Αποκαλυπτικό: Οι εξελίξεις για την επιστροφή των Λιάγκα-Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Μέρα με τη μέρα ενισχύονται οι πιθανότητες να επιστρέψουν στον ΑΝΤ1 οι εκπομπές "Late night" με τον Γιώργο Λιάγκα και "2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αρχική απόφαση ήταν οι δύο παρουσιαστές να μείνουν στον "πάγκο", ωστόσο φαίνεται ότι η κινητοποιήσει του ανταγωνισμού στη late night ζώνη αλλάζει τα σχέδια τους.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό slot, κρίνοντας ότι η απόφαση τον περασμένο Γενάρη για κατάργηση της ζώνης αυτής, έφερε μόνο αρνητικά αποτέλεσμα.

Το μόνο εμπόδιο πρακτικά θα μπορούσε να είναι ότι το budget για το Α μισό της σεζόν ολόκληρου του προγράμματος έχει "κλειδώσει" εδώ και καιρό. Μάλιστα, για αυτό το λόγο δεν προχώρησαν και οι σκέψεις του καναλιού για νέα ζωντανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Αυτό, ωστόσο, που υποστηρίζεται μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών είναι η φράση πως "για τη late night ζώνη μπορεί να γίνει μία εξαίρεση και να έχουμε αύξηση του συνολικού budget, χωρίς να κοπούν έξοδα από άλλες εκπομπές".

Το επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθεί ή όχι αυτό το θέμα. Το σίγουρο είναι πως θέλουν οι δύο εκπομπές να διαφέρουν σε αρκετά σημεία. Συγκεκριμένα, αυτό που ακούστηκε χθες σε συζητήσεις των ιθυνόντων είναι πως θέλουν το κοινό που δεν θα αρέσκεται στο να παρακολουθεί το ένα talk show να βρίσκει ευχαρίστηση στο άλλο.

Όλα αυτά, βέβαια, είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί. Μέχρι τις 15 του μήνα θα έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακαρι γιατι ηταν και οι 2 ωραιες εκπομπες. Εμενα μαρεσουν και σε σοου αυτοι οι 2 γιατι δεν τους αξιοποιουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !