Ticker

10/recent/ticker-posts

Έκλεισε ο νέος τίτλος της εκπομπής!


Πολύς λόγος έγινε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για το μέλλον της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη, στο Epsilon, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, η οποία πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Η εκπομπή συνέχισε κανονικά την πορεία της το Σαββατοκύριακο,  κατορθώνοντας να κρατήσει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, που είχε από την αρχή της πορείας της.

Αλλαγές όμως έρχονται για τα "Αποκαλυπτικά" φέτος, ξεκινώντας από τον τίτλο της εκπομπής.

Ο νέος τίτλος, λοιπόν, της εκπομπής "ακούει" στο όνομα: "Αποκαλυπτικά Plus"

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Δεν εκκρεμεί ένα δικαστήριο ακόμα ; Μήπως γλυτώσουμε από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσό συμφωνώ μαζί σου. Ναι εκκρεμεί, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να τον διώξουν από το κανάλι. Εδώ θα του δώσουν και δεύτερη εκπομπή. Πάντως δεν γλιτώνουμε από αυτών και τις φιλενάδες ούτε αυτή την χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν τον υποστηρίζουν τα διάφορα μπλόγκ, καλή ώρα όπως το εν λόγω,μη περιμένετε να ξεκουμπιστεί αυτό το παράσιτο. Όσο για τη δεύτερη εκπομπή, πιστεύω θα έχει τη τύχη του Trash Academy.
    Η μόνη λύση είναι να μην τον βλέπετε.
    Ευτυχώς, κάτι ξεκίνησε όταν έκανε πρεμιέρα η Σάσα που αρκετές φορές τον ξεπερνούσε σε τηλεθέαση (κάτι που το Tv Νεα ''ξεχνούσε'' να αναφέρει). Για να δούμε αν όντως έχει ξυπνήσει το τηλεοπτικό κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για ποια μεγάλα ποσοστά μιλάτε; Η Σάσα πολλές φορές έφτανε μέχρι και 14 τοις εκατό ενώ αυτός είχε πέσει και σε μονοψήφια. Εδώ έκλεισε με 7 τοις εκατό το καλοκαίρι. Έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι ελπίζουμε σε αυτό το δικαστήριο.Αν κερδίσει πάλι τα ασφαλιστικά μέτρα, απλά δεν θα τον παρακολουθούμε καθόλου. Εξάλλου τόσες νέες ψυχαγωγικές εκπομπές θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονιά. ALPHA,ΣΚΑΙ,NEW TV και ίσως και ο ΑΝΤ1 να ενεργοποιήσει την ζώνη αυτή. Αρά ποιος άνθρωπος θα ασχοληθεί για 6η χρονιά με ένα τίποτα που υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση ; Άντε το πολύ να κάνει 10% στην πρεμιέρα, και απο την επόμενη εβδομάδα Γερμανού,Σταμάτη,και Χρονοπούλου θα τον φάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Μανος Κομπανης το TVNEA παντα έδινε νούμερα. Ποτε δεν ξεχνά οποίος κι αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com