H επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για το «The Wall»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Και ενώ παντού γραφόταν πως το "The Wall" θα προβληθεί τη νέα σεζόν, μόνο το tvnea.com (δες εδώ) σας αποκάλυψε πως τα στελέχη του σταθμού δεν αποκλείουν το να δούμε το νέο τηλεπαιχνίδι πολύ σύντομα. Έτσι, χθες τα μεσάνυχτα μέσα από το site του ΑΝΤ1 ανακοινώθηκε πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, δίνοντας μάλιστα πολλές λεπτομέρειες για το concept του παιχνιδιού. Διαβάστε αναλυτικά:

To “The Wall”, είναι το πιο φρέσκο και πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το πιο ιδιαίτερο και συναρπαστικό του στοιχείο είναι ότι μπορεί να αλλάξει, κυριολεκτικά, τα πάντα στη στιγμή! Αυτό όμως που κάνει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι να ξεχωρίζει είναι το μότο του ότι «Τα καλά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς  ανθρώπους».

Αυτόν τον Απρίλιο, έρχεται στις οθόνες μας το “The Wall”, ένα παιχνίδι για δύο, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε δύο  παίκτες που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους, παίζουν και διεκδικούν μαζί μέχρι και 300.000€. Βασικοί παράγοντες για να τα κερδίσουν είναι η καλή χημεία, η συνεργασία, συνδυαστικά με τις γνώσεις και την τύχη!

Το “The Wall” ,  έχει αγαπηθεί πολύ από τηλεοπτικό κοινό και έχει αποκτήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλούς fan, ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι  ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ το Δεκέμβριο του 2016 και αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε περισσότερες από 20 χώρες. Στις ΗΠΑ, μάλιστα, πήρε το πράσινο φως και για 3η συνεχόμενη σεζόν, μόλις πριν λίγες εβδομάδες.

The Wall: Έρχεται τον Απρίλιο, στον ΑΝΤ1 και θα μας αποδείξει στην πράξη ότι «Τα καλά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !