Ticker

10/recent/ticker-posts

Αργεί...


Για
τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του Έψιλον ή αλλιώς το "λανσάρισμα" της νέας εποχής του καναλιού. Αυτή θα είναι και η ημερομηνία που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα όλα τα προγράμματα σε επίπεδο εκπομπών, δελτίου και σειρών.

Αυτό που φοβούνται κάποιοι συντελεστές των προγραμμάτων είναι πως αυτό θα συμβεί αρκετά αργά, αν σκεφτούμε πως ο ανταγωνισμός θα έχει ήδη ξεκινήσει να αποκτά το κοινό του. Στην τηλεόραση ξέρουμε πολύ καλά πως ειδικά στη μυθοπλασία, το ποιος θα ξεκινήσει πρώτος έχει τεράστια σημασία. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Θα την πατήσει σαν τον ΑΝΤ1 που μέχρι να αποφασίσει να βγάλει πρόγραμμα τον προλάβαιναν οι άλλοι και μετά έτρεχε σαν τον Βέγγο να καλύψει το χαμένο έδαφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φουρθιώτης ξεκινάει 8 Σεπτεμβρίου η Οκτώβριο γιατί ο ίδιος στην τελευταία εκπομπή του είπε ότι επιστρέφει 8 Σεπτεμβρίου ισχύει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο Φουρθιώτης.Και στις 11 του μήνα έχει το δεύτερο δικαστήριο με το Epsilon, και αν το κερδίσει ο σταθμός τότε μπορούν να σταματήσουν την εκπομπή,μέχρι στιγμής αυτός είναι ο κερδισμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com