Αποκαλυπτικό: Δύο νέα στοιχεία για την επιστροφή του Αμαραντίδη στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο σεναριογράφος ,Πάνος Αμαραντίδης ,ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1 στο Β μισό της τηλεοπτικής σεζόν, με μία νέα κωμωδία.
Το tvnea.com έμαθε αποκλειστικά δύο νέα στοιχεία για το συγκεκριμένο comeback. Το πρώτο είναι πως στόχος είναι η καινούργια αυτή σειρά να επιστρέψει τον Γενάρη ,και το δεύτερο είναι πως έχει αποφασιστεί να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν ημουν ο Ποφαντης θα ενεργοποιουσα τη νυχτερινη ζωνη με τον ΕΝΙΚΟ του Χατζηνικολαου καθε δευτερη Δευτέρα και το Θεμο ξανα με τον Περρη καθε Τριτη και οσες Δευτερες δεν εχει Ενικό. Επισης Νυχτερινο Αρναουτογλου καθε Τεταρτη κ Πεμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που ξέρουμε ότι ο Θέμος και ο Περρής θέλουν να ξανασυνεργαστουν; Εγώ νομίζω πως δεν μιλάνε καν. Επίσης σιγά τα νούμερα που έκανε ο Χατζηνικολάου στα νεανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μας έτρωγε για τον Αμαραντιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο θεμος εχει εξαφανιστει, καποιο μπλεξιμο εχει. ειναι αφαντος και απο πρωτο θεμα, μαλλον εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Περρής ειναι στο open;Κατι τετοιο ειχε ακουστει.Πάντως ο ant1 θα ηταν ωραιο να αλλαξει την βραδινη ζωνη του.Να αφησει τις κωμωδιες και τις σειρές ως εχουν(να επικεντρωθει στη μυθοπλασια δηλαδη)και αργοτερα να προβαλλει καποιο show ή κάποια εκπομπη για τα 30 χρονια του ant1 ή κάτι που να ειναι κατι καινουριο τελοσπαντων.Και τα απογευματα να τα εμπλουτισει με καμιά μαγειρικη εκπομπη(πχ Καλλιδη).Ο κόσμος βαρεθηκε τα reality αλλά και τα talk show.....Γι να κάνει τη διαφορα πλεον και να κερδισει το κοινο που εχασε,πρεπει να αλλαξει εντελως και να κανει το κατι καινουριο,Ειναι κριμα για ενα τόσο παλιο καναλι(αν συνεχισει ετσι προβλεπονται πολλά)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το βάλουν στη θέση του Κάνε γονείς να δεις καλό;; Γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα συνεχίσει μετά τις γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !