήταν εξαιρετικό! Σκηνοθεσία, εικόνα, μοντάζ, μουσική, παίκτες, κριτές, όλα άψογα. Θα ανέβει πιστεύω. Και οι σειρές όμως δεν πάνε πίσω. Το Για πάντα παιδιά ήταν πολύ ωραία και είχε γέλιο. Υπομονή χρειάζεται. Του κόστισε πολύ του Open που άργησε τόσο πολύ να βγάλει πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !