ΣΚΑΪ: Τα “όχι”, τα στρατόπεδα και η απόλυση!

0

Προβλήματα που κανένας δεν περίμενε στο σταθμό, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει στον ΣΚΑΪ δυο νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο δυναμικό του σταθμού. Κι όχι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά δυο πρόσωπα προερχόμενα από την ενημέρωση. Από τη μια, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου που έχει χωρίσει σε στρατόπεδα τους δημοσιογράφους του καναλιού κι από την άλλη ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι που θα ανήκει στον όμιλο και τον οποίο επίσης δεν καλοδέχτηκαν οι συνάδελφοί του.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι κι αν η πολυμήχανη “Τάτι” αποφάσισε να βάλει νερό στο κρασί της για να μην μείνει άστεγη τηλεοπτικά, τα εμπόδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Πέρα από την αμοιβή της που είναι χαμηλότερη από αυτή του EPSILON ΤV με τη διαφορά ότι εκεί είχε όλη την παραγωγή στα χέρια της, φέτος θα έχει πολύ μικρότερη δημοσιογραφική ομάδα. Μάλιστα, ενώ το κανάλι του Φαλήρου πήρε την ευθύνη να στελεχώσει την εκπομπή της με ανθρώπινο δυναμικό, αυτό το τελευταίο δεν είναι καθόλου εύκολο κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που να θέλουν να δεχτούν τη μετακίνηση στην εκπομπή της. Από τη μια, γιατί δεν τη θεωρούν αμιγώς ενημερωτική εκπομπή και δεύτερον γιατί τα πλατό που θα βγαίνει η εκπομπή της θα βρίσκονται όχι στο Νέο Φάληρο στον ΣΚΑΪ, αλλά στα Μελίσσια στο Στούντιο Αlfa από όπου έβγαινε η εκπομπή της στο EPSILON TV.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όχι είπαν η Γεωργία Γαραντζιώτη, η Βίκυ Παύλου – που κάνει και δελτία ειδήσεων, αλλά και ο Αργύρης Καλογερόπουλος, ο οποίος μάλιστα απολύηθηκε από τον σταθμό αμέσως μετά την άρνησή του, προφανώς για να μην υπάρξουν άλλες αρνήσεις από πλευράς δημοσιογράφων.

Πηγή: Τίνα Μεσσαροπούλου / tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !