Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του Πέτρου Κουσουλού, εκδότη της εφημερίδας «Μπαμ». Την ίδια στιγμή έχουν ήδη οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο διευθυντής, αλλά κι ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com, o Πέτρος Κουσουλός αναζητείται από τις αρχές στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ήδη με την ίδια διαδικασία από το απόγευμα της Παρασκευής βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας ο Γιώργος Μανουσακάκης και ο Αρχισυντάκτης Διονύσης Γκουτζούρης.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στις 17.30 δυο ένστολοι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων εισέβαλλαν στα γραφεία της εφημερίδας και τους συνέλλαβαν κατόπιν μήνυσης.
Αναμένουμε εξελίξεις…


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com