Σε αυτόν περνά το TV One...

0

θα υπάρχει σύμπραξη με το STAR...


Σε μετοχικό σχήμα με επικεφαλής τον τέως υπουργό Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο, μεταβιβάστηκε το τηλεοπτικό κανάλι TVOne της Κύπρου, που αποτελεί τη μετεξέλιξη του Mega. Το κανάλι ανήκει στην Εκκλησία της Κύπρου και στην εταιρεία «Ο Λόγος» ,ενώ με το νέο σχήμα υπό τον κ. Χάσικο, θα υπάρξει,όπως γράφει το parapolitika.gr, συνεργασία με το Star Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χάσικος ήταν, μέχρι πριν λίγο καιρό, συνιδιοκτήτης του Άλφα Κύπρου μαζί με τον κ. Κοντομηνά. Το κανάλι, όμως, πωλήθηκε στον όμιλο εταιρειών Παπαέλληνα καθώς ο κ. Χάσικος αντιμετώπιζε καρκίνο στον πνεύμονα. Μάλιστα, ο Σωκράτης Χάσικος θα διαχειρίζεται το TVOne ,θα ενοικιάζει σε ανταγωνιστικό κανάλι (Άλφα Κύπρου) τις εγκαταστάσεις στις οποίες λειτουργεί και αποτελούν περιουσία του.

Σημειώνεται πως ο Σωκράτης Χάσικος είναι επίσης εκδότης της εφημερίδας «Αλήθεια». Διετέλεσε υπουργός Άμυνας στις κυβερνήσεις Γλαύκου Κληρίδη και Εσωτερικών στη κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη. Για πολλά χρόνια ήταν βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !