Ποιος παίκτης του "MasterChef" δηλώνει:«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κοντιζά»;

0

Mετά την κουζίνα του MasterChef, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα του… "DOT.". Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής της, παραχώρησε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την πορεία της στο reality μαγειρικής. Ο λόγος για την εκρηκτική Γωγώ Κωστάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Τζωρτζή Παπανικολάου κατακεραυνώνοντας τον για τον χαρακτήρα του, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα συνεργαζόταν με τον Σωτήρη Κοντιζά.

«Δεν μετάνιωσα, δεν νομίζω ότι θα μετανιώσω ποτέ που το είπα. Ήταν κάτι που πίστευα. Αναφερόμουν σε χαρακτήρα, σε συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί σίγουρα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ομοφοβικοί. Αν χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις δεν θα έβγαινε αυτό ακριβώς που ήθελα να πω. Επειδή ενεργώ πολύ αυθόρμητα, αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό είπα και αυτό θα ξανάλεγα.

Η συμπεριφορά του Τζώρτζη είναι πολύ περίεργη, όπως όλοι μάλλον έχουν καταλάβει. Είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός. Από τους κριτές, δεν θα συνεργαζόμουν με τον κ. Κοντιζά, αλλά ο μόνος λόγος γι’ αυτό είναι επειδή δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την κουζίνα που κάνει, στην ασιατική. Νικητής θα ήθελα να είναι ο Αργύρης γιατί είναι καλός μάγειρας και έχει πολύ ωραίο χαρακτήρα.», εκμυστηρεύτηκε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !