Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day" βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της θεατρικής παράστασης "Οι μάγισσες της Σμύρνης", η οποία θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς.
Η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θα υποδυθεί την Κατίνα, μίλησε για τον ρόλο της στον Θοδωρή Πλεμμένο, ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.
"Το "Νότα Μία" είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου. Του χρόνου δεν θα συνεχιστεί. Το πρώτο μισό της χρονιάς που έχω την παράσταση θέλω να είμαι μόνο σ' αυτό. Μετά θα δω. Υπάρχουν διάφορα σχέδια, αλλά είναι λίγο φλου και όχι ανακοινώσιμα προς το παρόν. Κουβέντες...", ανέφερε χαρακτηριστικά.



0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com