Αποκάλυψη: Έφαγε "άκυρο" από τo Νοmads, αλλά πήγε στο "Survivor"!

0

Δημοφιλής παίκτης του «Survivor», ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται σαν το λιοντάρι, φέρνοντας συνεχώς νίκες στην ομάδα του, κόπηκε λόγω... ψυχιατρικών προβλημάτων από το «Nomads»!

Ο παίκτης φέρεται ότι υποφέρει από σοβαρές διαταραχές και, μάλιστα, υπάρχει και απόρρητη ιατρική έκθεση εξειδικευμένης επιστημονικής ομάδας, που κάνει λόγο -μεταξύ άλλων- για αντικοινωνική συμπεριφορά, φοβίες και νευρώσεις, από τις οποίες πάσχει ο αθλητής. Το έγγραφο συντάχθηκε από ειδικούς (όπως ορίζει ο κανονισμός επιλογής των παικτών σε ομαδικά παιχνίδια) που εξέτασαν όλους όσοι πέρασαν στο δεύτερο στάδιο του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Nomads», μεταξύ των οποίων ήταν και ο βραβευμένος και με πολλές περγαμηνές παίκτης.

Κι ενώ οι γιατροί στις συζητήσεις μαζί του διέκριναν ότι διαθέτει υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, αντοχή, ετοιμολογία, θετικές απόψεις για το κοινό καλό και συμφέρον, κάπου εκεί εντόπισαν και μια έντονη διαταραχή κι έτσι επέστρεψαν τον φάκελό του στην παραγωγή με την ένδειξη «να ΜΗ συμμετάσχει στο παιχνίδι». Ετσι, τον έστειλαν στο σπίτι του με συνοπτικές διαδικασίες.

Πείσμωσε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso", αυτή η πρώτη αποτυχία δεν τον έκαμψε, ίσως γιατί δεν ενημερώθηκε επίσημα για τους λόγους που δεν προχώρησε η υποψηφιότητά του. Ίσα-ίσα αυτό τον έκανε να πεισμώσει και να δοκιμάσει την τύχη του αλλού.

Η επιθυμία του να βρεθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης έγινε αυτοσκοπός, προκειμένου να δείξει σε όλους, στον περίγυρό του κυρίως, τις μεγάλες ικανότητές του. Και η μεγάλη ευκαιρία «κρυβόταν» σε έναν στίβο μάχης!

Γνωρίζοντας τα σωματικά προσόντα και τις δυνατότητές του και διαθέτοντας άριστη φυσική κατάσταση, ο σκληροτράχηλος παίκτης έκανε αίτηση για να βρεθεί στο πλέον δημοφιλές παιχνίδι του Σκάι. Πέρασε από τους υπευθύνους παραγωγής της Acun Media, ιδιοκτησίας του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλιτζαλί, και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον τους.

Λίγο ο οξύς χαρακτήρας του, η πίστη στον εαυτό του, οι ηγετικές τάσεις, αλλά και η αυτοπεποίθησή του μαζί με το γυμνασμένο κορμί του ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του «πακέτου» που θα έπρεπε να διαθέτει η φουρνιά για το «Survivor 2».

Ωστόσο, οι μέρες αφαγίας, η κούραση, η απόσταση από την οικογένειά του, αλλά και η ανάγκη του να ξεχωρίσει από τους συμπαίκτες του τον έφεραν σε κόντρα με την ομάδα του.

Αυτά αναφέρονται στην εφημερίδα "Espresso", χωρίς να αποκαλύπτει βέβαια το όνομα του υποψηφίου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !