Το μήνυμα του «Epsilon» στην Τατιάνα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Επαφή με τον ΑΝΤ1 λέγεται ότι πραγματοποίησε η Τατιάνα Στεφανίδου το προηγούμενο διάστημα… Αφού η συνέχιση της συνεργασίας της με το «Epsilon» μοιάζει θολή και αβέβαιη! Είναι γνωστό ότι το κανάλι έως τώρα δεν έχει ζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου της, παρά το γεγονός ότι ανανεώθηκαν κάποια συμβόλαια (όπως για παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου).

Προφανώς λοιπόν για να δίνει ο σταθμός προτεραιότητα στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας «Φτιάξε καφέ να στα πω», ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς και τις προθέσεις του… Κάπως έτσι η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το μήνυμα και ξεκίνησε την αναζήτηση της νέας της τηλεοπτικής στέγης από τα παλιά της λημέρια στον ΑΝΤ1.

Είναι όμως πολύ πρόωρο για να πει κανείς αν θα υπάρξει συμφωνία… Αφού μόνο διερευνητικές συζητήσεις έχουν γίνει έως τώρα… Ενώ το γεγονός ότι το κανάλι του Αμαρουσιου βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης, δημιουργεί αυτόματα καθυστερήσεις και αναβολές.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι δυνατόν ο Αντ1 να προσπαθήσει να αναστήσει τη μεσημεριανή ζώνη του με ένα τέτοιο προϊόν; Μου φαίνεται απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !