Ψάχνουν την «ηγετική πυραμίδα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το ερώτημα –που ακούγεται ακόμα και στις εγκαταστάσεις του σταθμού- είναι το ποιος… ποιοι… θα αναλάβουν το «χτίσιμο» και ιδιαίτερα μετά το «διαζύγιο» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Τάσο Μιχαλάκη, το οποίο μάλιστα λέγεται ότι δεν θα είναι το μοναδικό από τα πρόσωπα της «ηγετικής πυραμίδας».

Ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να προχωρά σε λύσεις εκ των έσω με πρόσωπα να αναλαμβάνουν πιο δραστικό ρόλο στο στρατηγικό προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Στον «μύλο», όπως τον ονομάζουν… χαριτολογώντας, θα υπάρξει άτυπα ανάληψη καθηκόντων από πρόσωπα του Ομίλου καθώς οι επαφές με πρόσωπα από την «αγορά» ζητούν δικαιολογημένα να διασφαλιστούν ότι δεν θα μπουν ως… γρανάζια του συστήματος που αποδείχτηκε ότι… δεν τραβάει.

Έχοντας τους τελευταίους μήνες… χύσει το γάλα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης το καλοκαίρι προμηνύεται πολύ… θερμό για το κανάλι του Αμαρουσίου που αν δεν χαράξει νέα στρατηγική θα κινδυνεύσει και την επόμενη σεζόν να παραμείνει σε… πολικές θερμοκρασίες!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !