Survivor: Το ΕΣΡ αλλάζει ώρα μετάδοσης στο ριάλιτι! - Τα τρία παράδοξα της απόφασης...

1

Το ΕΣΡ αποφάσισε (τον περασμένο Νοέμβριο) πως το Survivor  θα πρέπει να αλλάξει ώρα μετάδοσης και σήμα καταλληλότητας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του ΕΣΡ επιβάλει από Δευτέρα έως και Πέμπτη το πρόγραμμα να μεταδίδεται με σήμανση «Απαραίτητη η γονική συναίνεση» και όχι με το μπλε σήμα που παραπέμπει στην «επιθυμητή συναίνεση».

Η ίδια απόφαση ορίζει πως τις Παρασκευές αλλά και τις Κυριακές το πρόγραμμα απαραιτήτως θα πρέπει να μεταδίδεται στις 10 το βράδυ, αντί στις 9, συνοδευόμενο και πάλι με τη σήμανση «απαραίτητη η γονική συναίνεση».


  • Πρώτο παράδοξο:


Το παράδοξο του ζητήματος έγκειται στο ότι ο φετινός κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε στις 13 Ιουλίου, ενώ η απόφαση παρόλο που πάρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο δημοσιεύτηκε στα τέλη Ιουλίου που την καθιστά χωρίς εφαρμογή μέχρι τον επόμενο κύκλο του reality – αν και εφόσον αυτός βγει ποτέ στον αέρα του ΣΚΑΪ.


  • Δεύτερο παράδοξο:


Ένα περίεργο στοιχείο της απόφασης αφορά στις ημέρες μετάδοσης του προγράμματος, αφού η απόφαση κάνει λόγο για Παρασκευές ενώ το Survivor -και στους δύο κύκλους του- δεν είχε ποτέ προγραμματισμένο επεισόδιο τη συγκεκριμένη μέρα (εκτός από τον τελικό του φετινού κύκλου).


  • Τρίτο παράδοξο:


Είναι γνωστό πως το «νέο επεισόδιο» του Survivor ξεκινούσε πάντα (και τις δύο χρονιές) περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ από τις 9 μεταδίδονταν μόνο αποσπάσματα προηγούμενων επεισοδίων με αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έναρξη μετάδοσης νέου υλικού.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι να ναι. Νωρίς το θυμήθηκαν. Άσε που μάλλον αυτοί του ΕΣΡ δεν βλέπουν τηλεόραση αφού έχουν αυτά τα παράδοξα που επισημαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !