ΣΚΑΪ: Overdose... καλοκαιρινής επανάληψης;

0

Είναι πάσης φύσης γνωστό ότι ο ΣΚΑΪ επέλεξε να διατηρήσει το κοινό του στην prime-time (που "έχτισε" με πολύ κόπο τον χειμώνα) και την καλοκαιρινή περίοδο με δύο προγράμματα παρόμοιου περιεχομένου, κοινώς δύο τηλεοπτικά show.

Το πρώτο, παραγωγής του ανθρώπου που έκανε τον ΣΚΑΪ "δυνατό" αντίπαλο και τον έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, του Acun Ilicali δηλαδή, και το δεύτερο εσωτερικής παραγωγής, έχοντας φυσικά ως παρουσιαστές (;) δύο πρόσωπα, ή μάλλον όχι απλά δύο πρόσωπα του Acun Ilicali, αλλά τους νικητές του εθιστικού "Power Of Love" - παραδέξου το και εσύ το είδες, έστω και για 1 λεπτό.

Από χθες, όμως, μία κίνηση του τηλεοπτικού σταθμού προκάλεσε έκπληξη στους τηλεθεατές και όχι μόνο. Μα φυσικά, αναφέρομαι στην απόφαση του ΣΚΑΪ να προβάλλει όλη την τρέχουσα εβδομάδα - και σύμφωνα με πληροφορίες και την επομένη - σε επανάληψη τα δύο δυνατά του χαρτιά για αυτό το καλοκαίρι.

Πρώτο παράδοξο:

Ποιος ο λόγος, όταν ένας σταθμός αποφασίζει να επενδύσει σε καινούργιο πρόγραμμα και τη θερινή περίοδο, να προβάλλει σε επανάληψη τα επεισόδια που προβλήθηκαν σε πρώτη μετάδοση πριν από 2 περίπου εβδομάδες;

Δεύτερο παράδοξο:

Το "My Man Can" θα προβάλλει σε επανάληψη, επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί σε επανάληψη, αφού σύμφωνα με τον ευφυή (;) προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, το κανονικά επεισόδιο της prime-time  προβάλλεται ούτως ή άλλως το μεσημέρι της επόμενης σε επανάληψη. Άρα, τα επεισόδια έχουν ήδη προβληθεί σε επανάληψη και τώρα τα απολαμβάνουμε (;) ξανά. Και όλα αυτά μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Τρίτο παράδοξο:

Θα μπορούσε να ονομαστεί απλά "Σκάσε Και Κολύμπα". Έκανε πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου, έχοντας προβληθεί μόλις δύο εβδομάδες με 8 συνολικά επεισόδια και από ό,τι φαίνεται τα επεισόδια αυτά θα τα ξαναματαδούμε από την αρχή μέχρι τις 20 Αυγούστου (την "καρδιά", δηλαδή, του καλοκαιριού).

Αποτέλεσμα:

Η χθεσινή Prime-Time ζώνη του ΣΚΑΪ να "βυθιστεί" σε πολικές θερμοκρασίες, που αδικούν πολύ το κανάλι και ενδεχομένως "γκρεμίσουν" αυτό που με τόσο κόπο, αλλά και τρόπο "έχτισε".

Μήπως να έπαιζε καθημερινά σε επανάληψη το αγαπημένο και άκρως διαχρονικό "Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά", που έχει δείξει τη δυναμική του ακόμα και στις επαναλήψεις;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !