Στο 2ο LIVE του Nomads-Μαδαγασκάρη θα διεξαχθεί «Μονομαχία»

1
Στο αποψινό επεισόδιο του «Nomads-Μαδαγασκάρη θα διεξαχθεί  «Μονομαχία». Οι 3 « Μονομάχοι» είναι η Τραϊάνα Ανανία, ο Άλεξ Καββαδίας και η Τόνια Σολανάκη.

Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ψηφοφορία| LIVE
Όταν τελειώσει η προβολή της «Μονομαχίας» θα αρχίσει το LIVE!  Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητήσουν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση. Παράλληλα, όταν ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη».
Η ψήφος θα πραγματοποιείται μέσω του application NOMADS ANT1 και θα είναι θετική με αποτέλεσμα ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους να είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρήσει από το «Nomads-Μαδαγασκάρη».


EXTRA INFO:

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη των δύο ομάδων για την ανάδειξη των ΑΡΧΗΓΩΝ της επόμενης εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ηθελα να ξερα ποιος πανεξυπνος επέλεξε το καστ του νομαντζ. Αμερικανοθρεμένος; αμερικανοκαμμένος; ο Σίαρς, ο Μόργκαν, ο ξανθος που μιλάει αμερικάνικα, η τζβογκαν; ο βασιλοπουλος απ' το Λ.Α; δυο τρεις αντιπροσωπευτικούς έλληνες βλέπω εγώ εκεί μέσα. τον τύπο με την γκλίτσα, την αλεξανδρακη γνησια κρητικια, τον θεσσαλονικιο με την προφορά κ ενα δυο τρεις ακομη. Πολύ ανοικτά μυαλά υπάρχουν στον αντ1 τόσο ανοικτά που φεύγει το μυαλό τους έξω και πέφτει στο πάτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !