Καλομοίρα: Μιλά για όλα στην "Φωλιά των Κου-Κου"!

0

Ένας ούριος άνεμος φύσηξε και έφερε την Καλομοίρα "Στη Φωλιά των Κου Κου", όπου αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο όλα τα μυστικά που την κάνουν να δείχνει ακόμα κοριτσάκι…

«Είναι πολύ δύσκολο, αλλά κάνω focus, κάνω γυμναστική κάθε μέρα και έχω αλλάξει τη διατροφή μου. Τηγανητές πατάτες έφαγα χθες. Πήγαμε να φάμε και τσίμπησα λίγο. Αλλά δεν τρώω τηγανητά γιατί θέλω να μου φύγει η κυτταρίτιδα. Τα έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο και έχει φύγει η περισσότερη. Ήμουν ένα χρόνο vegan, αλλά μετά τους πρώτους δύο μήνες ένιωθα κουρασμένη και ξεσπούσα λίγο στα παιδιά που δεν είμαι τέτοια. Είχα νεύρα. Ήμουν δύο εβδομάδες στο κρεβάτι και με έπαιρνε ο Γιώργος και του έλεγα «ναι ναι τώρα έπλυνα τα πιάτα», αλλά κοιμόμουν. Δεν είχα ενέργεια. Αλλά μετά έβαλα το κρέας πίσω στη διατροφή μου. Νιώθω άσχημα. Αγαπάω τα ζώα, αλλά τι να κάνω;

Είμαι φρέσκια γιατί νομίζω είναι τα πράσινα που πίνω, το νερό και έχω κάνει μποτοξάκι. Θα νευριάσει ο πατέρας μου, αλλά έχω κάνει δύο φορές. Αλλά το κάνω natural, κουνιέμαι»

Την αγαπώ την Ελένη Φουρέιρα. Είναι entertaining. Δουλεύει και φαίνεται. Την κοιτούσα και μου έλεγε ο Γιώργος μην σου μπαίνουν ιδέες.

Αν μου έκαναν πρόταση την επόμενη χρονιά για τη Eurovision, θα έλεγα σας λατρεύω και ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ», είπε η τραγουδίστρια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !