Αναβρασμός στον ΑΝΤ1! Στο ''κόκκινο'' η καρέκλα του Τζώρτζη Ποφάντη;

7

O ANT1 τη φετινή σεζόν προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, κι αυτό σίγουρα θέλει χρόνο και δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.Όσο καλό ή δυνατό, δηλαδή,  κι αν είναι το μίγμα  ενός προγράμματος, δεν παύει το κοινό να είχε φύγει ,κ' επομένως η όποια πρωτιά αργεί να ξανάρθει- κι αυτό αφορά κάθε κανάλι που έχει υποστεί μεγάλη καθίζηση και θέλει να επανέλθει. Ωστόσο, το μεγάλο πλήγμα έρχεται από το Nomads, καθώς το ριάλιτι δεν τυγχάνει θερμής υποδοχής, τη στιγμή που κοστίζει 6 εκ. στον σταθμό.

Τα ρεπορτάζ που μιλούν για απολύσεις στο κανάλι πληθαίνουν ,κι έτσι, μετά την Τίνα Μεσσαροπούλου που έκανε λόγο για απόφαση απολύσεων, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος στα ''Parapolitika'', σημειώνει ευθέως το εξής: «Τελειώνει η περίοδος χάριτος που έχει δώσει ο Θοδωρής Κυριακού στον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη, καθώς η περσινή καθίζηση σε νούμερα και έσοδα φαίνεται να συνεχίζεται και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν».

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτοί στον ΑΝΤ1 μου θυμίζουν τον Ολυμπιακό. Πως ο Μαρινάκης κάθε χρόνο αλλάζει προπονητή ( καμιά φορά όχι μόνο έναν) έτσι και ο Κυριακού κάθε χρόνο αλλάζει υπεύθυνο προγράμματος. Και στις δύο περιπτώσεις τα αφεντικά δεν φταίνε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περιπτωση του Λατσιου και του Καλημερη μπορει να ισχυε αυτο...Στην περίπτωση Ποφαντη η αποτυχια ειναι προσωπική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ειχε ευθυξια θα ειχε παραιτηθεί μονος του. παιρνει στο λαιμο του εργαζομενους που θα απολυθούν πολυ συντομα. έκανε 7 σηριαλ τα 6 απετυχαν. αντι να εκανε 7 θα μπορουσε να κανει 3 πολυ δυνατα΄και να χτυπήσει το τατουαζ κ τα ριαλιτυ. Συν οτι η συμπεριφορά του ήταν αλαζονικη και υποτιμιτική σε πολλους ανθρώπους που εχχουν προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζουμε σε μια εποχη που οι ανθρωποι προσεχουν πολυ την υγεια τους από επιλογη κι αυτό δείχνει εξυπνάδα αλλά σοβαρότητα. Ακουω Ποφάντης αλλα δεν ειχα δει εικονα του. Όταν βλέπεις ότι ένας άνθρωπος είναι λαίμαργος κανει καθιστική ζωή και το ρίχνει στη μάσα καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει σωστές επιλογές. Το ξέρω απ' τον εαυτό μου γιατί υπηρξα παχύσαρκος. ήμουν ανεύθυνος τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τους αλλους. το εριχνα στην πλακα ημουν χιουμοριστας, αλλα δυστυχισμενος. Μόνο όταν μπήκα σε πειθαρχία καθάρισε το μυαλό μου. Δεν είναι ρατσιστικό ούτε εχω κατι με ανθρωπους που έχουν παχυσαρκία, αλλά δεν είναι όλοι για όλες τις δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6 εκατομμύρια ευρώ για αυτη την χαζομάρα το νομαντς; Είμαστε σοβαροί; Πετανε τοσα χρήματα για αυτες τις χαζομάρες; 6 εκατομμύρια ευρώ. Αντι να κανουν με αυτα τα χρηματα μια υπερπαραγωγη σειρας εποχης οπως κανει η ερτ με το η ζωη εν ταφω τα πετανε στην κυριολεξία σε τετοια ανουσια προγραμματα που δεν λενε απολύτως τίποτα. Οικονομικη κριση περνανε τα καναλια κατα τα αλλα. Τι να πεις ρε φιλε. Αλήθεια είναι για να απορείς με την χαζομαρα των καναλιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξερει κανεις το βιογραφικο αυτου του ανθρωπου; εχει σχεση με προγραμματισμό δραματουργία, τι εχει σπουδάσει; Έδειξε από πέρσι ότι δεν το εχει όταν απέρριψε το τατουάζ. μηπως δεν φταίει μόνο αυτος αλλα κι αυτοι που τον διαλεξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με 6.οοο.οοο μπορουσε να κανει μια υπερπαραγωγη καθημερινο, μια υπερπαραγωγη δισεβοδαμιαιο να χτυπησει κ τατουαζ κ ριαλιτι. αντι γιαυτο, έκανα 7 σηριαλ απέτυχαν τα 6, τραγικο ποσοστό, κ πέταξε κ λεφά σε κοινές λογικές και μαυριδο-γκιοζηδες, κ οτι ναναι. Συν ότι αυτος απέρριψε το τατουαζ περσι. Μακράν ο πιο αποτυχημένος διεθυντης προγραμματος ολων των εποχών κ με υπερμπάτζετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !