Ticker

10/recent/ticker-posts

Ναταλία Γερμανού: Έκανε δυναμική πρεμιέρα στον ALPHA!


Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στον Alpha και μετά από 5 χρόνια είπε ξανά την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Στο πλευρό της, αυτή τη φορά, η Ναταλία έχει τον Κώστα Τσουρό, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Χάρη Γιακουμάτο.


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Το πλατό θα ήταν ιδανικό για late night εκπομπή. Για μεσημεριανό σαββατοκύριακου θα έπρεπε να είναι πιο φωτεινό. Οι καναπέδες όπως πολλοί επεσήμαναν στο twitter παραπέμπει σε αίθουσα ιατρείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι,αν μη τι άλλο η Ναταλία και η εκπομπή δεν θυμίζουν σε τίποτα τις παλιές εκπομπές της Ναταλίας στον alpha,τουλάχιστον λοιπόν,ας διορθώσουν αυτό το κομμάτι,σκοτεινό σκηνικό,κουράζει το μάτι μας και οι καναπέδες πολύ περίεργοι για μεσημεριανή εκπομπή.Άχρωμη εκπομπή θα την έλεγα.Πρέπει να φωτιστεί παραπάνω,είναι τα θέματα κίτρινου περιεχομένου,μας κουράζουν και τα μάτια τα σκηνικά της εκπομπής.....Επίσης για πρεμιέρα Ντάνο(τύπου Μενεγάκη,ας πούμε)καμιά πρωτοτυπία και οι ερωτήσεις της Ναταλίας όπως:
    -Πιστεύεις ότι είσαι ηθοποιός;Ποιός ο Ντάνος;.....Δεν ξέρω βαρετή εκπομπή τη βρίσκω,που σαφώς από τους άλλους,ίσως,πάει καλύτερα.Τίποτα πρωτότυπο και ιδιαίτερο όμως.Και η Βαλαβάνη(πήγε να μιλήσει για ποδόσφαιρο;)με τον Γιακουμάτο τι δουλειά έχουν ρε παιδιά;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα λίγο την εκπομπή και βαρέθηκα. Μετέφεραν ένα πρωιναδικο το μεσημέρι. Ειλικρινά δεν το πιστεύω που το λέω, αλλά σήμερα κόλλησα στον Μένιο. Η εκπομπή είχε πολλά αποκλειστικά, πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, τα σχόλια ήταν όσο αιχμηρά έπρεπε και δεν ξέφευγαν και γενικά κυλούσε γρήγορα. Εάν έλειπαν ο παρουσιαστής και η προώθηση προϊόντων θα είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com