Αγαπήθηκε και επιστρέφει στο πρόγραμμα του ALPHA!

0

Το ότι ο ALPHA έχει κατορθώσει πλέον να διαθέτει μία "δυνατή" και "πλούσια" ταινιοθήκη είναι γνωστό. Το ότι οι σειρές που έχει προβάλλει τα τελευταία χρόνια σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης - ακόμα και στις επαναλήψεις τους - επίσης γνωστό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κωμική σειρά "Το Σόι Σου", αλλά και ο... πρόσφατος "Αστέρας Ραχούλας" - ο οποίος ολοκλήρωσε τα επεισόδια του σε επανάληψη την προηγούμενη Παρασκευή -, σήριαλ τα οποία, παρά την ύπαρξη νέων προγραμμάτων στους αντίπαλους σταθμούς, "φέρνουν" την πρωτιά στον ALPHA.

Στη θέση, λοιπόν, του πετυχημένου "Αστέρα", έρχεται από απόψε μία αγαπημένη σειρά... από το παρελθόν. Ο λόγος για τα "Υπέροχα Πλάσματα".

Λίγα Λόγια για τα Υπέροχα Πλάσματα...

Ιστορίες που ξετυλίγονται στο κέντρο της πόλης.
Ιστορίες νεανικές, κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες.
Πρωταγωνιστές τα Υπέροχα Πλάσματα!

Υπέροχα Πλάσματα που αγαπιούνται βαθιά, που σκορπίζουν χιούμορ και στοργή, που σαρκάζουν τη μοναξιά, που πιστεύουν ότι η μόνη περιουσία είναι η φιλία, που παθαίνουν κρίσεις πανικού, που κάνουν την καρδιά τους κομμάτια.

Άνθρωποι του ραδιοφώνου, των δισκογραφικών εταιρειών και της δημοσιογραφίας ζουν τις προσωπικές τους στιγμές αλλά και μπλέκονται στον ιστό του επαγγελματικού τους χώρου.

Τα Υπέροχα Πλάσματα, σήμερα είναι 35, δουλεύουν πολύ για να ζήσουν τον εαυτό τους, καμιά φορά τους πιάνει ο φόβος ότι θα γεράσουν μόνοι τους και θα τους βρουν τάβλα, τον καθένα στο σπίτι του, μετά από μέρες. Και αυτοί αλλά και οι κοντινοί άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, ζουν μόνοι.

Αγαπιούνται βαθιά και φροντίζουν ο ένας τον άλλο. Περνάνε τους χειμώνες τους γκρινιάζοντας ότι τους λείπει η επαφή με τη φύση αλλά όταν βρίσκονται στην εξοχή, παθαίνουν σύνδρομο στέρησης.
Τα Υπέροχα Πλάσματα είναι τρεις φίλοι-οικογένεια: το Μητσάκι, ο Μπίλι και η Έλη αλλά και οι άνθρωποι γύρω τους: η θεία Καραμέλα, η Σκύλα Στεφανία, ο Ηλίας Χ, ο Άρης Φ.
Δίπλα τους πολλά πρόσωπα που έρχονται για να μείνουν ή για να φύγουν…

Από τη σειρά εμφανίζονται σε guest ρόλους:  Χρήστος Μάντακας, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Σιακάρας, Νίκος Κεντζέας, Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργος Μαζωνάκης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αντώνης Καρπετόπουλος, Αποστόλης Τότσικας και Νίκος Βαμβακούλας.

Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Νικόλας Δημητρόπουλος
Παίζουν: Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Φαίδρα Δρούκα, Θέμις Μπαζάκα, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Χρήστος Μουστάκας κ.ά.
Στο ρόλο της θείας Καραμέλας η Ελένη Ανουσάκη






"Υπέροχα Πλάσματα": Απόψε και κάθε Δευτέρα - Πέμπτη στις 22:30 στον ALPHA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !