#SurvivorGR: Επιστροφές, αλλαγές και μία μεγάλη ανατροπή έρχονται την επόμενη εβδομάδα!

0

Εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και λογικά προβλέπεται ότι με όσα θα συμβούν στο «Survivor» τα μηχανάκια τηλεθέασης θα πάρουν ξανά... φωτιά!

Σύντομα λοιπόν θα δούμε να επιστρέφουν στη Δομινικανή Δημοκρατία δύο παίκτες που είχαν… θριαμβεύσει στις αγνωστικές πίστες ενώ από την επόμενη βδομάδα «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα βρίσκονται καθημερινά δίπλα δίπλα αλλά κάποιο πρόσωπο από τους διαγωνιζόμενους θα χρειαστεί να αλλάξει… καλύβα!

Όλα αυτά θα συμβούν κυρίως λόγω της ένωσης των δύο ομάδων που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, θα γίνει στο επεισόδιο που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ την ερχόμενη Τρίτη 24 Απριλίου. Μετά από την αποχώρηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι θα παραμένουν 16 διαγωνιζόμενοι και έτσι ήρθε η ώρα για να γίνει το πάρτι της ένωσης ώστε οι δύο ομάδες να βρίσκονται πλέον στο ίδιο νησί, δίπλα η μία από την άλλη.

Τη μέρα της ένωσης λοιπόν, όπως ακριβώς είχε γίνει στον πρώτο κύκλο, θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού και για το λόγο αυτό στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί πάλι ο Άκης Δείξιμος που θα αναλάβει να βοηθήσει μουσικά τους διαγωνιζόμενους.

Δεν θα είναι όμως μόνο ο γνωστός τραγουδιστής που θα επιστρέψει στη Δομινικανή Δημοκρατία αφού λόγω της ένωσης θα επιστρέψουν στο «Survivor» οι νικητές του περυσινού διαγωνισμού τραγουδιού, δηλαδή ο Γιώργος Χρανιώτης που είχε κερδίσει, αλλά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση.

Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στις εγκαταστάσεις του «Survivor» όπως απαιτεί το έπαθλο που είχαν κερδίσει. Βέβαια το φετινό έπαθλο σε όποιον κερδίσει το διαγωνισμό τραγουδιού προβλέπεται ότι θα είναι κάποιο άλλο μακρινό ταξίδι κι όχι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Μετά από το πάρτι της ένωσης και το διαγωνισμό τραγουδιού οι 16 παίκτες θα βρεθούν στο ίδιο νησί αλλά θα συνεχίσουν για λίγο καιρό ακόμα να διαγωνίζονται ως διαφορετικές ομάδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ετοιμάζουν κι αλλαγές αφού προβλέπεται πως λόγω της αριθμητικής υπεροχής της ομάδας των «Μαχητών» -κυρίως σε γυναίκες- κάποια από την ομάδα μετά την ένωση θα βρεθεί στους «Διάσημους» προκαλώντας νέες ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης!

Όλα αυτά όμως θα τα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Τρίτη που ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους στο πάρτι της ένωσης θα βρεθεί ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !