Τηλεοπτική εξέλιξη! Ο Κώστας Τσουρός στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Πολλές οι διαρροές που αφορούσαν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 όλο αυτόν τον καιρό, η αλήθεια όμως δεν φαίνεται να αποτελεί ζητούμενο για κάποιους.  Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα ευχάριστα, που αφορούν στον Κώστα Τσουρό. Τον δημοσιογράφο που εγκατέλειψε την ενημέρωση εν μία νυκτί, ύστερα από πρόταση του Τζώνη Καλημέρη και που τα δύο τελευταία χρόνια ξεχώρισε στο Πρωινό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Ο Κώστας όπως όλα δείχνουν, αλλάζει τηλεοπτική στέγη ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 και μετακομίζει στον Alpha , στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού! Ναταλία και Κώστας θα είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο στην ζώνη του Σαββατοκύριακου (μάλλον η εκπομπή θα προβάλλεται στις 14.00 και όχι στις 16.00 όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει).

Και ενώ η Ναταλία βρήκε τον συμπαρουσιαστή της, κάποιοι επιμένουν ότι δίπλα της θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, με το συγκλονιστικό επιχείρημα ότι είναι φίλοι χρόνια και έχουν ξανασυνεργαστεί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Θέμης και η Ναταλία είναι όντως φίλοι και η σχέση τους είναι στέρεη είτε συνεργάζονται τηλεοπτικά είτε όχι. Φέτος λοιπόν , δεν θα συνεργαστούν μιας και πρόθεση του Θέμη Γεωργαντά είναι να παραμείνει στο "Πρωινό" και στον ΑΝΤ1 καθώς οι σχέσεις του, τόσο με το κανάλι όσο και με τη Φαίη Σκορδά, είναι εξαιρετικές. Βέβαια, όπως έγινε και πέρσι, έτσι και φέτος , οι συζητήσεις με το κανάλι θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο και μέχρι στιγμής δεν προμηνύεται κάποια δυσάρεστη έκπληξη!

Κλεοπάτρα Πατλάκη-yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί ρε Ναταλία; Πάνω που χαρηκα ότι δε θα έχει μαζί της τον Κουσουλο πήρε τον Τσουρο!!!!Κ μάλιστα συμπαρουσιαστής;;; Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !