Γέννησε η Ελεονώρα Μελέτη! - Tι λέει η μητέρα της;

0

«Καταρχήν, γέννησε το κορίτσι μας, η Ελεονώρα Μελέτη. Μπήκε χθες τα ξημερώματα στο μαιευτήριο. Είναι κοριτσάκι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του "Happy Day", το πρωί της Παρασκευής.

Η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στις πεντέμισι τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου, με καισαρική. Το μωράκι γεννήθηκε 3 κιλά. Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Ελεονώρας, κ. Νίκος Στρατάκης, μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε: "Ήρθε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 3 το πρωί και στις 5:30 για λόγους μαιευτικούς έκανε καισαρική και τώρα κρατάει το μωράκι της. Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα η Ελεονώρα. Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Γέννησε με επισκληρίδιο. Πιστεύω ότι το μωρό μοιάζει στον Θοδωρή σε αυτή τη φάση."


Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» μίλησαν με τη μητέρα της Ελεονώρας, Μαρία. «Είναι μία ευγενέστατη γυναίκα. Τώρα πλέον είναι μία πολύ ευτυχισμένη γιαγιά. Έχουν πάει όλα καλά. Η Ελεονώρα μπήκε γύρω στα 1 τα μεσάνυχτα. Είναι πολύ καλά στην υγεία τους και όλοι τους είναι καλά … Ήταν πολύ συγκινημένη και μιλούσε χαμηλόφωνα για ευνόητους λόγους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.


Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !