Χριστίνα Λαμπίρη: "Κόβει" την ανάσα η περιγραφή της! - Ένα άτομο απεβίωσε δίπλα της...

0

Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν είδαν τις φλόγες από την καταστροφική πυρκαγιά να «αγκαλιάζουν» το σπίτι τους. Η παρουσιάστρια συγκλόνισε με τις περιγραφές της για εκείνες τις δραματικές στιγμές, ενώ προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι στη γωνία του σπιτιού τους ξεψύχησε ένας άνθρωπος.

«Περίπου δυόμισι ώρες μετά κι ενώ η φωτιά είχε κατακάψει τα πάντα, ο άντρας μου γύρισε πίσω για να δει το μέγεθος της καταστροφής. Στη γωνία ακριβώς του σπιτιού μας υπήρχε ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε τελειώσει. Δεν μπόρεσε ο Θανάσης να δει ποιος είναι γιατί ήταν μπρούμυτα ο άνθρωπος, είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Νομίζω ότι είχε καταλήξει όμως.

Χθες ήμουν μαύρη από την κορυφή έως τα νύχια μέσα σε ένα σπίτι που είχε ανοίξει το ταβάνι και έτρεχαν τα πετρέλαια. Το σπίτι μέσα φαίνεται ανέπαφο, όμως είναι παντελώς κατεστραμμένο! Οι ζημιές είναι ατελείωτες! Τα πάντα γύρω εξαϋλώθηκαν. Το τοπίο, η φύση τελείωσε! Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχει σβηστεί από το μυαλό μας και από τον χάρτη, θα το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και θα τα δείχνουμε μέσα από τις φωτογραφίες στα εγγόνια μας. Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλα χώμα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !